AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Tapiolan palkat?

Tapiolan palkat?

7 Vastausta 5 017 Lukukertaa
Olen harkinnut sijainnin takia Tapiolan pääkonttoria työpaikkana Espoossa. Tapiolallahan on hyvä maine vakuutusfirmana. Millaisia palkkoja Tapiola maksaa verrattuna kilpailijoihin?

Eipä...

kehumista. Kilpailijoihin verrattuna huonoa, tosin eihän vakuutusala muutenkaan mikään kultakaivos ole.

Surkean palkan lisäksi voit varautua kuuntelemaan hurskastelua firman suuresta eettisyydestä, arvoista jne...

ja taas puppua

Tapiola on palkittukin eräänä parhaista työpaikoista. Työkulttuuri on esimerkiksi kelpaavaa, työilmapiiri innostava ja haastava ja palkkaus samaa tasoa muiden vakuutusfirmojen kanssa. Itse olen viihtynyt asiantuntijana täällä jo parikymmentä vuotta, enkä lähde pois edes kulumalla!

kehnot liksat

Vakuutusalalla työskentelevänä ja korvauspäällikkötason palkkoihin hyvin perehtyneenä voin kertoa, että Tapiolan palkat ovat ehdottomasti alan heikoimmasta päästä. Totta on, että Tapiola on saanut laatupalkintoja ym, mutta sille on rumasti naureskeltu tapiolalaisten kollegoiden kanssa.

lähtöpalkka 1500

T:ssa työssä olleensa voin sanoa, että ankaralla vaatimisella ja neuvottelemisella yhdistettynä monipuoliseen ja pitkään työkokemukseen voi saada esimieshommissa kohtuu liksan, mutta ankea lähtötaso esim. amk-koulutuksen saaneelle käsittelytehtävissä on n. 1500 euroa kk brutto, revi siitä. Ja käsittely- ja ratkaisuhommissa kokemuksenkin kera max pari tonnia.

Minulla on

Mun palkka 2700€, korvauskäsittelijänä.200€ henk.koht lisää tuossa palkassa + ikälisät.

täyttä potaskaa

Heh. Korvauskäsittelijä EI taatusti saa 2700 egeä kk bruttona, tiedän tuon kun työskentelen vakuutusalalla esimiehenä. Vähennä tuosta noin 400 pois niin saat sen huippulla olevan tason. Siis tuo on huippuhenkilön, tehokkaan, asiantuntevan ja talossa ikänsä olleen liksa. Yleinen taso 1700-2000 kk.

Valitettavasti tosi on

Totinen tosi tuo palkkani on ja eipä ole kollegat paljoa vähemmällä palkalla.Ilman henk.koht.lisääkään. 2000€ kiepeillä palkkani oli joskus 90-luvun alussa.
 /   /  /  / Tapiolan palkat?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta