AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Edulliset majoituspaikat

Edulliset majoituspaikat

5 Vastausta 750 Lukukertaa
Hei!
Ystäväni on tulossa etelä-suomesta tänne Ouluun noin kolmen yön ajaksi. Mistä löytyisi joku ihan tavallinen pieni kohtuullisen siisti majapaikka Oulusta? Ei tarvitse olla mikään hieno ja kuuluisa hotelli. Vaan joku pieni paikkakin riittää. Hinnan täytyisi olla todella edullinen, koska opiskelijoitahan tässä ollaan... Tietäiskö joku?

Vaikea sanoa

Jos on S-kortti, niin sillä saa joskus alennushuoneen ketjun hotellista. Sitten on jotain opiskelijahostellitoimintaa, mutta siitä en valitettavasti tarkemmin tiedä. Oletteko Nallikarin campingista kyselleet? Siellä on jotakin mökkejä. En tiedä niitten hintaa kylläkään.

Olisiko sukulaisia tai tuttavia, olisi kai edullisin majoitus?

löytyi 10 paikkaa

Oulu-sanalla, soita ja kysy:

http://020202.fi/palvelut/hotelleja

Lähistöltä löytyy...

Kempeleentien varressa on Pohjankievari, jossa huone muistaakseni noin 30 euroa, aamiainenkin sisältyy. Ihan hyvä kauppamiesten ja reissulaisten majapaikka, mutta huoneet haisevat vähän homeisille.

halpa....

Tuolla pohjankievarissa on vanha omistaja ottanut paikan itse hoitaakseen 2007 alussa ja hän on kiinnittänyt huomiota paikan puhtauteen. Muuten paikka tosin on huoneiltaan 70-80 luvulta. Nykyään ihan ok paikka hintaansa nähden.
Kannattaa antaa omistajille palautetta, jos jokin ei miellytä. Palautteen perusteella tiedetään mitä palvelussa parantaa.
On jäänyt mieleen viime reissulta erittäin ystävällinen palvelu.
 /   /  /  / Edulliset majoituspaikat

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta