AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Millaiset kuukautiset raskauden aikana?

Millaiset kuukautiset raskauden aikana?

9 Vastausta 16 036 Lukukertaa
Täällä on aikaisemmin ollut keskustelua raskauden aikaisista kuukautisista. Ne, jotka ovat saaneet, kertokaahan millaiset kuukautiset olivat, niukemmat, normaalit, kivuliaammat jne? olemme mieheni kanssa yrittäneet lasta nyt kaksi kiertoa ja viime viikolla sain kuukautiset, jotka olivat kuitenkin kovin oudot, kestivät vain kome päivää ja viimeinen päivä oli hyvin niukka, vain sellaista ruskehtavaa vuotoa. Kuukautiset olivat kuitenkin todella kivuliaat, varmaan kivuliaimmat koskaan. Ennen tätä vuotoa luulin olevani raskaana, koska rintani ovat todella arat, ja alavatsaa vihloi jne.. nyt tänään, n. viikko vuodon alkamisen jälkeen sain aivan tajuttomia öklökohtauksia, mutta ei onneksi tarvinnut oksentaa. Taitaa vaan olla toiveajattelua... ai niin, kauanko kannattaisi yhdynnän jälkeen odotella ennen kuin menee pesulle, jotta siittiöt ehtisi perille...

Raskaana

Kuulostaa kyllä mahdolliselta raskaudelta. Tiedän tytön, jolla tuli kuukautiset vaikka oli raskaana ja hänellä oli juuri semmoiset normaalia niukemmat. Kivuista en tiedä. Itselläni raskauspahoinvointi alkoi, kun kuukautiset oli 2 viikkoa myöhässä.

hmm..

Nuista kuukautisista en osaa sanoa mitään, mutta.. Käsittääkseni sopiva "köllöttelyaika" ennen pesulle menoa on semmoset puol tuntia.

hmm..

Nuista kuukautisista en osaa sanoa mitään, mutta.. Käsittääkseni sopiva "köllöttelyaika" ennen pesulle menoa on semmoset puol tuntia.

muista

Kuukautisesi ovat saattaneet olla myös aivan alkuraskauden sponttaani abortti, joka tavallisimmin tarkoittaa sitä, että kyseessä on ns. tuulimuna. Toisin sanoen hedelmöitys tapahtuu, mutta munasolu joko ei ala jakautua tai ei jostain syystä kiinnity kohdun seinämään. Tällaiset ovat hyvin tavallisia ja siksi usein suositellaan raskaustestin tekemistä vasta n. viikon kuluttua, jotta tämä tilanne ei aiheuttaisi turhaa toivoa ja pettymystä.

Kuitenkin,

olisiko syytä tehdä silti testi vaikka viikko kaksi kuukautisten jälkeen?
Itselläni on juuri tälläinen tilanne, kuukautiset olivat noin 8 päivää myöhässä (mikä on todella harvinaista) ja sitten tulivat ja kestivät noin 2 päivää. Olo on jotenkin outo (jotkut voisivat väittää että minä olen aina outo ;) ).
Ajattelin vain että mitäpä jos kuulunkin siihen harvaan vähemmistöön jotka saavat kenties kerran tai kaksi kertaa kuukautiset, vaikka onkin raskaana! En muuten, mutta eipä tulisi ainakaan sitten yllätyksenä ja muutenkin osaisi elää sen mukaisesti.
Jos nyt odottelisin viikon verran ja tekisin testin, niin kertoisiko testi sitten "totuuden"?

raskaus ja menkat

Kaikista oireista johtuen olen 99% varma olevani raskaana, jo 8:tta viikkoa, mutten ole kiirehtinyt testiä, sillä mulla on ollut viimeiset kahdet menkat, tosi lyhyet ja niukat. Testin tein 3:n viikon kuluttua mahd. hedelmöityksestä - liian aikaisin - ja se näytti negaa. Näitten "menkkojen" alusta on huomenna 2 viikkoa. Tänään sitten ajattelin mennä ja ostaa testin, ja olen TODELLA hämmästynyt jos negaa näyttää edelleen. Koetan muistaa kertoa sullekin huomenna miten kävi.

onko menkat tullut

ajoissa? Mulla ei yhtään myöhässä, itse asiassa päivän etuajassa. Nyt oireita vähemmän, mutta vatsassa "nipistelee" edelleen... toivottavsti sinä edes olet raskaana :)

Innolla...

odottelen huomenissa, mitä testisi näyttää... toivottavasti toivottua tulosta :)
syitä oudolle vuodolle/"kuukautisille" voi olla monia. tsekkaa esim. http://luomupimu.blogspot.com/2011/11/mika-voi-olla-syyna-oudoille-niukoille.html alkajaisiksi eri vaihtoehdoista.
 /   /  / Millaiset kuukautiset raskauden aikana?

Keskusteluhaku

Laaja hakuFacebookissa suositeltua

Tietoa mainosten kohdentamisesta