AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Komas Vla

38 Vastausta 26 946 Lukukertaa
Millainen työpaikka Komas Vammala on. Työkkärin sivuilla on kauan haettu porukkaa ja nyt yrittävät koulutaa porukkaa töihin?

Komas Härmä

Tuntuu ,että kaikki Komas Oy:n tehtaat ovat
ihan perseestä.Ainakin Härmä

Komas Kurikka

Myöskin Kurikka!

Häh?

Palkka huono? Paskat duunikaverit?

Jep

...ja nuo on vielä ne PARHAAT puolet...

HAHA

Eikö johtajat itse kestäneet palautetta? Melkein kaikki poistettu, vai pelottiko kirjottaneita työntekijöitä? Suomessa on olemassa sanavapaus joten jos joku tässä ko työpaikassa ärsyttää niin eiköhän tuon saa sanoa? Jos johtoportaan mielestä asiat ei näin huonosti ole mitä työntekijät väittävät niin luulisi, että sillon puolustetaan firmaa eikä piilotella väiteittä? Miettikääs sitä...

täytyy olla

..perseestä. Tänään halli tyhjentynyt työntekiöistä. ULOSMARSSI en menisi tuonn vaikka pyyrettäis, ja on pyydetty!

komas vla

Tässä mustaa valkoisella eli oikeudenpäätös perusteettomasta irtisanomisesta, joka tapahtui vammalan tehtaalla. Jokainen voi vetää omat johtopäätöksensä, jos firmaan haetaan kk tolkulla porukkaa ja ketään ei saada..

http://www.oikeus.fi/tyotuomioistuin/40854.htm

huh huh

komas ei nähtävästi arvosta työntekiöitään pätkääkään

KOMAS

MISTÄ JOHTUU TUO KOMAKSEN ARVOSTELU

Eiköhän se ensi viikolla selviä

Ja nämä huomenna päättyvät YT-neuvottelut ovat vasta
alkua. Sanokaa mun sanoneen. Lopun alkua sanon mä. Enkä ole mielipiteeni kanssa yksin.
Ei todellakaan!

työtön kohta

komas vammalassa aloittaa tana kaatopaikkajyrien teon ny kesällä.ja samalla tekee työttömiä jyväskylään tanalle ja betamet servicelle useita.nyt vielä pitäisi kouluttaa ens viikolla komasin äijiä meidän töihin ja vielä ilmaseks.ei paljon nappaa ku on tehny 20 vuotta tanoja oppikoot ite niin ku mekin olemme.saimme potkut ja sen jälkeen olisi muutamalla betametin miehillä pääsy tanalle takaisin uusina työntekijöinä opettaa vammalaan tanan tekoa.eivät kysyneet edes tanalaisia olleskaan.antoivat vain potkut.elkää menkö siihen maanpäälliseen helvettiin

Vammalan tehdas

Työpaikkana komas on hyvä, lukuunottamatta huonoa palkkausta, tosi vanhanaikaista johtamismallia = johtajat koostuu tietyn sukuisista ja kaverin kavereista jne. Olisi hyvä ottaa oikeesti ammattitaitoisia ihmisiä. Nyöriä kiristetään kaiken aikaa, ja eikä nähdä asioiden oikeata puolta. Firmassa ei käytännössä ole mitään etuja miksi siellä kannattaisi töissä käydä. Itse vaihdan paikkaa luultavasti aika pian. Vanha valtion firma upotetaan suohon.

komas vla

Itse olen komasilla vammalassa töissä ja ei mitään huonoa sanottavaa. Palkkaus on se mitä sovittua saa eli jos oot helvetin kova äijä niin eiköhän palkkaakin irtoa.

Vakavarainen firma johtuen suurista asiakkaista.

Porukkaa pihalle Komaksella.

Komas pistää ukkoja pihalle surutta. Lopputilejä tulee paljon ja lomautuksia. Herra iso Herra sanoo, kuinka monta hän on laittanut pihalle uransa aikana ja lisää pistetään,Mrr Mrr.. Onhan sekin tietysti saavutus.

Torikeskuksen takana tavataan.

Joo, kyllä sitä moni perhe ui syvissä vesissä, kun herra iso herra jakaa lopputilejä sekä lomauttaa.. Ja tuntuu olevan siitä ylpeä.

Lomille Lomps.

Niimpä. Sitä haetaan työväkee kissojen ja koirien kanssa. Lupaillaan kaikkee. Sitten potkitaan kylmästi pihalle. Työväki on joustanut, tässäkö kiitos. Yrityksessä pitäisi olla osaava johto. Eikä vakavilla asioilla saisi ylpeillä. Pitäisi olla hiukan inhimmillisyyttä herra isolla herralla.

aivopesty...

Taitaa olla pajamies aivopesty, ja varustettu ruskealla kielellä(tummanruskealla), yleensä näiltä kovilta miehiltä se löytyy. Kerro nyt mikä on hyvä palkka? Jos tienaat alle 4000€/kk (23,25€/h)unohda koko juttu, kaikki sen alle tienaavat ovat köyhyysrajan alapuolella.

Aivoton

Kyllähän niitä pajalta löytyy,jotka juoksujalkaa menee pitkin käytäviä ja kusettaa toisten hommia.Sitähän työnantaja haluaakin. No loppu peleissä se kostautuu ennenaikaisena "väsymisenä" näille. Komaksella haalariväki tekee hommia pikkupalkalla. Vaikka joku voi ajatella että "on mulla hyvä palkka kun saan 15-16€ Kannattas vähän katsella muutakin kuin lähiympäristön pajoja.Muuallakin on elämää. Hyvää Joulua kaikille.

Pask....paik

Komas on tunteeton työnantaja. Jonka saa nyt Vammalankin työntekijät kokea. Miksi työmiehet aina nöyristelee. Silloin kun menee lujaa pitäisi vaatia lisää palkkaa ja ynm etuja. Eikä nuolla pers.....

Komas Kuopio pe...stä ja syvältä.

Komas Kuopion yksikössä yt-neuvottelut käynnissä, tai lähinnä sanelupolitiikkaahan nuo ovat. 14vrk aika oli 22.12.08 - 5.1.09. Eli halusivat kaiken menevän kaikessa hiljaisuudessa läpi, porukkaa töissä muutama kaveri. Ei silloin tarvitse paljonkaan neuvotella. Yksikönjohtaja ei ole vieläkään oppinut huomenta sanomaan, näin Kuopiossa.

täää oooon toootttta

kohta huomaa komas mitä on tehdä tanoja ilmasex.tulosta rätin vaatimalla tavalla on vaikea saavuttaa.palkka on oltava 10€ tunti et kannattais pyörittää konttoria vaajakoskella.pojat hei herätkää tana on esihistoriallinen tuote.poltto on pop.ps.eikä tana kestä suurten joukossa kauan.

Katkera?

Taidat olla vähäsen katkera :-)

...tana

Ei tanat työllistä kauheasti Komas Oy:tä, yksi tuote muiden joukossa, eikä niitä ilmaiseksi tarvitse tehdä, eikä 10€/h palkalla. Kyllä ne rahat taitaa tulla enempi muista tuotteista. Ja varmasti tanassakin on hinta kohdillaan. Ei se ole hullu ketä pyytää:)

komas leppävesi

huomenna leppäveden levypalvelussa yt- neuvottelut, saa nähdä miten siellä työntekijöitä kiitetään hyvästä viime vuodesta, voi olla että ei siinä pieni ihminen paljon paina kun herrat päättää, potkut perseelle ja hyvää vuoden jatkoa!!!

joo o

ei ainakaan vielä tullut mutta sen näkee kevväämmällä. Komas yhdessä enemmän. niinhän se on? ainakin potkuja

tana on jo kypsää viljaa

tanalla suuret lupaukset mut ei ota vastuuta työntekiöiden hyvinvoinnista.porukka oli hyvä ja on edelleen.oli virhe siirtää tuotanto komasille.ois pitänny porukan v.koskella ja lomilla nytlaman aikana ja nousun tultua takas töihin sit tehtäs täyttä päivää.kari teitkö oikean ratkaisun.? mut se on sun pulju voi voi.alamäki alkoi kun siirto komasille tuli.mites ny. kone on hyvä mut vähän viilausta vielä.ps.happy end.

laininsalo

L-salo kans yksi pask.. pomoista puhumattakaan tekee outoja päätöksiä, kannattas liiton tutkia asiaa

Komas Härmä

Lähes koko porukka Lomautettu. v.paska duunipaikka,ja lisäksi paska palkka.
saatana että Komas on paska firma. Ahneita kusipäitä koko johto.

Suuri

on kaunista ja tehokasta? taitaa toi Komas vielä kaatua ahneuteensa?
Ostomiehet tykkää kun saa ostaa yhdeltä talolta kaiken, (jos joku vielä välittäis laadusta ja toimitus-ajoista) mutta ne onkin sivuseikkoja.

Kaatuuko...?

Komas on tunnetusti ahne. Laadulla ja toimitusajoilla ei ole väliä. Rahat pois vaan.
ihanaa et pääsee huomenna taas hitsaan
Aika ankeeks on hommat menny tossa laitoksessa. Viimeisen vuoden aikana tehdyt uudistukset on laittanut duunarit entistä ahtaammalle. Johtajat käyttää energiansa haalarikansan kyttäämiseen ja varoitusten / potkujen jakamiseen. V-käyrä nousee taas huomista työpäivää ajatellessa. Pitääkin jatkaa mol.fi:n selaamista, jos vaikka tärppäis!
Komas - Eräille enemmän!
Mikäs tilanne näin elokuussa? Hitsareita,kasaajia hakivat alkukesästä.. Millaset palkat ja olot muuten? kannattaako töitä kysellä?
"Rouhinnan aikana on enemmän aikaa, jolloin teen ohjelmia ja osallistun tarjouslaskentaan Mastercamilla, jonka koulutukseen osallistuin alkuvuodesta, Rantamäki kertoo."

Mastercamillahan niitä tarjouslaskuja tehdään... Ei hyvää päivää, tuubaa!

Muistan hyvin kun eräässä muottipajassa yhden kappaleen ajo kesti noin 3*24h vuoroa eli about 72 tuntia. Eipä silloin tehty tarjouslaskentoja. Voi zeesus mitä skeidaa.

Huh huh, koneistaja-petteri tekee tarjouslaskentoja.
Minä itsehän opettelin rouhintojen aikana kieliä ja myöhemmin siirryin kansainvälisiin myyntihommiin, jotka hoidin viimeistelyjen aikana. Kieltenopiskelusta vapautuneen rouhinta-ajan käytin hyödykseni ja opiskelin insinööriksi. Rouhinnat kestivät n. 9 minuuttia ja viimeistelyt 2, joten opiskelusta muodostui katkonaista, mutta ylivertainen tahtotila piti tämän miehen raiteilla. Nykkyistä toimenkuvaani en voi paljastaa, mutta hyvin menee!
- Millainen työpaikka Komas Vammala on?
- Vammanen.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta