AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Ultimarketin hirsimökki

Ultimarketin hirsimökki

26 Vastausta 12 136 Lukukertaa
Onko kellään tietoa ja kokemuksia, siis omia ei kavereiden, Ultimarketin mökeistä? Mukana tulee oman tuotannon takka ja ilmalämpöpumppu, mites niiden laatu ja toimivuus?

Ei hirsitaloja

Ultimaten hirsitalot eivät ole hirsitaloja vaan hirsipaneelitaloja, eli parempi tehdä mikä tahansa pullomuovitalo tai vastaava. Katsoppas niiden ultimaten puuosien paksuudet.

voihan sitä

rakentaa pitäen "hirsiseinää" vain tukena, eristää ja paneloida sisältä ja lyödä ulkoverhouslaudat päälle.Vai?

mikset

sitten suoraan ostaa paksumpaa ja laadukkaampaan esim. Hongalta?

Ja vieläkin parempaa

joka tekee taidokasta käsityötä mittatilaustyönä pitkäaikaisella kokemuksella.
Pikakurssin käyneet kylätimpurit saa jättää laskuista pois, sillä tekevät ammattitaidon puutteessa paljon mokia joita on vaikea jälkeenpäin korjata.

Rosendahl

Eikö ne ole niitä EX Rosendaalin mökkejä.
Olkaa ....

köyhtynyt 10

VAROVAISIA

Ei ne ole hirsitaloja

Puinen teltta. Lautaa pantu höyläkoneen läpi, sitä sanovat hirreksi. Melkein niinkun olis pahvista tehty seinät.

rosendahl samaa huonetta ja sukua

"Mukana tulee oman tuotannon takka ja ilmalämpöpumppu, mites niiden laatu ja toimivuus?"

- tuo yllämainittu kirjoittamasi epäilys noiden laadusta ja toimivuudesta on varmasti
niitä pienimpiä murheita.....pane haku päälle mitä näilläkin sivuilla on kirjoitettu.

Unohda koko juttu

Unohda koko juttu... vältyt ikävyyksiltä kun alat pelleilemään onkin ultim.......kanssa

Taidan jo uskoa,

et halpa ja hyvä ei osu yhteen, eikä edes puoli kahteen..

Ideapark taisi

kun otti tämän Rosendahlin sinne näyttelyynsä.
Ja taas mainostaa itseään 25 v. kokemuksella.
Mitähän tämä kokemus pitää sisällään. Tosi monta
ikävää pettymystä ostajille, jotka jäivät nuole-
maan näppejään. Eräskin " ostaja " kertoi Aamuleh-
dessä, että hän oli maksanut 2/3 kauppasummasta,
Tämä ei kuitenkaan ollut riittänyt, vaan oli ky-
sytty lopun 1/3 loppusuoritusta tilapäiseen rahantarpee-
seen vedoten. Jos en väärin muista, niin lehti kir
joitti asiakkaan sanoneen, että kaikki meni, ei
saanut edes niitä päreitä.

Se 25 v. kokemus on yhtä

josta ei kunnian kukko laula. Mutta saahan immeiset tehtyä halvalla kaupan. Kaikki muu onkin sitten eri juttu.
On vain ja ainoastaan oma vika, jos maksaa yhdellekään talotoimittajalle senttiäkään, ennenkuin tavara on tontilla ja tarkastettu!
Eri asia luonnollisesti on, jos / kun vaatii pankkitakuun, joista molemmat vaihtoehdot myös parjaamanne Rosendahl / Ultimatem... hyväksyy...
Näin itse ole toiminut tässä vuosien saatossa yhden huvilan, pihasaunan ja yhden ison ok- talon kanssa. Itse en pode minkäänlaisia tunnontuskia siitä, että ihmiset eivät vaivaudu näkemään vaivaa, jossa säästät kirjaimellisesti jopa 50% talon rakentamisen kokonaiskuista :) Tosi on. Toisen tappio on toisen voitto.
Ja jos haluaa ostaa lautatalon (ohutta hirttä), niin sitähän saa ostettua / tilattua esim. Hongalta- tosin liki 2x kalliimpaan hintaan.
Em. firmat toimittavat tasan senvahvuista hirttä, mitä tilaat.
Aika harva duunari miettii, että koska naapuri joutui typeryyttään kärsimään, niin minä maksan esim. 100K€ enemmän pelkästä myötätunnosta :)
Ja Hongalta tuli muuten täysin samalta toimittajalta hirret kaverin taloon kuin minunkin- hintaero vain oli huima. Sama koski mm. selektiivi-ikkunoita, väli-, ja ulko-ovia. Tosin, puutavaraa oli huomattavasti enemmän, jottei tarvinnut turhasta reklamoida.
Ikävä kyllä, kun selvitin ko. faktat kaverille, varsinkin sen, kuinka järjettömän kalliiksi sama tavara "hienolla" logolla heille tuli, niin kaveruus loppui siihen, mutta hän toki voi lopun elämäänsä kehua talon merkillä- ja maksaa yli 150K€ lainaa sen jälkeen, kun omat lainanrippeeni on hoidettu.
Selvittäkää ihmeessä faktat ja mahdollisuudet, ennenkuin menette lipevien myyntimiesten ja hienojen esitteiden lumoavina tekemään elämänne kalleimmat kaupat.
Tämä romaani siksi, että asioihin paneutumalla riittävän hyvin ja ajan kanssa, sillä tekee ison tilin.
Tosin, olihan meilläkin reklamoitavaa- asia hoitui hlökohtaisesti parin vrk:n sisällä.

terve

jos ideanasi on tehdä mökki ohuemmasta hirrestä ja tämän jälkeen villoittaa sisäpuolelta ja yms.

minkä takia et voi höyläyttää yhdellä kertaa leveää hirsipanelia ulkopuolelle ja tehdä mökkiäsi pitkästä tavarasta? varmaan edullisempi ja helpompi ratkaisu kuin mikään ultimate tai tarjous tölli.

itse rakennettuna on mahdollisuudet vaikka mihin jos ei oteta huomioon hirsien kuin hirsien painumista, koska kaikki pitäisi tehdä liukuviksi. kai nyt joku ymmärtää mitä koitan tarkoittaa, tai ymmärtää etenkin siinä vaiheessa kun näkee pari vuotta vanhan hirsimökin valmistajasta riippumatta mikä on lyöty "jäykäksi".

MAANHONKA..

MAANHONKA. SE ON PALJON HALVEMPI JA PAREMPI

Siinä on turkistarhaajat

hyvin luotettava on. Kipin-kapin sinne kaikki!

Nyt olet

palstalla. Miten turkistarhaus liittyy hirsirakentamiseen??

Pikkukylän ainoat

ovat turkistarhaajia. Nyt ne on laajentaneet bisneksiään myös hirsitalotehtailuun. Turkistarhaus on valtion tukemaa, joten siinä saa paljon rahaa. Kun on paljon rahaa, sitä haluavat sijoittaa poikimaan ihan vieraallekin alalle. Tosi on.

Tämä

ihan uutta. Turkistarhaajat luotettavia? Voi olla että kyseinen tehdas nyt joutuu noiden "kettu tyttöjen ja poikien" pannaan. Ei tuo minua kyllä vakuuta että on hyvä tehdas. Siis se että tarhurit on omistajia. On se jännä juttu tällä palstalla et aina kun on kyse maanhongasta niin tuodaan esille se että omistajat ovat tarhureita? Mikähän tausta muiden tehtaiden omistajilla on? Onko yhtään tehdasta jonka omistaja on hirsirakentaja? Ja monennessako polvessa?

Hirsimökki

Hyviä mökkiä . Voit itse päättää hirsien paksuudet.Minulla ollut saunamökki niiltä jo vuosia. Eu halkeamia ,ryhtiä puussa.
Omakokemus, siis ei "naapurinkaveritutun" .Ostimme syksyllä" sesogin ulkopuolisen tarjouksen". Perusmökki 72mm hirsi. Ostimme siihen 92mm hirren koko hinta toimitettuna tontille alle 14000€(mukana Rautakauppa tavarat). Ostopäivästä.6 viikon kulutua mökki vesikatossa.Tavara oli laadukasta ja se riittä jos noudataa ohjeita.Tilasimme myös takan ja amatilainen pystytti sen.tuumasi että tässä on hinta ja laatu kohdaneet hyvin toisenssa. Oli pystytänyt niitä aikaiseminkin ja sano olevan sen hyvä. Ja mitä tulee valupurseisiin on muissakin vsatavisti valetuissakin tuoteissa niitä. Emme olisi pystyneet tekemään muiden firmojen tuoteista mökkiä koska kulut olisivat karaneet käsistä nyt on mökkin valmis ja hiton hienokin.
Ja nyt kun minkinnahat ovat kallistuneet, niin omistajilla on varaa siirtää rahaa mökkien tekoonkin enemmän kun aikaisemmin.
Yritys teki toisella toiminimellä konkurssin 2000-luvun alkupuolella. Yli sadalla asiakkaalla meni käsirahat "kankkulan kaivoon" Suurimmat yli 100,000 mk - minulta meni noin 10,000 mk. Sen aikainen "vetäjä" tuomittiin varattomana ulosottoon eli ulosotto raukesi - kokonaissumma oli useita miljoonia . ELI ETSI/HARKITSE MUITA VAIHTOEHTOJA! Ole varovainen isoja kauppoja tehdessä!
jos on omaa metsää niin....
http://www.joutsenlahti.com/hoylays.html
Just valvoin yhden ultimatemarketin talopaketin pystyttämistä. Se oli ihan o.k,mutta se olikin Pilhan (siis niiden kamaa). Sillä ilmalämpöpumpulla ei sitten tee yhtään mitään, joten sitä ei kannata laskea hyödyksi. Joudut kuitenkin ostamaan paremman. Eli älä edes harkitse sen asentamista!!!
Ne hirret on ihan o.k, mutta yleensä ultimatemarketin on aina jotain puutteita (olen kahdessa ollut mestarina). Lisäksi tontillla pitää olla tilaa tavaroille. Ulitimatemarketin hinta perustuu myös siihen että ne tuo heti maksun jälkeen kaiken tontille. Ultimatemarketin takkoja on monenlaisia. Yksi kaveri osti sieltä ja kävi ilmi että se tuli rajamäen takkatehtaalta ja on hyvä peli.
www.pohjankari.fi
laatu ja hinta ok
 /   /  /  / Ultimarketin hirsimökki

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta