AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Astianpesukoneen puhdistus

Astianpesukoneen puhdistus

1 Vastausta 2 495 Lukukertaa
Mulla on vanha astianpesukone, joka on kuiotenkin erittäin hyvä ja pesee puhtaax astiat. Töhnä suodattimen puhdistan tosi usein, mutta nyt kone on alkanut jättämään astioita likaiseksi. Niihin ei jää ruokajäämiä, mutta mm. juomalaseista näkee että niihin jää rasvaa ja vaalea hailu kerrostuma. Pesen edelleen samalla tavalla kuin ennen, sama ohjelma, sama pesuaine ja sitä saman verran, koska mulla on yleensä aina "tavallisen" likaista tiskiä.

Kaupassa huomasin astianpesukoneelle tarkoitettuja koneen phdistusaineita, mutta ne olivat melko kalliita ja kamalia myrkkyjä! kun tuoteselostusta selasin.

Siis kysymykseni kuuluu, millä kotikonsteilla ja aineilla te puhdistatte astianpesukonettanne??? Kiitoksia etukäteen! =)

Tee

Osta apteekista sitruunahappoa. ( ei maksa kovinkaan paljoa)

Tee tämä tyhjään koneeseen, annostele sitruunahappoa n. 50-100g pesuainekoteloon ja valitse 65 asteen pesuohjelma. Tämän jälkeen kone on kuin uusi. Tarvittaessa sitruunahappopesun jälkeen voi tehdä toisen pesun tyhjällä koneella fosfaattipitoisen pesuaineen kanssa, jolloin saostumat viimeistään poistuu.
 /   /  /  / Astianpesukoneen puhdistus

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta