AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Ärtynyt suoli ja alkoholi

Ärtynyt suoli ja alkoholi

9 Vastausta 1 371 Lukukertaa
Join ennen olutta ja ööli on vaihtunut siideriin, miten teillä muilla? Ja sen jo tiedänkin että viina ei ärtyneelle suolelle tee hyvää, tuskin siiderikään, mutta joskus pitää myös juhlia.

Saksalaiset ja tsekkiläiset oluet parempia... luomuviinit myös. Mut liikaa hiilaria niissä?

http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?p=312523&highlight=&sid=29db64555cd00e750e04c3caa664281a#312523

Siideri

ihme kyllä mullakin menee ihan ok, ja jopa kossu.

Mutta olut ei sovi sitten millään.

Re: Ärtynyt suoli ja alkoholi

Olut ei sovi ainakaan minulle ja viina kaikkein vähiten. Ilmavaivat pahenevat ja vatsa menee ruikulle. Punaviini taas ei aiheuta, niin paljoa ärsytystä. Muutenkin tykkään juoda sitä nykyään mieluiten alkoholijuomista.

miten on

vaikuttaa alkoholi heti vai pienellä viiveellä? Itselläni viime juhlinnan jälkeen muutaman päivän päästä alkoi suolisto-oireet, kuten verenvuoto.

olen ollut

Pakko on ollut lopettaa, kun aina kun otin alkoholia niin maha oli tunnin kahden päästä ihan sekaisin. Kaverit on ihmetelleet et miksen enää juo, vaikkein kyllä aikasemminkaan kovin usein ottanut.

Harmittaa kun joskus haluais ottaa ja lähtee kavereiden kans juhlimaan mut ilta menee sitten lopulta vessassa istumiseksi. Onko jotain mitä vois ottaa sillon et maha pysyis kuosissa. Jos vaikka jonkun kerran vuodessa kävis juhlimassa? Auttaako imodium? Onko joku mikä passaa paremmin mahalle, kun yleensä juon lonkeroa?

Ei missään tapauksessa Imodiumia! Sehän on hyvä lääke vain suolettomille!

http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=97&conference=4500000000000202&posting=22000000018962516#22000000018962516

Aika monessa oluessa on nykyään E300 - kotimaisissa olusissaainakin?

Bentseenistä:
"Jo vuonna 1993 amerikkalaisessa tieteellisessä julkaisussa (Journal of Agricultural and Food Chemistry) kerrottiin, että bentsoehaposta ja askorbiinihaposta (C-vitamiini) syntyy bentseeniä, kun metalli on katalysaattorina. Artikkelissa kerrottiin, että bentseenin syntymiseen vaikuttavat erityisesti askorbiinihapon määrä ja pH. Joten asia on tunnettu monta vuotta.

Se putkahti uudelleen esiin kun juomateollisuudesta erotettu kemisti katkerana paljasti, että syöpävaarallista bentseeniä voi olla virvoitusjuomissa..."

Furaanista:
"...Mielenkiintoista on, että furaania syntyy samoissa olosuhteissa kuin akryyliamidia eli pelkistäviä sokereita kuumennettaessa aminohappojen läsnäollessa. Askorbiinihappo näyttää lisäävän sekä furaanin että bentseenin syntymistä"
 /   /  /  /  / Ärtynyt suoli ja alkoholi
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta