AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Ikäraja...?

Ikäraja...?

19 Vastausta 4 813 Lukukertaa
Tietääks kukaan mikä ikäraja on kun lentää esim.finnairin koneella turkkiin? Pitääks olla täyttänyt 18-vuotta? Tai entä jos sinä vuonna täyttää 18-vuotta,vaikka elokuussa.mutta haluis lentää sinne heinäkuussa. Niin onks se mahdollista että voi lentää? Vai vaaditaaks siinä että täytyy olla 18 vuotta,vaikka täyttäis kuukauden päästä 18-vuotta?

liian matala

Miehiä katsomaanko olet menossa? Sinuna en lähtisi ilman vanhempia edes 18v täyttäneenä. Vaarallinen paikka nuorelle suomiblondi tytölle joka ei ole paljon maailmaa nähnyt. Pysyisit suomessa.

yhen pojan/miehen takia.

siks mä haluisin mennä sinne,kun mä yhen kerran ollessa kreikassa lomalla menin turkkiin päiväks. Niin mä tapasin siellä yhen pojan/miehen. Niin me vaan haluttais tavata sen pojan/miehen kanssa uudestaan ja kun mulla on muitakin tuttuja siellä. Niin haluisin vaan tavata niitä. Tietääks kukaan sitä ikärajaa?

No ei se ikäraja

voi olla 18-vuotta! Ehkä se on 18 vuotta.

Vai onko sinulla 2-kättä tai ehkä 3-siskoa ellei peräti 10-sormea?

juu

ei ole ikärajaa

Voiko alle 18-vuotias lentää ilman vanhempia??

voiks siis alle 18-vuotias lentää ilman vanhempia Turkkiin tai ilman niiden lupaa? Mut olen jostain kuullut että eurooppaan kuuluviin maihin voi vaan lentää alle 18-vuotias ilman vanhempia,mutta muualle,joka ei kuulu euroopaan pitää olla 18-vuotias tai jos on alle 18-vuotias. Niin vanhempien lupa voidessaan matkustaa yksin. Vai olenko väärässä? Eli mun kysymys oli se, että kun lentää Turkkiin yksin ilman vanhempia, niin pitääkö olla 18-vuotta, että tämä onnistuisi. Että alle 18-vuotiaana tämä ei onnistu,vaikka olis 2 viikon päästä 18-vuotias ja haluais jo ennen sitä lentää sinne?

Ikärajat vai

Puhutaanko tässä nyt Viikkarin pe-risteilyistä vai mistä?!?

Tässä puhutaan lentämisestä Turkkiin

Siis tässä puhutaan yksin lentämisestä lentokoneella Turkkiin,jos on alle 18-vuotias tai 18 -vuotias. Niin onks siinä ikärajaa?

Turkkiin lentämisestä

Kyllä siihen lentämiseen ihan tutkinto vaaditaan, pelkällä täysi-ikäisyydellä ei lentokoneita lennetä!

Turkkiin matkustamisesta lentokoneella

Siis anteeksi jos jotkut on käsittänyt väärin mun kysymyksen. Mä selitin vissiin huonosti tän mun kysymyksen. Kun mä en tarkoittanut siis ite lentämistä turkkiin. Vaan siis jos esim. matkustaa finnairin lentokoneella turkkiin MATKUSTAJANA. Niin onks siinä jotain ikärajaa? Et jos vaikka alle 18-vuotias haluis matkustaa finnairin koneella sinne ilman vanhmpia. Niin onks se ollenkaan mahdollista. Vaan pitääks olla 18-vuotta täyttänyt et voi matkustaa lentokoneilla ilman vanhempia tai täysi-ikäisiä?

Ikäraja

Vanhempien lupalapulla pääsee, saattavat soittaa vanhemmille ja tarkistaa, jos lappu vaikuttaa epäilyttävältä. Näin ainakin meillä viime kesänä, kun matkassa oli 17-vuotias, jonka isä oli kirjoittanut sille lupalapun hieman väsyneenä!=) Mutta kun äijä sanoi että lupa on, päästiin lähtemään. Salaa et siis pääse livahtamaan.

Ikärajasta

Jos on alle 18-vuotias niin pitää siis olla se lupalappu. Mutta jos vaikka täyttäis heinäkuussa 18-vuotta, mutta haluais lentää matkustajana turkkiin jo kesäkuussa. Että ois siitä kuukauden päästä 18-vuotta. Niin tarvitaaks siihenkin lupalappu? Lasketaaks se vielä alaikäiseksi?

Ikäraja

Totta kai lasketaan alaikäiseksi. Ihminen on täysi-ikäinen suomessa vasta kun täyttää 18.
saako lentokoneeseen mennä vaikka 8 vuotias tai 14 vuotias ?
mä oon 16 ja lensin 17 vuotiaan kaverin kans saksaa eikä meilt mitää lupalappui pyydetty ((:
Kylla lentokoneessa voi matkustaa kuka vain, vauvakin, miten luulet etta aidit matkustaa, jattaa lapset kotiin vai?
Oma poikani matkusti yksin 4 vuotiaana ulkomailta Suomeen kuin paketti meni perille hienosti, lentoemannat katsoi sen peraan. Piti hakea se sitten matkatavara huoneesta, siella oli istumassa hyllylla, paperilappu kaulassa!
ei se karvakoura sua enää rakasta, ei edes muista sua. nussii jo ruotsalaista megatissihuoraa.
"Ulkomaan lennoilla on aina oltava vähintään 18-vuotias". Alle 18-vuotiaat matkustavat saattajan kanssa.
Itse lenin ensimmaisen kerran yksin 16-vuotiaana Yhdysvaltoihin eika siihen mitaan lupia tarvittu ja ihan hyvin meni vaihdoista huolimatta. Eli ei siihen mitaan lupia saati sitten saatajia tarvita.
 /   /  /  / Ikäraja...?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta