AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

aivokapasiteetti

4 Vastausta 1 603 Lukukertaa
Ihminen käyttää vain pientä osaa aivokapasiteetistaan. Henkiparantamisessa ihminen ilmeisesti kykenee ottamaan käyttöön koko aivokapasiteettinsa. Eli parantamaan itse itsensä.

Mitä oikein..

Mitä tarkoitat henkiparantamisella? Tätä nimitystä olen kuullut käytettävän esim. energiaparannuksesta(esim. reiki jne), mutta niillä ei ole mitään tekemistä henkien kanssa, joten tuo nimi on harhaanjohtava ja herättää usein tarpeetonta pelkoa ihmisissä.

Jos tarkoitat energiaparannusta, niin sillä ei ole aivojen kanssa juuri mitään tekemistä, energiakehon ja niissä sijaitsevien energiakeskusten ja kanavien kanssa kylläkin.

Energiaparannus on yksinkertaisesti sitä, että henkilö virrattaa omaa tai ympäristöstä ottamaa energiaa itsensä kautta toiselle, jonka omat energiat ovat vähissä esim. sairastamisesta johtuen. Tämän ylimääräisen "energiapaukun" avulla sairas keho pystyy paranemaan sitten huomattavasti nopeammin ja tehokkaammin. Näin vaikeatkin sairaudet voivat parantua, joita keho ei yksin omilla energiavarastoillaan pystyisi taltuttamaan.

Tämä on yksinkertaista ja täysin luonnollista, vaikka monet pitävät tätä asiaa jotenkin mystisenä.

Tämä energian virrattamiskyky on ihan jokaisella ihmisellä, ihmiset eivät vain valitettavasti tiedä sitä, eivätkä siten usko siihen tai eivät tiedä kuinka energiaa annetaan toiselle tehokkaasti. Tämän kyvyn voi jokainen normaalijärjellä varustettu oppia muutamassa minuutissa.

Uskomisella parantuminen on sitten kokonaan toinen juttu. Ihminen voi parantua mistä vain, jos uskoo siihen tarpeeksi. Tämän takia placebo-lääkkeet monesti toimivat. Tällä ja aivoilla voi olla sitten jotakin yhteyttä.

-Pete

Kuinkas tuo

Kosketuksen kauttako tuon pitäisi toimia?
Kuinka tuollaista kykyä harjoitellaan?
Mistä tiedät, että saat energiaa virtaamaan kehostasi ulospäin?

Toimii

Kosketuksen kauttako tuon pitäisi toimia?
- Kevyt kosketus tai kaukohoitona. Energia ei välitä välimatkoista. Kosketushoito on joissakin vaivoissa tehokkaampi, ainakin minulla(esim. skoliosiksen oikaisu toimii paremmin kosketushoitona)

Kuinka tuollaista kykyä harjoitellaan?
- Tekemällä oppii parhaiten. Kunhan joku neuvoo alkuun niin sitten vaan treeniä.

Mistä tiedät, että saat energiaa virtaamaan kehostasi ulospäin?
- Sen tuntee itse käsissään, useimmiten kuitenkin vastaanottaja tuntee sen vielä voimakkaammin.

vanha uskomus

Et taida tietää aivoista kovin paljon. Ihminen käyttää aivojensa jokaista solua, jos niitä ei käytä, ne kuolevat. Tämä on fakta. Mikäli aivosolua ei käytä, se ei saa hermoimpulsseja, eikä solua ylläpitäviä kemiallisia aineita, ja se kuolee. Tämä aivokapasiteetin vajallisen käytön oletus on lähtöjään ajasta, jolloin aivoissa oli runsaasti soluja, ja alueita, joiden käyttötarkoitusta ei tunnettu, eikä niillä uskottu olevan minkäänlaista käyttöä. Uskomus on kuitenkin täyttä hölynpölyä. Älkää käyttäkö tällaisia pseudotieteellisiä perusteluja kun haluatte puhua uskomuksiin perustuvista ja yli-inhimillisistä ilmiöistä ts. uskomuksista. Niillä ei ole mitään tekemistä tieteen kanssa, joten tieteellisten termien käyttö sekoittaa ihmisten päät. Puhu vaikka henkisistä kyvyistä tai muusta selittämättömästä.
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta