AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / paljonko saatte taloushallinnon ammattilaisena palkka?

paljonko saatte taloushallinnon ammattilaisena palkka?

19 Vastausta 17 586 Lukukertaa
koulutus merkonomi ja 3 vuoden työkokemus. Työtehtävät: kirjanpito, maksuliikenne, reskontrat, luotonvalvonta ja muut siteerintehtävät ja myynnin tuki. paljonko saatte palkkaa? Paljonko voisi pyytää uudesta työpaikasta, jos hakisi? Minä saan tällä hetkellä 2200€ pääkaupunkiseudulla.

kysymys

Kuinka pääsit aluksi kyseisiin tehtäviin merkonomi koulutuksen saavutettuasi eli mistä aloitit??

mm.kirjanpito, reskontrat

Merkonomi työkokemusta yli 15 v

Vantaalla töissä/luotonvalvontaa ja perintää

tehnyt aikaisemmin samoja hommia ja aikaisemmin kirjanpitoakin ja palkkalaskentaa. Palkka nousi juuri tässä kuussa 2100 euroon. Siis pääkaupunkiseudulla, yksityisellä

näin

n. 5 vuoden kokemus, maksuliikenne, reskontrat, luotonvalvonta ym. pienimuotoisia sihteerin tehtäviä, ei tilinpäätöstä, 1900€/kk, itä-suomi.

meikä

Koulutus tradenomi, noin 6 vuoden työkokemus. Hommat melkeinpä samaa kuin sulla, lisänä sisäistä laskentaa ja raportointia. Palkaa noin 2200e/kk Pirkanmaa.

Palkat

Tradenomi, n.5 vuoden työkokemus.Samankaltaiset työtehtävät, palkka n.2200. Helsinki.

näin täällä

Tradenomi Länsi-suomi pieni paikkakunta, palkka etuineen noin 2100 eur. Osittain taloushallintoa reskontraa, kirjanpitoa ym. sekä yleistä hallintoa. Palkkaan melko tyytyväinen, koska paikkakunnalla alhaiset asumiskustannukset.

jes jes

upeeta! kerrankin kukaan ei tullut elvistelemään tänne parempia palkkojaan vaan tämän keskustelun perusteella voi vahvistaa noin olevan palkkatason.
erittäin hyvä keskusteluketju

Taidan pilata

vaikka en aio elvistellä. Merkonomi, työkokemusta yli 10 vuotta, työtehtävät sisältää myös tilinpäätöksen ja verotuksen mikä selittää pikkasen isomman palkan. Palkka lisineen noin 2700 eura/kk. Itä-Suomi.

En usko että pääsen yli kolmen tonnin ellen suorita yliopistotutkintoa, ammattitaitohan kyllä riittää mutta koulutus ei =/

Me merkonomit ollaan työnantajille aika hyviä työrukkasia. Ja halpoja.

No tehdäänpäs vähän

Koulutus tradenomi, kokemusta alalta 8 vuotta yhteensä kaikki pätkätyöt laskettuina. Työtehtävät kirjanpito, palkkahallinto, tilinpäätökset, verotus, myynti, nettisivujen ylläpitoa, messuja, sihteerin tehtäviä, tulkkina toimimista, vientisihteerin töitä, siivousta ja kahvinkeittoa...ja mitä ikinä pomo sattuu keksimäänkään.

Arvaattekos kuukausipalkan? Sijoituskohde Itä-Suomi.

mulla saman kaltaiset työt

mutta kokemusta vähän yli kolme vuotta, mun palkka 2200 €. Mun mielestä liian vähän, kun saa heilua joka paikkaan ja työt ei tekemällä lopu. Sit pitäis vaan jaksaa hymyillä... että onneks on töitä... Mitä mieltä olette? Mun mielestä tämmösestä työstä tulisi saada väh. 2700 €. Nykyään sihteerit lähtee liian alhaisilla palkoilla töihin!!! päälliköt ja pikku pomot vaan venyttelee päivät pitkät ja kiskoo väh. 3000€ palkkaa, kun sihteerit painaa pää punasina eteen päin!!!

Arvaan

että noin 1.500 euroa. Taisin juuri äsken lukea kirjoituksesi tuossa ylempänä. Hankkiudu hyvä ihminen muualle, sinua käytetään törkeästi hyväksi. Älä suostu kynnysmatoksi vaan kaiva alasi TES esille, jos ovat maksaneet alle TES-minimin, niin joutuvat maksamaan sinulle takautuvasti erotuksen. Itse työskentelen metalliteollisuuden parissa.

Jos me merkonomit emme itse aja asiaamme niin ei sitä kukaan muu tee meidän puolestamme. Tsemppiä!

Toivottaa se 'päivän pilaaja'

tyhmiä

Onks stadis tosiaa noin huonoy palkat???? Minä saan VAAN 1900 ja siihen kuuluu myös konttorin siivous!! Sisä-Suomessa palkat huonot mut elintaso hesas kalliimpi.

Työnantajan

Näinhän se on, kun yhtä paikkaa hakee 30-40 työntekijää, niin halvimmanhan se valitsee.

Täällä näin

Mulla palkka 2470, työkokemusta pari vuotta, valmistuin viime keväänä tradenomiksi ja työtehtävät samat kun sulla sekä lisäksi palkanlaskenta useammalla eri työehtosopimuksella, tilinpäätöksissä avustaminen ja henkilöstöasioihin liittyviä töitä n.10% työajasta. Pääkaupunkiseudulla.

Joka paikkaan saa venyä, kaikesta (palkat, kirjanpito, henkilöstöhommat, verotus, luotonhallinta, tessit, jne jne) pitäis tietää suunnilleen kaikki uusin tieto, mutta pomon mielestä en ole "vastuussa mistään". Ja vastuustahan tässä kai osin maksetaan. Kyllä välillä v**tuttaa kun näkee mikä muiden työpanos on ja tietää niiden palkat. Muilla tarkoitan esim. myyntiporukkaa, nuoria miehiä.

Mutta ei se mitään, meinaan painaa tässä vielä hetken aikaa ja sitten kiitos ja hei, jos ei palkka nouse. Korotuksen perustelen (ainakin omassa päässäni) sillä, että tiedän edeltäjäni palkan (joka teki vielä suppeammin töitä kun minä, oli toki ollut talossa huomattavasti kauemmin). Ainiin, olenhan nuori (alle 25) ja työkokemusta ei niin hirveästi ole kertynyt, mutta mitäs väliä noilla asioilla loppupeleissä on, kun teen työni paremmin kuin edeltäjä. Tämän olen kuullut jo monesta suusta.

Vastuu ja vastuu

niin pomosi saa haukut ja sinä kenkää...

Huvittavaa tuo vastuun mukaan maksaminen, kun kuitenkaan pomot eivät oikeasti joudu vastuuseen mikäli ongelmia ilmenee.

Minusta palkkaa pitää maksaa osaamisen ja tuloksen mukaan. Pomojenkin pitäisi ottaa lusikka käteen ja ruveta hommiin, eikä juosta jatkuvasti "tärkeissä" palavereissa tai seminaareissa.

Kuinkahan paljon tämäkin maa elättää näitä johtajia ja asiantuntijoita, joilla oikeasti ei ole mitään annettavaa yrityksilleen. Käyvät kursseilla oppimassa konsulttien lanseeraaman termin, joita sitten fiksuina viljelevät yrityksen palavereissa ja kahvipöydässä kovaan ääneen. Sopivin väliajoin yritykseen sitten otetaan konsultti vetämään jotain projektia, jolla muka parannetaan yrityksen organisaation tehokkuutta tai uusitaan tietojärjestelmiä. Pomotkin tietävät, ettei organisaatiomuutos tai tietojärjestelmän vaihto lisää yrityksen tehokkuutta tai säästä kustannuksia. Heille tärkeintä on liike ei päämäärä.

Minä saan...

2250. Tehtävät erilaisia taloushallinnon tehtäviä: laskutusta, ostolaskujen käsittelyä, avustavia kirjanpitotehtäviä, yleisiä toimistotehtäviä, projektihallintotehtäviä. Työpaikka Pohjois-Suomessa. Ei talouspuolen koulutusta, vaan ihan muu (amk-taso) ja työkokemusta muutama vuosi.

Palkka

3600 EUR/kk peruspalkka. Laskentahommia pääkaupungissa, työkokemus valmistumisen jälkeen n. 3v

entä ikä?

Entä ikävuosia? Jos olet n 25-vuotias niin palkkasi on hyvä. Työ- ja elämänkokemusta olet todennäköisesti kartoittanut mikäli vuosia on selvästi enemmän kuin tuo mainitsemani, näin kirjoituksestasi voisi päätellä?

Oma palkkani 27v merkonomina on 3100e/kk.

tilitoimisto on kehno maksaja

Olen ollut tilitoimistossa töissä 4 v. Muuten tehnyt toimistotöitä yhteensä pian 20 v. Lasken palkkoja (sovellettavia tes:a n. 10), teen tilipäätöksiä, lasken verot yms yms. Palkka huimat 1650 kk.
 /   /  /  / paljonko saatte taloushallinnon ammattilaisena palkka?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta