AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Mikrokulma

Mikrokulma

11 Vastausta 1 358 Lukukertaa
Siis kauhee kauppa, kaikki tavarat ihan sekaisin ilman mitään loogista järjestystä, sitten vielä kauheen ahdasta.

Mikrokulma

Muuten hyvä kauppa,löytyy melkein mitä vaan.Jopa myyjiäkin,mutta meneppä City marketin yläkertaan et taatusti saa myyjää kovalakaan etsinnällä.

kauppa

Melkein mitä vaan löytyy ja nykyajalle harvinaista ystävällistä palvelua myös jos on tarvetta.

mikrokulma

Ystävällisyyttä kaupassa rittää siihen asti ku pitää palauttaa viallinen tuote kauppaan.Muutenkin kaupan tavaravalikoima on pelkkää B-luokan romutavaraa.En ole ennen tavannut kauppiasta joka ei suostu ottamaan viallista tavaraa takaisin vastaan muutoin kun ottamalla vastaan samalla summalla jotain muuta "tavaraa"...ihan oman säännöt kaupankäynnissä.Eli jos haluat viallisesta tavarasta rahasi takaisin..ei onnistu...sen sijaa kauppias käy räuhäämään ja käsipuoleen kiinni kun selvittää kaupankäynnin perusteita ja omia oikeuksia.Vaan eipä käy enää...eli paska kauppa paskemmalla kauppiaalla.

no

näin on

Kaivappas

seuraavaksi vuotta 2001.

Mikähän on motiivi......ja kukahan oot?

Porvoolaista

Tällä keskustelupalstalla tulee jälleen kerran oikein selvästi näkyviin tyypillinen porvoolainen ummehtunut, negatiivinen käyttäytymismalli: selän takana haukkuminen, nimimerkin takaa perättömien ilkeyksien puhuminen ja kateellinen pahansuopaisuus. Haukkumisen kohteena on milloin kauppaliike, milloin yksityishenkilö(t). Yleensä haukkumisten sanamuoto on sivistymätöntä ja alatyylistä ja enemmän itsestään haukkujasta kertovaa. Jos on todellista valittamista asiakaspalvelusta, menkää asianomiseen liikkeeseen ja tehkää valitus sinne. Sitäpaitsi näiden nettipalstojen haukkumisiin ei kyllä enää kukaan arvostelukykyinen ihminen enää jaksa uskoa, näistä on tullut enempi likasankoja pahansuoville ihmisille. Toinen asia on sitten nämä itsensä mainostajat: kysellään muka tietämättöminä mikä on tämä ja tuo hyvä liike, ja sitten muka vastataan toisen nimimerkin suojassa ja kehutaan itseään ja pahimmassa tapauksessa mollataan vielä kilpailija samaan syssyyn. Ei tarvitse olla kovin kummoinen Sherlock Holmes, että huomaa tämän palstan tyhmät temput!

Paras kirjoitus aikoihin

No jo oli loistava kirjoitus ! Juuri tuollaista se on...ihanaa lukea kerrankin jotain asiallista, muuta kuin tuo ainainen ilkeä valitus. Kiitos ! :)

Täsmälleen

näin

liian pitkä

Olen samaa mieltä sen edellisen tyypin kanssa. Outoa, että jos ostettu tuote viallinen, niin ei saa rahojaan takaisin.. Missäs näin on säädetty?? En kyllä tykkää putiikistakaan, ihan liian sekava meikäläiselle.

ei rahoja takaisin

Valitettavasti kyseisessä liikkeessä on käytäntönä mikäli takuuaikana tuote menee epäkuntoon niin se joko korjataan tai saa liikkeestä korvaavan/samanlaisen romun tilalle, mutta maksettua summaa ei saa takaisin, joten se on ikuinen ketju se tavaran vaihtaminen uuteen, minulla jo kolmas menossa, olen siihen kerran joutunut tähän kierteeseen, enkä enää ikinä osta sieltä mitään.

Tavallisen tyhmä taavi

olet, jos tällä tavoin reklamaatiosi hoitelet. Täällä urputus ei auta yhtään, itse tekee jokainen omat valintansa, mistä ostaa ja millä hinnalla.
 /   /  /  / Mikrokulma

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta