AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Mollin sivujen työpaikka ilmoittelut???

Mollin sivujen työpaikka ilmoittelut???

11 Vastausta 5 099 Lukukertaa
Ovat tekemällä tehtyjä eikä monellakaan ole edes tarkoitustakaan palkata työntekijää.
Mollin sivut ovat täyttyneet vuokratyövoima yrityksien ilmoituksista.
Höpö, höpö, mollin sivuille.
Lehti-ilmoittelut ovat asia erikseen. Yleensä työnantaja tarvii tekijöitä tosissaan silloin kun laittaa lehteen avoimen työpaikka haun.

Mollin sivut toimivat

Nykyään ainakin suurinosa työntekijöistä rekrytoidaan netin kautta. Työpaikka ilmoittelu lehdissä on verrattavissa mainontaan ja tarkoituksena vain yrityskuvan kohottaminen.

EI kiitos MOL !

Ymmärsittekö mitä kirjoittaja tarkoitti? HÄN ajoi takaa mm.(yrityksien status)ja muita seikkoja.Parhaat työt on Mol:fi sivujen ulkopuolella.Jos työnhakija haluaa kunnon työpaikan ja uran, HÄN unohtaa tuon Mollin.

Riippuu

Se on kyllä pitkälti ala- ja työpaikkakohtainen asia palvelevatko Mollin sivut vai eivät. Esim. tietyissä viroissa ja laitoksissa tehtävät laitetaan auki molliin. Kyllä Mollissa näyttäisi olevan myös asiallisia työntarjoajia ja ihan oikeita paikkojakin mm. juuri niitä samoja joita on lehdissä. Toki siellä on paljon myös huijareita ja ties minkälaisia tehtäviä, mutta eikös se niin mene että tekijä valitsee millaisessa paikassa hän haluaa työskennellä ja lähtee liikkeelle omatoimisella avoimella hakemuksella.

Mollin kautta työn saanut.

samoin

ihan turha paikka. en oo yhtäkää paikkaa saanu sitä kautta! itsestä kiinni työpaikan saa itse henk koht kysymällä ja suhteitten kutta. kyllä tietysti paskahommia saa työkkärin ja mollin kautta jos haluaa, muuten aivan turhia.

Itse löysin

Löysin nykyisen työni mollin sivun kautta. Paikka oli siellä koska yrityksen sisäinen haku ei ollut tuottanut tulosta. Itse olen tyytyväinen sillä duuni on mielenkiintoinen ja juuri siltä alalta mihin olen käynyt usean vuoden koulua.
kaikkiin kannattaa hakea,molli tai lehti-ilmoituksiin,itselle kelpais mikä tahansa kun edes jotain löytyis.
Työkkäristä kannattaa kysellä myös näitä "tiskin alta" jaettavia työpaikkoja...Vallanki jos ei oo huomannu kaikkia toiveitaan kirjauttaa työllistymissunnnitelmaansa. Jokku työnantajat ei laita mol:n sivuille avointa paikkaa vaik heil sellane olis vaan soittavat työkkäriin et he katosivat heille sielt sopivia haastateltavia.
Näitä hiljaisina hakuina tehtäviä paikkoja ei suinkaan säilytellä "tiskin alla". Niihin tehdään yleensä nopealla aikataululla suorahaku työkkärin järjestelmästä, ja esitellään työnantajan toivomilla kriteereillä löytyneitä alan tekijöitä työnantajan toivoma määrä.

Terv. ex-työkkärintäti
Itse olen saanut elämäni aikana useammankin työpaikan Mol.fi:n kautta. Niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin työpaikkoja. Itse asiassa kun mietin, niin enpä ole tainnut muiden työpaikkasivustojen kautta ikinä yhtäkään paikkaa saada.
Olen istunut tietokoneeni ääressä kohta 2 vuotta ja tuijottanut mollin sivuja josko joku soittaa töihin. Ei ole soitettu......Pitkästyttävää.
 /   /  /  / Mollin sivujen työpaikka ilmoittelut???

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta