AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Eteisen säilytysjärjestelmät

Eteisen säilytysjärjestelmät

14 Vastausta 9 819 Lukukertaa
Millaisia kokemuksia teillä on eteisen säilytysjärjestelmistä? Olisin halukas kuulemaan kommentteja eri valmistajista ja myös hinnoistakin.

SOGAL -systeemit

Perheemme valitsi SOGAL -liukuovijärjestelmän laajan valikoiman ja SOGALin laadun vuoksi. Yleisen ahtauden takia liukuovisysteemit yleensä on paras ratkaisu eteiskäytäviin, koska liuuovet eivät vie avattaessa tilaa. SOGALilla on tarjota ovia aina peltikehyksistä alumiinikehysoviin. Katsoimme myyjän kanssa meitä miellyttävät materiaalit ja mallit, minkä jälkeen saimme hinnan. Hinta suhteessa laatuun ratkaisi meillä kaapistojen toimittajan. Enemmän SOGAL -systeemeistä ja yhteystiedoista: www.wanhataito.fi

Kiva myyntipuhe

Onko rahat firmalla vähissä, kun täällä mainostatte? Laittakaa kunnon lehtimainos.

Asiakas, ei omistaja (huono ulosanti?)

Vastasin ensimmäiseen viestiin, jossa pyydettiin neuvoa ja mielipidettä. Eikö rehellisesti saa vastata? En tiedä firman rahatilannetta, koska en ole töissä kys. firmassa enkä omista sitä, mutta tavarat sain sovitusti. Ehkä sitten on harvinaista, kun tyytyväinen asiakas suosittelee...

Mikä olikaan

systeemi nimeltään se kun ei oikein tekstistä käynyt ilmi?Peltikehyksistä aina alumiinikehyksiin, mitäs siinä välillä on? Kuparikehykset?

Nimi oli SOGAL

Systeemin nimi on SOGAL (mm. liukuovet ja vaatekaapistot). Myyjä on: Wanhataito (www.wanhataito.fi). Kysy itse heiltä lisää, he ovat myyjiä, en minä...

Ai ei käynnyt

:) voi vitsi....

lisää vinkkejä

Onko kokemusta muista järjestelmistä? Tank Indoor Systems tai Kirena?

Juuri laitettiin

meille Tank-liukuovikomerot.Mahtavat.Verrattiin myös tuohon Kirenaan ja todettiin esim.rungot paksummiksi,ovet liukuu mielestäni paremmin ja äänettömästi.

Tank-kokemuksia

Meillekin asennettiin juuri Tank eteiseen. Kaappi on kaunis ja käytännöllinen, mutta jos voisin valita uudestaan, tutkisin ilman muuta ensin muita vaihtoehtoja. Syitä on useita: kaappi myöhästyi yli kaksi viikkoa, vaikka olin ilmoittanut ostotilanteessa, että toimitusaika on minulle tärkeä. Kaiken kukkuraksi Tankin oma mies mittasi kaapin paikan niin epätarkasti, ettei se mahtunut kunnolla paikalleen. Yksi osa kaapista on yläosastaan liian kapea, joten asentaja ei voinut asentaa sen kattopalaa paikoilleen ollenkaan ja kaksi ylintä hyllyä jouduttiin hakkaamaan paikoilleen väkisin. Tuloksena kaksi murtunutta hyllyä, joita ei voi enää siirtää, koska ne eivät yksinkertaisesti liiku, sekä pahat jäljet seinäpaloissa.

Suurin mieliharmi aiheutui kuitenkin Tankin palveluasenteesta. Myöhästymisestä minulle aiheutuneiden konkreettisten lisäkulujen vähentäminen laskusta oli ison tappelun takana ja onnistui vasta, kun sanoin vieväni asian kuluttajaviranomaisten ratkaistavaksi. Kaapin virheistäkin reklamoin, mutten enää jaksanut tapella niiden korvauksista. Olkoon, nuolen haavani, mutta Tankia en valitettavasti voi suositella tämän kokemuksen jälkeen kenellekään.

liukkarit

Terve. En uskonut tuttujeni suosituksia noista ovista mutta kun menin myymälään katsomaan tilasin samalla reissulla meille isot liukuovet kamariimme. Hienosti saatiin kolmen metrin seinään kaksi ovea. Hinta 340 €!!!
Siis sogal-ovet!
Ja hienosti pelaa....

Mistä saa?

Mistä näitä SOGAL liukkareita saa... Siis muualta kuin Turusta?

Kysy suoraan sieltä Turusta

Habitare-messulla Sogal-esittäjä kertoi kasvavasta jälleenmyyjämäärästä. En löytänyt listaa niistä mistään (jos muistan oikein, ainakin Tampereella ja Hesassa on), mutta miksi et kysyisi suoraan Turusta? Saamassani esitteessä oli seuraavat tiedot:

sogal@wanhataito.fi
p. 02-2314070
www.wanhataito.fi
www.sogal-liukuovet.fi
www.sogal.com

www.apilapuu.net

Tampereelta Kuoppamäentie 13

Hesan keskustasta

Hesan keskustassa MKaksi (www.m2.fi)
 /   /  /  / Eteisen säilytysjärjestelmät

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta