AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Laminaatin hinta/laatu?

Laminaatin hinta/laatu?

8 Vastausta 2 133 Lukukertaa
Kannattaako ostaa seuraavanlainen laminaatti tulee lattialämmityksen kanssa): Tumma tammi, 8,5mm, kl 32. Hinta 18e m2. Onko hinta-laatusuhde kohdallaan? Hyvännäköinen on, mutta en ole vielä vertaillut juurikaan hintoja ja laatuja.

Lisäys

Tätä oli siis pieni erä jäljellä enää ja oli alennuksessa. Ovh 28e m2.

Nyt se on paremminkin kohdallaan

jos kysyt pelkkää hintaa. 28 Eurolla saisi jo kl 33-tavaraakin ainakin suoralaminaattina.

niin mutta taas

ollut sortumaisillaan quickstepin kohtuuttomaan päästä revittyyn hinnoitteluun. niillä nuo hinnat eivät perustu mihinkään kuten tiedät . ja kyllä moni 32 on parempi ulkonäöllisesti kun joku 33 joka on aivan tarpeettoman kovaa kotikäyttöön, siinä tuo ei ole edes myyntivaltti enää.

Laatu/Suhde

Paras hinta laatusuhde on 4 euron Laminaatilla.30 euron Laminaatti tulee paljon kalliimmaksi viedä 3 vuoden päästä kaatopaikalle kuin 4 euron.

vinkkinä vaan

sanaisen arkkunsa kannattaisi tietää jostain jotain ,eikä peilata omia ennakkoluulojaan ;)

niinpä

En ole aikaisempi kirjoittaja, mutta voin kyllä ymmärtää hänen pointtinsa. Laminaatin arvostus on aika nollissa, jos tykkää aidoista asioista.

silti

Enkä minä tuo edellinen, mutta eihän tuolla "kolmessa vuodessa kaatopaikalle" ole mitään tekemistä arvostamisen kanssa. Jos ei tieto eikä itsetunto anna periksi, sitä kutsutaan suomenkielessä aliarvioimiseksi.

jottei nyt

"kolmessa vuodessa kaatopaikalle", sinne kaatopaikalle voi viedä tavaraa monesta syystä. ;)

älkää nyt kukaan laminaatin kehujat vetäkö hernettä nenään, mutta minusta siinä on kyse vain halvasta kopiosta. Se on toki kestävää, mutta lieneekin ainut hyvä ominaisuus.

Jottei nyt eksyttäisi alkuperäisestä aiheesta, niin käyttöluokka 32 on täysin riittävä kotiin ja mikäli et muualta löydä mieleistäsi kuosia edullisemmin ja sinulla on siihen varaa, niin silloin hinta on kohtuullinen.
 /   /  /  / Laminaatin hinta/laatu?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta