AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Kauan kestää Tampere-Lontoo väli??

Kauan kestää Tampere-Lontoo väli??

9 Vastausta 7 100 Lukukertaa
Lyhyestä virsi kaunis eli kauan kestää tunneissa lentomatka Tampereelta Lontooseen? Noin suunnilleen. Lentoajan kyllä nään Ryanairin sivuilta, mutta onko lähtö- ja laskeutumisaika miltä aikavyöhykkeeltä? Onko ne aina siltä ns. nollavyöhykkeeltä vai lähtö aika Suomen aikaa ja laskeutumisaika paikallista aikaa?

Vastauksesta kiitollisena!!! =)

aikaero huomioidaan

AINA paikallista aikaa. Aikaero on 2 tuntia.

Kiitos vastauksesta

Eli mun maalaisjärjen mukaan jos lähtö on 22.55 ja perillä 23.45 niin lentoaika on noin kolme tuntia?? Vai menikö nyt metsikköön...

kyllä

Juuri näin.

Aika

Mutta sekuntaattori mukaan, kun lähdet, pyörät ilmaan, sekkari päälle, laskeutuessa samoin, paluumatkalla samoin, tutki miten maapallon pyöriminen vaikuttaa lentoaikaan. Lennetään myötä- / vastapäivään aikavyöhykettä ? Siinä miettimistä, tuulet, katso myös maalentonopeus, tee merkintöjä...jne Lentoajat saattavat merkittävästi olla erilaisia pitkillä mannerten välisillä lennoilla....siinä miettimistä myös muillekin... ?

Vajaat 3 tuntia

Aikataulun mukainen lentoaika on 2 tuntia 50 min. Usein suostuisten tuulien vallitessa väli menee kahdessa ja puolessa tunnissa. Lentoaika Tampereelta Lontooseen on noin 10 min lyhyempi kuin Helsinki-Vantaalta.
Milloin länteen päin lennettäessä on päällä ns "suotuisat tuulet"? Maapallon oman akselinsa ympäri tapahtuvan kiertoliikkeen aiheuttama coriolis-ilmiö pitää huolen siitä että planetaariset tuulet tällä leveysasteella ovat aina vastaiset länteen päin mentäessä ja eri tasoista myötätuulta aina itään päin lennettäessä ainakin suihkuvirtausten kohdalla. Sama coriolis-ilmiö vaikuttaa suoraan itse koneeseen.
tarkoitatte varmaan puhua pirkkalasta....
että yli viiden vuoden hiljaisuuden jälkeen ketjun nostanut olisi harkinnut tarkemmin mitä kirjoittaa. Tampere-Pirkkalasta!
Lento aika Tampereelta Lontoon Stanstediin on 2h 15min.
 /   /  /  / Kauan kestää Tampere-Lontoo väli??

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta