AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / keuhkotulehdus?

keuhkotulehdus?

9 Vastausta 14 551 Lukukertaa
mulla on ollu kovaa yskää ja päänsärkyä jo neljättä viikkoa.. kävin sitten lääkärissä ja määräsivät verikokeita ja röntgenit. ainoat mitkä olivat koholla, olivat mykoplasma arvot(73) ja leukosyytit(13.9).. sain zithromax-kuuriin ja olen syönyt sitä nyt 4 päivää.. mutta olo ei vaan tunnu paranevan.. onko muilla ollut samanlaista?

Minulla myös

minulla myös oli verikoetulokset aivan normaalit paitsi leukosyytit 13.1 yskää ja nuhaa on ollut kuusi viikkoa ja nyt sain laajakirjoisen antibiottikuurin, koska lääkäri ei tiennyt onko minulla keuhkokuume vai keuhkoputkentulehdus... lääkkeen vaikutuksesta en voi sanoa mitään koska itselläni ollut vasta päivän kuuri päällä, mutta kyllä minun mielestäni lääkkeen kuuluisi jo vaikuttaa kolmessa päivässä tai ainakin jo lievittää oireita huomattavasti...

Ei naurata

Sama täällä on sitkeä tämä yskä ei tahdo irrota lima ryittää ja ryittää,seuraavaksi varmaan veri suoni katkeaa päästä.Doximysin kuuri päällä 5.pv jatkuu vielä 3.pv, yskän lääkkeenä Theofol comp.Duact,nenän tukkoisuuteen.

Prednisolon viikon kuuri takana,astma lääkkeet kaksinkertaistetut annokset+ höyryhengitystä, sitten kun jotain irtoaa veren sekaista on ja väri ei ole hyvä.Niin nenästä kuin keuhkoputkista sitä nousee. Oireet alkoivat kovalla kuumeella,lihas ja kurkkukivulla- sitten tuli nämä muut vitsaukset.Tuntuu että henki menee ennen kuin tauti lähtee.

onon

Verisuoni on yhdyssana.
Vaikuttaako se sairauteen.

on...

Mulla on myös ollut joskus tuo mykoplasma-bakteeri ja sen aiheuttama yskä oli kamalaa. Ja se kesti monta viikkoa ennen kuin syy löydettiin. Mutta sitten sain siihen oikeanlaisen lääkekuurin, mutta valitettavasti en muista sen nimeä. Siihen tehoaa vain tietty antibiootti, ei kaikki. Kyllä yskiminen sitten loppui. Mutta voin myös sanoa sen, että kyllä noi antibiootit täytyy välillä syödä suurinpiirttein loppuun, ennen kuin ne vaikuttaa eli älä vielä menetä toivoasi!

Köh!

Minä kanssa yskin aivan sikana jo 4viik,on astmalääkkeet,nanäsumutteet,en vielä ota predisolonia,odotan vielä että tämä hirvittävä yskä menisi ohi,toivottomalta tuntuu.Uudet suksetkin oottaa hiihtäjää, mutta en uskalla ladulle, hyvä kun ulos uskaltaa, kun vettäkin tihuttaa lähes joka päivä,ettei vaan tauti pahene.
Poskiontelot tavaraa täynnå.mutta eivät suostu edes niitä huuhtelemaan???Ultralla todettu useasti.eli kärsittävä on?

Oisko ollut Kefexin?

Itselläni nyt takana 4 antibioottikuuria, joista 3 annettiin virheellisesti keuhkoputkentulehdukseen. Lopuksi todettiin, että tod näk kyseessä on ollut mykoplasma alusta alkaen. En ole vieläkään parantunut, vaikka sairastamista on nyt takana 11 viikkoa, joista yksi sairaalassa. Yskä on ollut kertakaikkiaan kamalaa, tuntuu että keuhkot ja sydän irtoaa samalla...

Tuntui, että ainoa lääke, jolla oli jotain vaikutusta, oli juuri tuo Kefexin-antibiootti.

muttamutta

Kefexin ei pure mykoplasmaan
Antibiootti tappaa oman immuunin. voisko joku kertoa jos jokin ois samalla kannalla edes jotenkin kun ei viitti avata liian suureks suuta ettei porukka ala syöttään kakkaa. joten antibiootti millasen käsityksen olen saanut niin tuhoaa ihmisen kehon omat ns.antioksidantit eli ihmisen omat sisäiset puolustusjoukot ja sen jälkeen on kunto tosi huono eikä maistu mikään. Jos söis esim sellaisen kuurin missä on ylivoimaisesti eniten antioksidantteja niin se ei tuhoa vaan vahvistaa entisestään sekä vielä parantaa taudista. voi olla ettei ole voimattomuutta sekä ruokahalukin säilynyt. en suosittele kokeiltavaksi varsinkaan niille jotka ei tajua mitä aikaa elämme.
 /   /  /  / keuhkotulehdus?
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta