AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Lakkasi toimimasta

1 Vastausta 302 Lukukertaa
Tulee pieneen ikkunaan:"Ongelma keskeytti ohjelman virheettömän toiminnan.Windows sulkee ohjelman ja ilmoittaa,onko ongelmaan käytettävissä ratkaisua".Tuota ilmoitusta ei vaan ole vieläkään tullut.Noita suljettuja ohjelmia ovat First Steps, Works 8.5 , Aloituskeskus ja joku muukin,jota en nyt muista.Ostin Vista Premiumin ns.jälleenmyyjältä.Keräilen näitä nyt tarpeeksi nippuun ja otan yhteyttä tukeen.Kiinnostaisi vaan tietää,onko muillakin samoja tai vastaavia Vistan kanssa.

Jaa

"Tulee pieneen ikkunaan:"Ongelma keskeytti ohjelman virheettömän toiminnan.Windows sulkee ohjelman ja ilmoittaa,onko ongelmaan käytettävissä ratkaisua"."

Tarkoittaa suomeksi, että jokin muu ohjelma tai ajuri aiheutti käyttämäsi sovelluksen kaatumisen, ei itse kyseisessä sovelluksessa oleva bugi. Itselläni tuo johtuu yleensä näytönohjaimen kaatumisesta, täytyy muistaa että Vista on ollut vasta lyhyen aikaa markkinoilla ja laiteajurit eivät vielä ole kovin bugittomia. Olethan muuten päivittänyt näytönohjaimen ajurit uusimpaan versioon? Ja käytäthän näytönohjaimen valmistajan omia ajureita?

Ongelmaan ratkaisun odottaminen tarkoittaa, että raportti ongelmasta lähetettiin Microsoftille, ja siellä tuotetuki tiimi tutkii ongelmaa ja ilmoittaa raportointityökalujen kautta jos ongelmaan löytyy ratkaisu.

Ongelman ratkaisuja voi katsoa menemällä ohjauspaneeliin, kirjoittamalla hakukenttään "ongelma", valitsemalla "Etsi uusia ratkaisuja", tällöin kone lataa netistä onko kohtaamiisi ongelmiin löytynyt ratkaisua.

Kaikkiin ongelmiin ei välttämättä löydy ratkaisua Microsoftin puolelta, mutta se saattaa ratketa itsestään esimerkiksi päivittämällä näytönohjaimen ajurit uusimpaan. Jos siis ongelma johtuu näytönohjaimen ajureista.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta