AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  /  / Jakohihnan vaihto 360e???

Jakohihnan vaihto 360e???

13 Vastausta 2 068 Lukukertaa
Voi haloo, pöljä vein vielä 5v vanhan escortin merkkihuoltoon,
jakohihnan vaihdosta meinaavat laskuttaa 360 euroa!

Onko tää normaali hinta? Viideltä pitäis hakea esko pois,
mutta enäähän tuolle ei mitään mahda kun auto on ehditty nykiä palasiksi...

liikaa...

Joo, liikaa maksat. Aina sama juttu, muualta saa puoleen hintaa ja laadussakaan ei ole paljoa eroa. Mulla vousi ohjauksen hammastangon stefa ja uutta tiivistettä ei kuulemma voinut vaihtaa. Olisi pitänyt ostaa koko uusi hammastankopaketti (800e+työ = n. 1000e). Nooh, läksin sitten kyselemään asiaa muilta ja yllättäen toisen kaupungin Fordin merkkihuolto tekee saman homman hintaan 20e (stefa) + työ (muutaman tunnin työ). Eli, ei kannata aina uskoa merkkiliikkeitä, vaan kannattaa kysellä. Hauskaa tässä on se, että firma, joka vaihtaa stefan on juuri merkkiliike, mutta toisessa kaupungissa.

Halpa...

Eihän toi oo vielä edes kallis. Toitsuun annettiin hinta-arvioks 480 Euroo.

No näin

älä helkatissa, taidan vaihtaa polkupyörään

taitaa vaan jakohihna olla sellanen ettei sitä uskalla jättää vaihtamattakaan :)

Ihan ok hinta

Itse vaihdatin reilu vuosi sitten omaani tuon hihnan ja maksoi silloinkin suunnilleen saman. Ei siis mitenkään epänormaalia. Hihnan vaihtamiseksi joudutaan käsittääkseni purkamaan puoli autoa ja irrottamaan moottori toisesta päästään.

nokkahihnan vaihto

Se on ihan totta, että aikaa kuluu, kun pitää purkaa puoli moottoria, jotta hihnan saa vaihdettua.Jos itse alkaa tuota hommaa tekemään, niin tavalliselta tallaajalta menee pitkä työpäivä askarrellessa ja sitten saattavat vielä olla ajoitukset pielessä.Monessa hommassa kauhistellaan ammattimiehen hintaa, mutta jos tarkemmin ajatellaan, saattaa tulla halvemmaksi kuin nurkkakorjaamolla tehden, usein kun tuppaa tuo nurkkakorjaamon työnlaatu olla sitä ja tätä, kuitenkaan mitenkään yleistämättä, hyviäkin nurkkakorjaamoita löytyy.

hihnan vaihto

No kyllä vaan merkkikorjaamoillakin tuntuu olevan tumpeloita töissä. Olen sitä mieltä että paras osaaminen löytyy juuri pikku pajoilta, niillä kun on kilpailukin kovempaa niin on ansaittava asiakkaitten luottamus.

Omaan escoon hihnan vaihto maksoi noin 85 euroa. Osat 55 euroa Motonetistä ja loput työtä pajalla. Mutta tuossa autossa onkin CVH.

Ihan normaali hinta!

Koska sinne jakopäähän pitää vaihtaa kaikki ohjainrullat( 2-3 kpl.) ja kiristäj(1 kpl.) + hihna. Merkkihuollon pitää vaihtaa aina kaikki kiristäjät ja ohjainrullat, muuten työlle ei voi antaa takuuta. Nyrkkipajoissa jää yleensä kiristäjät ja ohjurit vaihtamatta. Hommana ekkeriin jakohihnan vaihto vie noin pari tuntia, olen itse töissä ford-merkkikorjaamossa.

Turha vaihto

Tuon takuun takia ymmärrän.Vaihdoin hiljan 120t ajettuun mondeooni nokkahihnan ja onnittelin itseäni ,etten erehtynyt ostamaan uusia kiristinpyöriä valmiiksi.Laakereissa ei ollut moitteen sijaa

Nimim.Itsekin ex-ford asentaja

joopa joo

mahtaa ruveta jonki ajan kuluttua hieman viheltäään. tuskin kestää samat rullat toista 120tkm...

Silti turha

Ei kai kukaan 120 tuhatta viitsi ajaa 8 vuotiaalla autolla.Itsellä ollut 3v/40 tuhatta km.

Kyllä lähtee ennen kun alkaa vinkumaan.

Alkaa tulemaan remonttia kohta liikaa;kummipuslaa,iskunvaimentajaa,pakoputkikin jatkoajalla.

Kalliiltahan tuo vaikuttaa

Olen kyllä vaihtanut vain yhteen eskoon hihnan (viime syksynä), makso jotain 20-25€. En vaihtanut kiristintä koska se oli vaihdettu edellisellä kerralla. Ei mikään vaikea homma, vaatii kuitenkin sopivan pienet työkalut kun on niin "piikaset" paikat. Aikaa tälläiseltä tumpelolta meni kyllä monta tuntia, eli jos olisin laskuttanut itseäni rankimman päälle niin kalliiksi olis tullut. Ookko nää muuten Oulusta?

ei paha

98 ja uudemmat mondeoissa on hihnan vaihto 150tkm ja huoltoon kuuluu merkki korjaamossa venttiilienn säätö hinnaksi tulee pitkälti yli tuhat egee.

Eikös niissä ole automaattisäätöä?

Milloin voorti on lopettanut zetekeissä venttiilien automaattisäädön käytön?
 /   /  /  /  /  / Jakohihnan vaihto 360e???

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta