AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Auton ruostesuojaus

Auton ruostesuojaus

33 Vastausta 3 159 Lukukertaa
Kumpikohan olisi hämeenlinnan ruostesuojaamoista laadukkaampi paikka? Finikor siirissä vai Tectyl vanajantiellä?

Tyytyväinen

Finikorista ei ole kokemusta, mutta tältä keväältä Vanajantien Tectyliltä on. Tekivät pirun hyvää ja asiantuntevaa työtä. Alusta suojattiin, pantiin taakse muovilokarit huopalokareiden tilalle. Auto pestiin ja vahattiin. Kaikki ovien korivärisissä listoissa olleet pienet bitumitahrat (joita olin ehtinyt talven mittaa harmitella) oli putsattu huolella ja auto oli vahattu kunnolla.

Suosittelen. Palvelu oli ystävällistä.

Ps. ruosteenestoaine haisee lievästi vieläkin, vaikka kohta kuukausi aikaa käsittelystä.

no hei

2000 luvulla...ei niitä enään suojata...

Aijaahas

Ai miten niin? Perustele.

osa

uusista autoista menettää koritakuun jos menet suojaamaan uuden autosi. 80 ja 90 luvulla maalien koostumukset olivat erilaisia kun nykyaikana samoin pohjan käsittely oli erilainen. Ymmärän hyvin suojaamon mielipiteen mutta kuitenkin ;)). Auton pinnan hoitoon ja ovien alustojen hoitoon panostaisin kyllä. Jokainenhan tekee omat ratkaisunsa. Autokannat ovat tuoreempia ja nykään autoja pestään aivan eri tahtiin kun ennen. Mikäli omistat 95 tai vanhemman on se syytä fiksauttaa ammattimiehellä ja sitten suojaus mutta uudempiin en sitä suosittele. Valinta on sinun;)

Älä jauha paskaa

Kyllä sä nyt äijä jauhat puuta heinää. Ei sitä takuuta mihinkään menetä, niin kauan kun ei mihinkäänpäin autoa reikiä porata sitä varten, että saadaan mönjät sisään. Onneks en ole sun asiakkaitas. Ja toi autojen koritakuu on kyllä ihan täyttä kusetusta, jos on eiliseen 45minuuttiin uskomista.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2007/04/517209

et ole

Et ole mun asiakas, etkä tule. Kalenterini on heinäkuuhun asti täynnä. Uusia asiakkaita en ota. Tämän viikon vietän pääsiäistä ja teen kirjanpitoa.Vuosituhannen alusta ollaan korjailtu enenevässä määrin suojaamoiden "työnäytteitä" mutta kuten sanoin- valinta on sinun.

vitun pelle

vitun pelle

se pelle

vaan tietää mistä kirjoittaa. Mites sä? Tiedät siis pelleistä?

näin on

ei enään nmt-puhelimetkaan toimi eikä hälläpyörä ole in. Jotkut ne vaan taapertaa tyylillään. Aivan, ruostesuojaus oli HPK:n divariaikana käytössä...
Ai...eli tulevaisuuden ala. Pitääpä alkaa treenaan, pari vuotta aikaa.

miksi

pitää suojata?
Kyllä se pysyy autossa ilman suojausta.
Tosin suojaus voi lisätä ruostetta!

mmmmmmmmmh

ai miten niin taitaa? suojaus nykyauton mädättääkin.

sdafdsa

Siellähän se vasta viksu kaveri onkin. kerro nyt vähän tarkemmin kuinka se on mahdollista.

tarkoitit

varmaan fiksu?

katos

ruostetta on vähän syntynyt,sitten massa päälle,niin siellä se muhii!
Tarkoitan,että auto pitää viedä aivan tuoreena suojattavaksi,muuten suojaaminen edistää ruostumista!

ammattilainen...............................

ootko kuullu hiekkapuhalluksesta ennen alustan suojausta. ei jää ruostetta "muhimaan" !!.

ammattilaiset

perseeseen!

Ei kannata

Kallista ja turhaa puuhaa, jos et pidä autoa suvussa 20 vuotta tai se ei ole keräilyharvinaisuus.
Nykyautoissa ruostesuojauksesta on jotain hyötyä 12-15v. jälkeen ja mikä on autosi arvo siinä vaiheessa, kun tällä hetkellä 10 v. vanhasta keskikokoisesta ja -tasoistesta perheautosta hyvitetään vaihdossa n. 2000€, joten saatko korkoa tuolle suojaukselle?

tätähän

...tässä ketjussa on koitettu toitottaa. Joillakin vaan on se käsitys vieläkin, että mazda on hyvä auto. Jotkut jumittuu rippipukuunsa, jotkut vielä ruostesuojaavat autojaan koska isäkin suojasi autonsa 1977.

juuri niin

juuri näin.

ei kukaan

väitä Mazdan olevan hyvä auto. Vaikka sitä massaisit ja suojaisit alkaa ovien saumat kukkia kahden vuoden jälkeen. On se jännä, että jotkut vaan tahkoavat seitkytluvulla joka asiassa.

RUOSTESUOJAUS

Minulla on pitkäaikainen kokemus Kanta-Hämeen Ruostesuojauksesta (Vanajantiellä).Olen suojannut kaikki kahdeksan "meseä"siellä ja kaikkiin on laitettu lokarit.järkikin sen jo sanoo, ettei se ainakaan ole pahaksi.Äänieristys paranee ja kiveniskut, suola ym.ym eivät tee vahinkoa. Huu haa puhetta, ettei jotain automerkkiä saa suojata, se on kauppiaiden höpinää...Kannattaa suojata ja välillä tehdä tarkastus suojaus.

Oletko

Ja vaihdossa olet saanut koron kera rahan takaisin, näistä satsauksista?
Autokaupassa vaihtaessa eivät "hyvitä" yleensä centin centtiä massauksista tai lisävarusteista, myydessä voivat kyllä kehua... ja pyytää extraa.

Jyrkkä ei

Autojen ruostesuojaus pitäisi lailla kieltää. Laillistettua ryöstöä. Ainoa joka hyötyy on ruostesuojausfirmat. Ei voisi turhempaan asiaan rahojaan tuhlata.

Taitaa olla Lada mallia -75 haltija???

Juurikin kerroin pitkästä kokemuksesta, turha puhua näiden jotka ajavat kohta "paaliin" menevistä rottosista. Puhun siis 2-3 vuotta vanhoista autoista.Nämä samat pirssit ovat sitten kymmenen vuoden päästä teillä,joilla ei ole varaa uusiin peleihin.Eivät ainakaan ole ruosteessa.

Jaha

Minä en ainakaan hyväntekeväisyyttäni autojani muille huolla tai ruostesuojaa, jos en siitä itse hyödy, niin anti olla, ajelkoon joku "paalillani" sitten.
no, oikeestaan syödäkään ei kannata kun nälkä tulee kumminkin pian uudestaan. Hyvitettiinkö autoosi uutena asennetusta vetokoukusta se 700 e ylimäärästä? kun sitä autoos vanhana liikkeeseen vaihdossa tyrkytit.
Kaveri vastailee täällä kuuden vuoden viiveellä. Tsemppiä!
Siitä vetokoukusta on varmaan ollut jotain hyötyä sille ken sen on halunnut ja maksanut, siinä se ero... harva sitä asennuttaa, kun joku liike muuten vaan mainostaa sen olevan jättebra.
no mitäs sillä väliä, eihän toi asia vanhene koskaan...!
HAISTA paska!!!
Mulla ruostu molemmista autoista vetokoukun nuppi puhki...molemmat autot oli suojattu ko. liikkeissä asianmukaisesti hyväksytyillä aineilla.
Pitikö mennä ostamaan niitä kiinalaisia vetokuulia, etkö tiennyt niiden olevan läkkipellistä pingispallon päälle käärittyjä?

Luulisi että olisit jo painostakin huomannut mutta ei, piti mennä laittamaan tollanen kiinankuula...se on nyt tämä aika niin ekoa kun olla voi, autosi on 400gr. kevyempi ja bensaa säästyy tällä kiinankuulalla..!

Ole tyytyväinen, jotain hyvääkin sentään!
 /   /  /  / Auton ruostesuojaus

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta