AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / raajojen tuntohäiriöt

raajojen tuntohäiriöt

6 Vastausta 5 411 Lukukertaa
Otsikon mukaisesti kyselisin raajojen tuntohäiriöistä. Minulla on noin kahdeksan vuoden ajan ollut pistelyä, kihelmöintiä ja vaihtelevaa puutumista. Oireet tulevat kerran kaksi kertaa vuodessa(vaihtelee) ja oireet ovat aina samat. Molempien käsien jänteet tuntuvat kipeiltä, pistelyä eniten kolmessa ensimmäisessä sormessa ja kipua. Käsiä taaksepäin venyttäessä pistely lisääntää.. eli siis kun käsiä venyttää nii pistelee oikein kunnolla. Samaan aikaa myös jalkoja, alaselkää särkee ja jalkoja pistelee.. Pistely tuntuu myös joskus joka puolella kehoa.oikean jalan reuna puutuu hetkeksi, mutta tunto palaa nopeasti.. siis tälläisiä oireita minulla.. JOs kellään on ollut samantapaisia oireita niin olisin todella kiitollinen jos joku voisi vastata ja kertoa mistä on johtunut..Ja siis nämä oireet tulevat yhtäaikaa eli siis käsien ja jalkojen pistely ja kipu jne... Voisiko nämä oireet johtuva selästä ?? Minulla on jo nuorena todettu huono ryhti..

Selästä

Oireet ovat melko selvästi selästä johtuvia. En tietenkään 100% varma ole.
Itsellä samanlaisia oireita ja monenlaisia muita lisäksi, joskus on kuvailtu, lähinnä pitäneet rintarangasta aiheutuneina, on myös kaularangan nikamien välissä ahtauma ja mitä löytyisikään jos kunnolla tutkittaisiin.
Buranaa olen saanut kipuihin, muuten ei hoidettu. Köyhät saa kuolla, ei niihin uhrata verorahoja.

muita oireita

Itsekkin olen tätä nyt järjellä ajatellut ja tullut siihen tulokseen, että selästä tämä luultavasti johtuu(leikkien lääkäriä, heh)..
Onko sinulla ollut myös niska hartia kipuja ja päänsärkyä?? Unohdin tuossa mainita, että minulla on niskat useasti jumissa ja siitä johtuvaa päänsärkyä. Olisin kiitollinen jos kertoisit vielä kaikki oireesi jotka johtuivat selästäsi?? Sinua ei siis ole hoidettu mitenkään??

Oletko kokeillut?

Nimittäin kuuriluontoisena muutaman kk:n ajan kerrallaan Neurobion Fortea tai Neuro-Max valmisteita?

Ovat b-vitamiineja, jotka erityisesti vaikuttavat hermoihin vahvistavasti.

Olen käyttänyt kaularangan kulumaoireisiin jo pari vuotta, hyvin tuloksin.

Vaikutus ei luonnollisesti näy välittömästi:kärsivällisyyttä, jos kokeilet : )

en ole

En ole kokeillut. Taidan kokeilla :) Kiitos vinkistä :) Mistä näitä vitamiineja voi ostaa? Apteekista? Saanko vielä udella että, millaisia oireita sinulla on ollu?

Päänsärkyä

ja niska-takaraivosärkyä. Tosi kovaa. Yleensä muuttui myös migreeniksi. Ei onneksi puutumisoireita, mutta niskan rahinaa ja rutinaa. Ei kestänyt pyöräillä ajoa eikä mitään, missä niska joutuu etukumaraan asentoon.

Apteekista niitä saa ostaa. Itse kävin juuri äsken ostamassa 100kpl Neurobion Fortea. Tähän asti olen ostanut aina sen 20kpl paketin, mutta tulee tuo toinen paljon halvemmaksi.

Toivottavasti saat avun : )

otatko myös

kalaöljy auttaa rahinoihin ja rutinoihin koska elimistöstä puuttuu voiteluaineta niin kuovana käy
 /   /  /  / raajojen tuntohäiriöt
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta