AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Vaatteiden maahantuonti USA:sta

Vaatteiden maahantuonti USA:sta

8 Vastausta 15 201 Lukukertaa
Moi!

Osaako kukaan sanoa, miten onnistuu vaatteiden maahantuonti USA:sta toiminimellä? Onko jotain erityistä mitä pitäisi ottaa huomioon? Muita kuluja kuin tulli ja alv?

Kiitos todella paljon jo etukäteen!

nimim. "ei jaksa jonottaa ensimetriin ;)"

ejjtjtj

Maahantuontilupa,dokumentit siitä että saat myydä niitä!rahdit jenkeistä suomeen + muut logistiikka kulut.Itse ostan ulkomailta metallia ja myyn suomessa,yhden kontillisen rahdit apaut 10 000 dollaria.vaatteet tietenkin kevyempiä

lisäkysymys maahantuontiluvasta

Hmm, yritin googlettaa maahantuontilupaa, mutta en löydä mitään järkevää opastusta. Mikä se on ja tarvitaanko se kaikkiin ulkomailta/EU-alueen ulkopuolelta tilattaviin tuotteisiin?

Kyseessä on siis hyvin pikkuruiset vaatekappaleet (alusvaatteet/uima-asut) joten rahtikulut ei onneksi päätä huimaa.

Tulli ilmeisesti vaatteissa on 12% ja alv se normaali 22%... ainakin jos yksityishenkilö ostaa em. tuotteita. Onkohan sama juttu firmalla?

Ei suurta eroa

Se kontti vie laivassa ihan yhtä paljon tilaa, oli se sitten tyhjä, täynnä vaatteita tai täynnä metallia. Näin ollen on hintakin sama, tai mitään suurta eroa ei ainakaan tule.

no näinkin

voit toimia: lisää kaupparekisteriin toiminimen yhteyteen tuonti-ja vientipykälä.Mikäli tuot pieniä eriä kerralla-kuten minä teen-ei ne tulli ja alvmaksut ole kovinkaan isot,rahti kannattaa tarkistaa tarkkaan,koska niissä saattaa olla paljonkin heittoja.Maaposti on edullista,mutta hidasta,lentoposti nopeaa,kalliimpaa.Ensiostoille suosittelen henk.koht.käyntiä ja tutustumista kauppakumppaNIIN.

Mikä on tuonti- ja vientipykälä?

Mikä on tuonti- ja vientipykälä ja miten se vaikuttaa toiminimeen?

Itse tuonut USAsta

Puserot ja housut tulevat ihan vain niin, että lähettäjältä riittää pakettiin lähetyslista, jossa lista tuotteista ja hinta.
Alusvaatteita kun hain tullista, niin olisi pitänyt olla alkuperätodistus lähettäjältä. Ei riittänyt pelkkä lähetyslista/tilausvahvistus, vaan pitää pyytää tuotteiden alkuperätodistus lähettäjältä kun kyse alusasuista. Puserot yms. on ihan helppo nakki, tilaat vaikka kontillisen, ja maksat tullista noudettaessa tullin ja alvin.
Alusvaatteissa voi olla ongelma, jos ei alkuperätodistusta löydy laatikosta.

Uima-asut

Mitenkäs kun tuon maahan uima-asuja ja bikineitä jotka on suoraan ompelijalta tilattuja? pitääkö olla maahantuontilupa, entäs tuo alkuperäistodistus?

Kontaktit?

Mites sitten kontaktit ja luvat vaikka tietyltä merkiltä alkaa myymään kyseisiä tuotteita täällä?

Miten suuriinkin brändeihin voi luoda suhteita onnistuneesti?

Voiko maahantuontia tehdä sivubisneksenä vai onko bisnes suurempaa?
 /   /  / Vaatteiden maahantuonti USA:sta

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta