AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

etupumppujen stefat

5 Vastausta 1 869 Lukukertaa
Eli pumppujen stefat näyttäis vuotavan ja ne pitäis vaihtaa.Itse en ole koskaan vaihtanu,lähteekö öljyt pihalle ku stefat ottaa pois? Te joilla on kokemuksia ni kertokaa miten homma kannattaa tehdä?

stefa

Itse olen kerran vaihtanut stefat etutolppiin ja siitäkin on yli vuosi aikaa ja kyseessä oli marzocchin tolpat. Mutta homma meni pääpirteittäin näin.
avaa varovasti tolpan yläpäässä oleva mutteri. Tämän jälkeen tolppa alkaa purkautumaan. Sisempi putki vedettiin kokonaan pois ja sen jälkeen pölysuoja pois. Sitten ruuvimeisselillä hyvin varovasti stefa pois. Kun laitat uutta stefaa niin laita vaikka kierros teippiä liukuputken alkuun ettei putken nirkko riko uutta stefaa. Mitä tahansa teetkin niin älä naarmuta putkia äläkä stefaa. Käytännössä pitää laittaa uudet öljyt, mutta se on ihan pikku homma.

kiitos!

Täytynee sekin homma joskus opetella.Kyl se varmaa onnistuu...

Suosittelen

Suosittelen etsimään sen huoltomanuskan, ja vieläpä samaan vuosimalliin. Oljymäärissä voi olla eroavaisuuksia. Jos keppeihin on vaihdettu erilaiset jouset sekin vaikuttaa hieman öljymääriin, mutta manuaalissa on se selostettu. tuohon showan kaksoiskammiokeulaan laitetaan oljyt kahdessa eri vaiheessa. Oppaassa on kuvia erikoistyökaluista, mutta ilman niitä pärjää hyvin kun hieman sepittelee.
Miten ne stefat saa revittyä irti kun on purkanu pumput
lämmitä niitä varovasti kuumailmapuhaltimella tai vaikka hiustenkuivaajalla. niin irtoavat ilman suurempaa voimakäyttöä.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta