AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kuuman paikan köynnös

Kuuman paikan köynnös

2 Vastausta 726 Lukukertaa
Viime vuonna laitoin ruusupapua terassillemme, mutta oli ilmeisesti liian kuuma paikka, sillä runsaasta kastelusta huolimatta ruusupavun lehdet tuntuivat kuivuvan. Terassimme on kesällä koko päivän todella kuuma. Mikä olisi hyvä köynnös kuumaan paikkaan, johon aurinko paahtaa koko päivän?

Ajattelin laittaa jotakin köynnöstä myös muualle puutarhaan, ehtivätkö kaikki köynnökset kasvaa reheväksi vaikka istuttaisin ne suoraan multaan. Tilanpuutteen vuoksi en oikein voi taimettaa sisässä siemeniä.

Kiitos etukäteen.

meillä oli

Meillä oli aiemmassa asunnossa paahteisen eteläseinustan puuritilässä kasvamassa joku kuusama. Silloin en vielä ollut yhtään kiinnostunut puutarhan- ja kasvien hoidosta, joten tuo kasvoi ihan ilman hoitamista ja rehoitti komeasti. Oli siis jo vuosia vanha, aiemman asukkaan istuttama.
(Ainut miten hoidimme, oli kasvin leikkaus sieltä täältä kun rehoitti liikaa. Emme edes kastelleet kuivana kesänä.)

liian

kuumassa useat kesäkukat kärsivät,niiden lehdistä tulee viininpunasia,vihreestä tietookaan.Köynnöskrassi vois jaksaa kasvaa kuumal pardel.Kelloköynnös kasvaa todella isoksi ( itsellä pohjoispuolella kasvoi jopa 3m)kelloköynnöksen simenpussissa on 5-7 siementä,riittää että laitat ne yhteen purkkiin kasvamaan edes pikkasen alkuja,sit siirrä ne ulos.
 /   /  /  / Kuuman paikan köynnös

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta