AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Dodge Caliber CVT SXT

Dodge Caliber CVT SXT

10 Vastausta 5 814 Lukukertaa
Autolla nyt ajettu 2500km..tuossa alle 2000km muutaman kerran ei tahtonut lähteä käyntiin...startti kyllä pyöritti,mut ei meinannut lähteä käyntiin.nyt vika hävinnyt.muuta ongelmaa ei ole ilmennyt..ajovalot kyllä surkeat.muuten olen ollut tyytyväinen autooni...mitens muilla??

aika

toiminut.ajettu 1500 km.pientä nykimistä kylmällä koneella hetken aikaan,muuten ihan jees.

Ei huolia

Autolla ajettu nyt 8500 km tammikuun lopusta lähtien. Ei mitään ongelmia. Tein juuri ensimmäisen pidemmän maantieajon n 900 km (450 km suuntaansa) keskikulutus 8.2 ltr / 100 km. Hitaammaalla osuudella oli 7.9 ltr /100 km, mutta moottoritieosuus Heinolasta Hesaan nosti keskikulutuksen lukemaan 8.2 ltr / 100km.
Mielestäni ihan kohtuullinen tämän kokoiselle pirssille, kun vielä tavaraakin oli auton täydeltä. Cruiserin käyttö, niin mukava kun se onkin, nostaa kulutusta aika paljon ainakin lyhyillä pätkillä.

hyvin

hyvin on toiminut.kone on 1.8 ja kulutus kaupungissa on ollut 8 litraa ja mökille mikkeliin ajettaessa myös 8 litraa.moottoritiellä kulutus on 8.2 ja sataa ajettaessa noin 7.8.

Aiko kova kulutus

Viekö caliber 1,8 manuaalilla todellakin 8 litraa maantieajossa!? Vaikuttaa kyllä aika hurjalta. Ohjearvo eli Eu standardi on 6,0 litraa maantieajossa. Tuo 35% ylitys arvosta ei oikein sovellu lupauksiin. Ajatko nastoilla, kuinka leveät renkaat, onko kattokuormaa tms.

kulutus

kesärenkaat oli,alkuperäiset,keli oli ihan hyvä,ei kattokuormaa,eikä muutenkaan pahemmin,sitä mitä mökille yleensä viedään,ruuat ym pientä.ajelin porvoon kautta mikkeliin.moottoritiellä vei suunnilleen sen 8.2 ja tasasta sataa-sataa kymmentä loppumatkan kulutus noin 7.8.ajoin yhteensä 600 km ja tankkasin 48 litraa.autolla on ajettu 1000 km.liikenne oli rauhallista,ei ohituksia.

mulla

1.8 manuaalilla ajettu noin 4000 km. Kulutus ollut 7.4-8.0 l/km. Pääasiassa maantieajoa nopeuksilla 80-120 km/h. Kone söi alussa enemmän ja kunhan se vielä "pyöristyy" niin kulutus alenee varmaan vielä vähän.

kulutus

l/100 km

Voisiko olla niin,

että starttiongelmasi ovat johtuneet siitä, että et ole startatessasi painanut jarrupoljinta riittävällä voimalla?
Se nimittäin voi aiheuttaa sitä, että pyörittää, mutta ei meinaa lähteä. Se selittäisi myös sen, että "vika" on hävinnyt!

hyvin on

2.0 kone ja pian ajettu 15000 (11/06->). ei mitään ongelmia ja hyvä fiilis. ajovalot surkeat pimeillä keleillä maaseutuajossa mutta ei muuta valittamista

CRD

27.000 km ajettu syyskuusta. Miinuksena mainittakoon valot ja dieselin kova ääni sisällä ja ulkona. Muuten ei ollut ongelmia. Suorituskyky riittävä ja kulutus 5,4-7,5 l/100km
Autobahnilla ajetut n 1000 km antoi mahdollisuuden kokeilla huippunopeutta joka mittarin ja GPS mukaan jäi 199 km/t. Käyttäytyminen kovissa nopeuksissa huomattavasti tukevampi kuin esim. edellinen autoni Nissan Primera 2,0 vm 2005
 /   /  /  /  / Dodge Caliber CVT SXT

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta