AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / mikä on hyvä hotelli kanarialla?

mikä on hyvä hotelli kanarialla?

5 Vastausta 3 096 Lukukertaa
Kertokaa mikä olisi hyvä hotelli lomailla kanarialla lasten kanssa... huoneistohotelli. Ja suht edullinen? Mikä on yleensä lämpötila kanarialla lokakuun lopulla ja marraskuun alkupuolella, kannattaako lähteä? Vastatkaa jotka tiedätte...

käsitettä

ja hyvä EI TUNNETA kanarialla. Jos haluatte Hyvän hotellin ja edullisen niin se onnistuu mm.Tunisiassa. Tunisian hotellitaso on jotakin aivan muuta kuin kanarian turistirysät. Säätilakin voi Tunisiassa olla tuohon aikaan jopa kanariaa parempi, tosin lokakuun /marraskuun alku vielä sään puolesta kanarialla menettelee, mutta myöhemmin ei kannata sinne palelemaan mennä. Toinen ajankohta on myöhään keväällä maalis.huhtikuun vaihteessa aikaisintaan.

niitähän on

satoja ja ei kai tarvitse alkaa luettelemaan kaikkia? Nyrkkisääntö yli 4 ++++ sillä Kanarian hotellit eivät täytä samoja vaatimuksia kuin euroopassa mutta kyllä niissä pärjää.
Kun valitset niin sijainti rannalta, onko helppo kulkea (lapset, vanhukset), kuinka uusi, remontoitu, ilmastoitu, onko ravintolaa (aamupala), parveke, maa,teranssi, uima-allas lämmitetty, niiden määrä suhteessa asukkaisiin,jne jne.

Playa del Ingles

Yllättävän hyvä hotelli Playa del Inglesissa oli Jardin del Sol -hotelli, taitaa olla TUI:n asiakkaita pelkästään.

Plussana hyvä uima-allasalue aurinkotuoleineen (esim. jos tuulee, rannalla ei viitsi maata), siivous pelasi tiskausta myöten, tien toisella puolella n. 200 metrin päässä ruokakauppa, jossa edullista ruokaa ja juomaa monipuolisesti (selkeä ero turistikauppoihin).

Rantaan taitaa olla about 1,5 km, mutta jos ei viitsi kävellä niin taksi ei paljoa maksa. Yöaikaan saattaa kuulua kadulta mökää, mutta ei kovin häiritsevästi.

Ilmeisesti jollain tapaa hotelliin kytköksissä respan viereinen ruokaravintola. Hinta-laatusuhteeltaan varmasti paras, mitä tuli kokeiltua viikon aikana. Saku's galley ja Perry's pub on melko vieressä, samoin kuin euron pintti mesta.

Kannattaa kattoa hotelliin liittyen finnmatkojen sivuilta kuvia ja videoita tms. Hotelli on vanha, mutta kohtuullisen kiva ja väljä. Ruotsalaisia ja saksalaisia asiakkaita etupäässä, vähä pettymys ettei kovin paljon nuorta asiakaskuntaa.

tsekkaa nämä

kannattaa valita joku jota markkinoidaan nimenomaan lasten kanssa matkaaville, esim. Tjäreborgin sunwing resortit (toinen teneriffalla, toinen gran canarialla) tai joku finnmatkojen blue village tai blue star -hotelli. Esim. blue village playa flamingo lanzarotella on mainio. lapset on huomioitu näissä kohteissa erinomaisesti, on hyvät lämmitetyt uima-altaat, leikkipaikat ja muut. Suosittelen!!

yksi hyvä vaihtoehto

Olimme lasten kanssa helmikuussa Maspalomas ja hotelli parque nogal(tjäreborgin).Pieni rauhallinen hotelli ja kaikki toimii loistavasti suosittelen harkitsemaan.mukavaa lomaa
 /   /  /  /  /  / mikä on hyvä hotelli kanarialla?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta