AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Katkerat ja huonot ihmissuhteet

Katkerat ja huonot ihmissuhteet

7 Vastausta 629 Lukukertaa
Itse koen pienet yhteenotot ihmisten kanssa rasittavina, koska syyllistän aina itseäni niistä ja ylianalysoin ne puhki, ja yritän mielistelemällä ja jopa läpinäkyvällä imartelemisella saada riitapukarista ystävän.

Peräännyn riidoista piiloon, jos toinen henkilö on jotenkin ilmiselvästi oikeassa (jossain asiassa) ja selvästi ei kaipaa minua lähelleen.

En yritä liikaa hieroa tuttavuutta, jos vastapuoli edustaa ryhmää, johon en itse kuulu (julkkikset,seurapiiriperhoset, erittäin hyväkroppaiset, olympiaurheilijat, valokuvamallit, Eximia-ja laudatur-ylioppilaat sekä pitkän matematiikan lukeneet). Koen että samanvertaisuus on kynnyskysymys suhteissa.Voin ystävystyä itseäni vähän paremman (-näköisen,-menestyvämmän, - rikkaamman)kanssa kunhan keskinäiset eromme eivät ole aivan silmiinpistävän rajut. Paapon myös "reppanoita" joilla on minua huonompia olosuhteita, mutta he eivät saa olla katkeria tai rikollisia, eivätkä ns. vapaaehtoisia sosiaalipummeja pelkkä viinapullo kourassa.

Silti törmään usein naisihmisiin joissa viha leiskuu heti ensinäkemältä, se voi olla alusta alkaen molemminpuolista.Tosin, mä alan mielistellä ja väkisin yrittää sovintoa, ja vastausreaktio tähän on usein kylmä vesi niskaan.

Ruttunaamainen vihamielinen naishenkilö on rasittavan syyllistävä, saan tunteen, että olen tiellä, olen kömpelö, olen ärsyttävä ja niin edelleen. Millä saa ylikuumentuneen siilitukan raitiovaunun tungoksessa hymyilemään sen sijaan, että se irvistelisi hampaat kiiluen täynnä kiukkua sulle? Olen nainen ja olemukseltani kevyt keiju, eli vaikutan varmasti bimbolta, jolla on pieniä vikoja ja en ole tarpeeksi "tankki" käyttämään KappAhlin Big-sarjojen XL-tunikoita, joita vihaiset siilitukkanaiset raitiovaunussa pitävät parempina kuin laihan henkilön pienet nappipaidat joiden alla on liian vähän massaa, parhaimmillaan toppaukset liiveissä.Sorry, olen siis heikkolahjainen tästä em. syystä.Vastaus löytyi vaatekaupan mittataulukosta, eli olen siis ärsyttävä ja etenkin yleisissä kulkuneuvoissa tiellä, koska en täytä niitä mittoja, joilla saisi toisia väistymään kunnioittaen suurta massahenkilöä.

lisäys: riidat poikki?

jotkut jäävät junnaamaan pieniin kipeisiin kipinöihin vain koska haluavat saada kestoriidan pystyyn minun kanssani, ja minua EVVK tällaiset ihmiset.

koska: en jaksa riidellä.Mieluummin annan ilmaiseksi pois Dolce Gabbanan tuoksuni, jos sillä annan itsestäni negatiivisen kuvan jollekin ventovieraalle tuntemattomalle.

En jaksa riidellä edes siitä, kuka kolmesta naisesta vessajonossa on kaunein, enkä siitä, kuka heistä on rumin.Sellaiset kestoriidat pidän totaalisen merkityksettöminä, joten näkemiin lentopallonaisjoukkueet, en pelaa pallopeleja ilman korkokenkiäni jaloissa.Sori!Ei oo aikaa teille! En jaksa kuulla teidän ajatuksianne minusta!

ja vielä yksi asia

Rumat ja kateelliset: näen heti teidän lävitsenne, mitä te yritätte.Se ei toimi sittenkään koskaan, vai kuinka? Ja kenen syy se on, että joku muu on rumaa ihmistä kauniimpi?

En ole Jumala tässäkään suhteessa.Olen vain yksinkertaisesti ihana minä, monet pitävät, kaikki eivät, ja kateelliset erotan 200 metrin päässä, yleensä he vihaavat ensimmäisenä vartaloani, sitten hiuksiani ja vikana hajuvesiäni.Aion kyllä jatkaan prostituoidun roolin esittämistä, se on hauskaa, koska kauniilla on vain paljon hauskempaa.Repikää siitä!

Jopas on

Luepas kaikki kolme juttuasi uudelleen ihan ajatuksen kanssa. Kumoat itsesi niissä niin moneen otteeseen, että kadehdittava vartalosi on varmaan jo ihan ruhjeilla.

Ei käy kateeksi. On parempi olla ihan yksipolaarinen ihminen.

Täh??

Mikä oli siis stoorisi pointti? Miksi halusit meidän sen lukevan?

Sulle

Et vaikuta kovinkaan onnelliselta ihmiseltä, vaikka käsittääkseni sulla on kaikki mahdollisuudet tulla onnellisemmaksi. Ainakin hyvää on, että ainakin mietit aisoita. Monihan on tietämättään hankala, mutta sä sentäst olet pohtinut asioita.

En tiedä haluatko kuulla neuvoja, mutta elämää helpottaa se se, että alkaa ajattelemaan asioista positiivisesti. Lopeta kuitenkin se mielistely, sillä sellainen murentaa itsetuntoa. Elä itsesi kautta, nauti kauniista päivästä ja siitä että olet terve. Älä elä muiden ihmisten kautta, varsinkin jos koet että heidän kanssaan energiataso on aina negatiivinen. kun hallitset tämän niin valitse sen jälkeen nen ihmiset, joita aidosti arvostat.

helsinkiläisyys sen tekee

helsinkiläisyys sen tekee - kuvittelette olevanne maailman napa ja Tärkeitä Ihmisiä, joilla on Oikea Kiire. ;-)

Relatkaa vähän.

helsinkiläisyys sen tekee .

Ja jos yrität lukea kirjoituksesi ulkopuolisena, niin olet ihan juuri sellainen kuin kuvittelet vastapuolenkin olevan.

Kaksi samanlaista jääräpäätä kun kohtaa, niin kipinäthän siinä lentelee.

Relaa oikeasti vähän, hei.
 /   /  / Katkerat ja huonot ihmissuhteet

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
34 v. Satakunta
39 v. K-Suomi
32 v. Pirkanmaa
47 v. Uusimaa
49 v. K-Suomi
49 v. Pirkanmaa

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta