AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Paras kuohuviini

Paras kuohuviini

7 Vastausta 11 486 Lukukertaa
eli mikä on paras kuohari ja kuitenkin 10 euron huippeilla pyörivä kuohuviini jota kelpaa tarjota vieraille yo-juhlissa ja itsekin siemailla pitkin päivää? :)

Kuivaa vai makeaa?

Siitähän se riippuu.
Jos olet makeamman ystävä, uutuuskuohari, Chileläinen Fresita on aivan ehdoton. Siinä on aitoja mansikoita mausteena ja hedelmälihaa mukana. Nam! Fresitan ongelma vaan taitaa olla sen saatavuus tässä vaiheessa... Alkaa olemaan jo Alkoista loppu, kun on toimittajalla varastot tyhjillään myös. Lisää tulossa joskus kesäkuun puolella.

Makean ystävälle on myös Asti Tosti, Italialainen kuohuviini mainio vaihtoehto. Hinta aikaslailla kymppi.

Kuivan ystävälle suosittelen ehdottomasti Australialaista Carringtonia!! Todella hyvää, enemmän kuin hintansa (kympin kieppeillä) väärti.

Jos tahtoo jotain noiden väliltä, suosittelen esim. espanjalaista cavaa, Freixenetin Carta Nevada on jees, alta 8 euroa. Samoin Cristal Castelblanch, jolla on myös se tilausrajoitus päällä eli voi olla monista paikoista loppu...

namia

Asti Tosti tosiaan hyvä vaihtoehto! Samoin Asti Gancia!

fresita ja gancia

Fresita ja Asti Gancia tosiaankin on hyviä, jos ei halua "irvistää" kuoharia juodessa ;) Juuri maljat kohotettiin gancialla, ja on se vaan niin hyvää! Kuten aiemmin jo mainittiin, fresita alkaa olla jo työn takana, sillä meidänkin täytyi ajaa naapurikylän alkoon, jossa oli vielä hurjat 15 pulloa jäljellä soitettaessa. parin tunnin päästä hyllyssä oli enää 3..

makea varmaan onkin parempi

Voi olla hyviä ehdotelmia edellä, täytyykin itse kokeilla...Makeaa ei tosiaan tarvi juoda irvistellen kun taas oikein kuiva kuohuviini tuntuu melkein räjäyttävän suun. Käydään tutkimassa lähialkossa, onko kyseistä ilojuomaa enään.

Fresita

on iha sairaan hyvää!

entäs

kuohareita? Ne on hieman hinnakkaampia, mutta esim. oman etiketin saisi pullon kylkeen kans monelta viinitilalta (paitsi tässä vaiheessa on jo liian myöhäistä...). Esim. Zetorissa on anniskelussa Hermannin kuohuviiniä, sitä on joskus tullut maisteltua ja se on hyvää! Sitä varmaan sais tilattua suoraan (mutta sekin voi olla jo liian myöhäistä lauantaita ajatellen...??).

Codorniu

Tyylikkäin ehdottomasti Codorniu. Cava menetelmällä yleensäkin tehdyt parempia. Ja hintakin kohdallaan.
 /   /  /  / Paras kuohuviini

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta