AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Lappeenrannan mielenterveystoimisto

Lappeenrannan mielenterveystoimisto

13 Vastausta 2 927 Lukukertaa
Terveyskeskuksen vieressä toimii mielenterveyskeskus. Onko kenelläkään kokemuksia kyseisestä paikasta?

Olen vaan kuullut tarinaa huonosta palvelusta ja siitä kuinka ei osata antaa oikeaa hoitoa. Potilaita on myös syyllistetty. Paikkaan joutuu myös jonottamaan kohtuuttoman kauan. Hoitohenkilökunta ei kestä pienintäkään arvostelua.

Antakaa vaan tulla sydämmenne pohjasta kaikki mitä paikasta ajattelette.

osastonhoitaja

osastonhoitaja on ainankin aivan epäpätevä tollo eikä ymmärrä mistään mitään ainaskaa hoitotyöstä

missä ammattitaito?

niinpä, onhan se selvää, että tuollaisiin paikkoihin hakeutuu henkilöt jotka menevät omassa urassaan sieltä missä aita on matalin. voi tosin olla, ettei noita henkilöitä juuri muualle töihin otettaisikaan. siksi he ovat valinneet mielenterveustoimiston, lappeenrannan mielenterveystoimiston.

mitä?

ei minusta mielisairaiden hoitaminen ole mikään "aita on matalin" homma sehän on vaikea työ?

on se

naurettavan helppoa hommaa, kuka vaan osaa. oikeat hoitajat ovat sairaalassa töissä!

Vuosia aikaa..

Kävin yli viisi vuotta sitten mielenterveystoimistossa pari kuukautta selvittelemässä ajatuksiani. Elämä ja ihmissuhdekriisi ajoi aika ahtaalle, ja päätin kokeilla saanko apua.
Minun kokemukseni paikasta oli todella hyvä, sain sen avun mitä tarvitsin ja pääsin keskustelemaan asiansa osaavan ammattilaisen kanssa. Toki jokapaikassa on kaikenlaisia persoonia,mutta minulle jäi hyvä mielikuva kyseisestä paikasta.

Kyllä toimii!

Samanlaisia myönteisiä kokemuksia myös minulla. Olen ollut potilaana jo yli 5 vuotta, keskusteluterapiassa pääasiassa. Kaikki on ollut pelkästään myönteistä. Ainoana haittapuolena, että minullakin on lääkäri vaihtunut lähes vuosittain, mutta pysyvien lääkäreitten saaminen ei olekaan pelkästään lappeenrannan ongelma. Ainakin minut on otettu todella hyvin vastaan ja asioihini on keskitytty ja koen tulleeni kuulluksi. Suosittelen ennakkoluuloista luopumista ja asioihin perehtymistä ennenkuin alkaa morkata tuotakin monelle tärkeää ja tarpeellista palvelua ja ammattiinsa sitoutunutta henkilökuntaa mutu-tuntumalta!

Positiivisia kokemuksia

Positiivisia ovat minunkin kokemukseni. Olen nyt ollut asiakkaana puolisen vuotta ja apu on ollut erittäin tärkeää. Olen päässyt purkamaan tuntojani ja saanut oikeanlaisen lääkityksen (sitä ei työterveyslääkäri osannut). Toki jonotusajat on pitkät että pääsee asiakkaaksi tai psykiatrin vastaanotolle, mutta kun kerran on asiakkaaksi päässyt niin keskustelemaan pääsee juuri niin usein kun tarvitsee.

Kertaakaan minua ei ole syyllistetty. Toki joitain asioita on sanottu suoraan, mutta vasta kun olen ollut valmis niistä kuulemaan ja ottamaan opikseni. Keskusteluterapia kun perustuu vuorovaikutukseen. Aluksi toki hoito oli lähinnä elämää kannattelevaa kun olin itse aivan puhki.

Itse olen erittäin tyytyväinen että menin/pääsin sinne hoitoon eikä kertaakaan ole kaduttanut.

Vain hyvää

kerrottavaa minulla on ko. paikasta. Olen ollut kahdella eri hoitajalla siellä keskusteluterapiassa, terveyskeskuslääkärini hoitaa lääkityksen. Ei minua ainakaan mistään ole syyllistetty ja koen, että mielenterveyskeskukseen on helppo mennä.

Ja jos ei jostain syystä sattuisi henkilökemiat hoitajan kanssa toimimaan, niin kai hoitajaa voi sitten vaihtaa. Ainakin luulisin.

toimiiko hyvin

hoito jatkunut jo viisi vuotta?

Vaihtelevaa

Omalla kohdallani on aika paljon tosta totta. Mutta riippuu niin paljon kenet saat hoitamaan vointiasi.
Itse koen siellä käyntini helpottavan oloani pelkästään jos joku kuuntelee huoliani, mutta muuta hoitoa ei sit saakkaan kun puheen kuunteluun. "Parantamiseen" siellä ei ole halua/aikaa. Lääkäreitä on ollu monen tasoisia, nykyinen ei osaa.
Sairaaksi leimaus on tullut esiin. Kun otat yhteyttä, olet heti sairas, ja diagnoosi on keksittävä vaikka mistä.
Jos on jotain valittamista hoidosta, sekin leimaa lisää. " Et osaa arvostaa saamaasi hoitoa ja käännyt sinua hoitaneita vastaan". Diagnoosi: mikä vain. Jos haluat lukea potilaskertomuksesi, selityksiä löytyy mikset sais.
Toiminta hidasta ja lääkärin puheille pääsy vaikeaa.
Mutta tärkein on löytää oikea hoitaja sieltä. Oli hän sit psykologi tai psykiatri. Sairaanhoitajien kanssa kannattaa kuunnella vähän aikaa, ei välttämättä ymmärrä sinua. Se neiti A on aika tehoton.
Mut hyviä jatkoja kaikille :)

syyllistämisestä

ei ole ainut paikka missä potilasta syyllistetään, lähistöllä on myös kaupunki, jossa silloinen lääkäri on osapuilleen kohdellut tyyliin että "mitäs täällä teet". Eikä myöskään ole ainut paikka jossa potilasta kehoitetaan vaan ottamaan itseään niskasta kiinni niin homma hoituu. Tulee mieleen että mitä semmoisilla paikoilla tekee jos ongelmat ratkeaa sillä että pitää vaan ryhdistäytyä. Suottahan siellä henkilökunnalle maksetaan palkkaa.

vai

ihan oikeasti syytä ryhdistäytyä???

lappeenrannan hoitajat ja lääkärit

olen muuttanut helsingistä lappeenrantaan muutama kuukausi sitten ja täytyy sanoa että täällä on huomattavasti paremmat lääkärit ja hoitajat.täällä hoidetaan ihmistä ei numeroa mapissa.täällä tuntuu että kuunnellaan oikeasti mitä sulla on asiaa, eikä tyyliin 'mitäs sä siinä valitat?mulla on kiire yksityivastaanotolle'.lääkärillä käynnin jälkeen sain viikon kuluessa kutsun mielenterveystoimistoon.
 /   /  /  / Lappeenrannan mielenterveystoimisto

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta