AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

netin nopeus

4 Vastausta 4 623 Lukukertaa
Tarvisi tietää nettini nopeus... Katsoin jo Ohjauspaneeli -> Verkko- ja Internet-yhteydet -> verkkoyhteydet -> Lähiverkkoyhteys mutta se kertoo todellakin väärän nopeuden... Minulla pitäisi olla Kymp.netin 2M-8M netti, mutta se näyttää että nopeus olisi 100.0Mbps. :S

Siis Kymp.netin yhteys on ja sen nopeus pitäisi tietää... tietääkö joku mistä sen voisi nähdä?

Kiitoksia jo etukäteen :)

Se nopeus on verkkokaapelilla

Eli se nopeus on tietokoneen ja modeemin välillä. Modeemi taas tietää nopeuden palveluntarjoajalta modeemille.

Joten jos haluaa tietää nopeuden tietokoneelta modeemille, katsoo sieltä ohjauspaneelista (sinänsä kyllä täysin hyödytöntä tietoa).

Ja taas jos haluaa tietää palveluntarjoajalta modeemille (mikä on juuri _se_ ratkaiseva nopeus), niin sitten katsomaan modeemin asetuksista, ominaisuuksista, tai miten sen nyt onkaan ilmaista siinä sinun ko. modeemissa.

no kato

miten nopeesti ware siirtyy ;-)

eli kyllähän sen käytännössä näkee kun siirtelet jotain kamaa netistä.

8Mb (b = bit = bitti) yhteydellä latausnopeuden teoreettinen maksimi on siis 1MB sekunnissa, eli voit odottaa että siirtyy noin 800-900kB/s (B = Byte = t = tavu), eli suomenkielisessä winkkarissa näyttäis 900kt/s. 2Mb yhteydellä teor.max. ois 250kt/s.

toi 100.0Mbps taas kuvaa sun verkkokorttis nopeutta, eli pystyy siirtämään (teor.max.) 12,5Mt/s, mutta nettiyhteytes ei ole noin nopea.

ei nyt ihan noinkaan

"8Mb (b = bit = bitti) yhteydellä latausnopeuden teoreettinen maksimi on siis 1MB sekunnissa, eli voit odottaa että siirtyy noin 800-900kB/s (B = Byte = t = tavu), eli suomenkielisessä winkkarissa näyttäis 900kt/s. 2Mb yhteydellä teor.max. ois 250kt/s. "

B = Tavu
b = bitti

opetelkaahan hieman ennenkuin pädette.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta