Mitä pian tapahtuu

J@C0B

Mitä pian tapahtuu
Norjalainen 79-vuotias Olav Rodge kertoo nähneensä ihmeellisen ilmestyksen vuosia sitten. Tämä on julkaistu ruotsin- ja suomenkielisissä lehdissä sekä lentolehtisenä (Myllykummun Työkeskus ry, Saarikoskentie, 29980 Leväsjoki, puh. 02-5527201).
Tässä on vain otteita tuosta lentolehtisesta, jossa ei mainita vuosilukua; oletan 1980-luvulla. Lihavointi on www-toimituksen.("Mitä pian tapahtuu"-lehtinen)
Olav Rodge kertoo:"Ollessani rukouksessa erään veljen kotona, sain ilmestyksen, jonka näkemisestä olin hyvin järkyttynyt. Tämä ilmestys tuli minulle sitä varten ja sillä tavalla, että olisin voinut sen kirjoittaa paperille, mutta en saanut rauhaa ja sanoin Jumalalle:´En muista kaikkea tätä. Jos se on Sinun tahtosi, anna se minulle vielä kerran.´ Noin kahden viikon kuluttua sain saman ilmestyksen uudelleen niin selvänä kuin olisin lukenut kirjaa tai lehteä. Kello oli jo 10 illalla, sain käsiini lyijykynän ja vanhan kassakirjan. Kirjoitin ja kirjoitin, kunnes kello oli 1 yöllä. En jaksanut enempää. Olinhan puolivälissä 79 vuotta. Pyysin saada levätä ja pyysin Jumalalta jatkoa päivällä tai seuraavana iltana, että saisin sen valmiiksi. Kului taasen viikko ennen kuin sain jatkoa tähän ilmestykseen. Kello oli silloin jälleen 10 illalla.
"Kello on 9 aamupäivällä. Rouva Andersen istuu radion ääressä ja kuuntelee lastentuntia. Noin neljä, viisi minuuttia on kulunut, kun ohjelma äkkiä katkaistaan. Huomiota herättävä uutinen Oslosta:kaupunki pakokauhun vallassa! Poliisiviranomaiset ilmoittavat, että on tapahtunut jotakin tavallisuudesta poikkeavaa. Sangen monta, ei tiedetä kuinka monta, lasta ja aikuista on kadonnut tietymättömiin. Viranomaiset eivät voi heitä kuuluttaa, koska kadonneita on niin paljon."
-
"Myös Tukholmasta ilmoitetaan ,että suuri joukko ihmisä on kadonnut samalla tavalla kuin Oslossakin, ja kaupunki on pakokauhun vallassa. Nyt myöskin Kööpenhamina ja Helsinki ovat ilmoittaneet samaa. Maaseudultakin on saatu tietoja katoamistapauksista. Joka paikasta on lapsia ja aikuisia kadonnut.Poliisi ei voi selvittää tätä asiaa."
-
"Monet työmiehet ovat hävinneet salaperäisellä tavalla. Koneet pysähtyivät äkkiä. Luulimme onnettomuuden tapahtuneen. Etsimme heitä, mutta heistä näkynyt jälkeäkään. Silloin eräs, joka oli kulkenut hengellisissä kokouksissa ja sanoo itseään kristityiksi, alkoi huutaa: Nyt se on tapahtunut!"
"Mitä sitten on tapahtunut?" kysyin. " Jeesus on noutanut omansa." Hän itki ja huusi:"Minä jäin jäljelle, minä jäin jäljelle."Pyysin häntä vaikenemaan, mutta hän vain yltyi. Oli kauheaa kuulla häntä. Näytti, että monella olivat asiat samalla tavalla. Jätin kaikki ja läksin. Saamme kuitenkin ylitöitä tänään . Kaupungin keskustassa oli suoranainen sekasorto. Liikenne oli aivan lamassa. Monta autonkuljettajaa oli hävinnyt autoistaan ja linja-autoista. Raitiovaunut seisoivat paikoillaan pitkissä riveissä. Ne kuljettajat, jotka olivat jäljellä yrittivät pujottautua eteenpäin. Ihmiset olivat puolihulluja. He juoksivat edestakaisin omaisiaan etsien. Poliisi ei voinut mitään."
-
Merellä monista laivoista on hävinnyt ihmisiä. Synnytyslaitokselta ovat kaikki vastasyntyneet hävinneet. Hoitajat ovat pelon vallassa. Äidit valittavat epätoivoisina. Monet hoitajat ovat myöskin poissa. Vanhainkodista on myös hävinnyt monta vanhusta. Radio ilmoittaa kello 11, tällä kertaa Lontoosta, että siellä on myöskin kello 9 hävinnyt koko maasta suuri joukko lapsia ja aikuisia.
-
Nyt on kolme ja puoli tuntia kulunut ensimmäisestä tiedonannosta Oslosta. Koko ajan on virrannut tietoja uusista katoamisista kaikkialta. Kauko-Idästä, Koreasta tulee mitä huomiota herättävin uutinen: monta tuhatta henkilöä on kadonnut, niiden joukossa paljon sotilaita. Jos yrittäisi kuvailla tilannetta, se olisi aivan mahdotonta. Kaikki ovat pelon vallassa. On kyllä monia, jotka sättivät ja kiroilevat niin Jumalaa kuin ihmisiäkin.
-
Eräs mies juoksee kadulla, vääntelee käsiään ja huutaa:" Olkaa varillanne! Olkaa varuillanne! Kohta me kaikki katoamme!"- Hän on kadottanut järkensä. Eräs vanha nainen seisoo kädet ristissä ja katselee taivaalle. Hän sanoo:"Ei ,ei- kun emme olleet valmiina Hänen tulonsa edellä, Hän ei enää tule ketään noutamaan. Herra Jumala, Jeesus, auta meitä. Nyt se on tapahtunut. Olen ollut uskovainen koko ikäni. En osannut arvata, että Hän näin nopeasti tulisi. En ollut kyllin valveilla.
-
Nyt alkaa tulvia tietoja Amerikan itävaltioista. Poliisit saavat lisää tietoja kadonneista ihmisistä. Vaikeita liikenneonnettomuuksia on tapahtunut asian yhteydessä, ja monet ihmiset ovat menettäneet henkensä. Uutisista päätellen tämä tapahtuma on koskettanut koko maailmaa. Maapallon eteläosassa on tapahtunut samaa kuin täälläkin.
-
Paljon pappeja ja saarnaajia oli jäljellä kokouksessa, joka kutsuttiin koolle, monta tosin oli poissakin. Hermostuttava ja masentava oli tilanne. Monet olivat onnettomia. Kukaan ei epäröinyt tapahtumaa. Se oli se ennustettu ylöstempaaminen, joka koski pyhiä- "morsiamen ylösotto."
-
Poliisin käännyttyä yleisön puoleen saadakseen yleiskuvan tapahtumista, olivat he samaa mieltä antaessaan selostuksen:" Se ,mikä tapahtui, oli Raamatun mukaan ennustettu ns. morsiamen ylösotto, toisin sanoen Jeesus haki omansa pois. Se on kaikki, mitä voimme sanoa." Poliisi ei kuitenkaan antanut tätä lausuntoa julki päätettyään, että se oli tulos hysteerisestä ja hermostuneesta mielentilasta. Tapahtuma on niin laajakantoinen, että sitää täytyy tulla hallitusasia. Jos uskonto ja kristityt ovat siihen syynä, niin täytyy kirkot ja kappelit sulkea toistaiseksi, kunnes on saatu enemmän valoa asiaan. YK on paras keskus selvittämään ja tutkimaan asiaa perusteellisesti.
-
Kristittyjen piirissä on tilanne masentava. Eilen sunnuntaina olivat rukoushuoneet ja kirkot täynnä ihmisä. Nyt monet seurakunnat ovat ilman paimenta, ja monta jäsentä on myös poissa.
-
Suuri yleisö on yksimielinen siitä, että kristinusko on pääsyynä tuohon valitettavaan tapaukseen. He tahtovat saada siihen selvyyden kristityiltä ihmisiltä. Monet etsivät apua Jumalalta. He ovat syvästi onnettomia.
-
Useimmissa kokouksissa vallitsee suoranainen sekasorto. Eräässä paikassa mies pui nyrkkiään ja huutaa papille: "Se on sinun syysi, että meistä niin moni jäi jäljelle. Sinä et koskaan kertonut siitä, että Jeesus tulee noutamaan omansa ja vielä vähemmän sydämen puhtaudesta ja Pyhän Hengen kasteesta, etkä siitä, että kaikki pitää olla selvänä Jumalan ja ihmisten välillä. Minä tiedän, mikä minulla oli esteenä, vain pikkuasiat, pikkuasiat, mutta, mutta....Herra Jumala, auta!"
-
Monet ovat olleet mukana toveruuden vuoksi, toiset taas mukana laulun ja musiikin tähden.- Kaikki ilman uudestisyntymistä, ilman lapsen asemaa ja perintöoikeutta. Monelle seurakuntaelämä on ollut vain ajanviettoa ilman sisäistä elämää. He kolkuttavat suljetun oven takana." Herra, Herra avaa ovesi meille."
Kaiken lisäksi kuuluu hirveä huhu, että kolmas maailmansota saattaa puhjeta milloin tahnsa. Diplomaattiset suhteet idän ja lännen välillä ovat katkenneet.
Ei kestä kauan, kun idästä tulee tieto, että kommunistit etunenässä kieltävät kaiken kristillisen toiminnan. Se, joka uskaltaa mainita nimen Jeesus, saa kuolemantuomion. Kristillinen kirjallisuus pitää hävittää. Raamattu ensimmäisenä on poltettava. Merkitsee kuolemaa pitää pienintäkin esinettä, joka jollain tavoin muistuttaa Kristuksesta. Länsimaissa kestää hiukan kaemmin, ennen kuin nämä säännöt tulevat käytäntöön. Jumalaton enemmistö johtajien ja kansan keskellä on pois suunniltaan ja vaatii, että jotain pitää tehdä. Se voittaa, ja kun kristillisyys oli pääsyynä asioiden kulkuun, niin lopputulos on selvä.
Alkaa hirvittävin aika ihmiskunnan historiassa. Suuri joukko jäljelle jääneistä kristityistä huutaa jatkuvasti Jumalan puoleen. Se ei tahdo seurata viranomaisten määräyksiä. Kristityt joutuvat vankeuteen ja kuulusteltavaksi kuin Gestapon aikana. Jos tahdot kirota ja kieltää Jeesuksen Kristuksen, voit pelastaa henkesi. Tämä on käsky.
Tuhannet ovat järkkymättömiä uskossaan, ja niin alkavat massamurhat, joita ei voi sanoin kuvailla. Ei ole enää oikeutta eikä lakia. Saatana on päästetty irti! Voi maata ja sen asukkaita! Monet antavat periksi hädän hetkellä. Heillä ei ole paikkaa, mihin menisivät, sillä koko maailma on pahuuden vallassa. Kaikki kansat ovat yhtä mieltä siitä, että kristinusko täytyy tukahduttaa. Tämä maailman ruhtinas on ottanut vallan. Lapset kavaltavat vanhempiansa kuolemaan. Nyt täyttyy se, mitä on kirjoitettu Luuk. 21:16:ssa. On mahdotonta kuvailla kaikkea tapahtuvaa, mutta Jumala on selvittänyt sen Ilmestyskirjassa. Näiden onnettomain huuto on:" Herra, lyhennä nämä päivät!"
Nyt on tultu siihen pisteeseen, että ei vai kristinuskoa pidä tukahduttaa, vaan myös juutalaisuus ja juutalaiset pitää lopettaa. Poliittisesta eripuraisuudesta huolimatta kaikki kansat varustautuvat hyökätäkseen Jerusalemiin. Israel on hyvin varustautunut, joten vastarinta on oleva sen mukainen. Suurin syy hyökkäyspäätökseen on epäluottamus supervaltojen keskuudessa. Yksi pelkää, että toinen saa liian suuren vallan. Lopputuloksena on kauhea verilöyly: Harmagedon. Silloin tulee Kuningasten Kuningas, Herrain Herra, korkeudessaan ja ihanuudessaan, Ilm. 20:6.
Rukoile ystävä, pidä huoli, ettet jää tänne saatanan hallituskaudeksi, vihan ajaksi. Mene Kaikkivaltiaan Jumalan kasvojen eteen, rukoile nöyrästi armoa ja valoa. Vielä tänään on armon aika, vielä tänään voit sinetöityä Jeesuksen Kristuksen omaksi. Silloin pääset mukaan, kun Hän noutaa omansa. Joh. 3:3"
(lentolehtisen teksti päättyy)

Jotta me pääsisimme tuohon vanhurskasten ylösnousemukseen, pitää meidän olla uskossa Jeesukseen. Jeesuksen pitää olla myös meidän Herramme. Tahdotko olla mukana tempauksessa? Siinä tapauksessa, vähempi kuin elämänsä luovuttaminen Jumalalle ei riitä.
Anna elämäsi kokonaan 100 %:sti Herralle ja tunnusta, että olet syntinen ihminen. Hyvät teot ja normaali elämä eivät riitä. Vain turvaamalla Jeesuksen sovitustyöhön antaa sinulle lahjapuhtauden eli vanhurskauden Isän Jumalan edessä.

Rukoile kanssani, jos tahdot, että elämäsi muuttuu ja olet valmis Herran tullessa:

Rukous
Uskon, että Sinä Jeesus olet Jumalan ainoa Poika, joka olet sovittanut minunkin syntini. Anna Jeesus minulle anteeksi kaikki minun syntini ja pelasta minut. Tahdon ottaa Sinut Jeesus elämäni Herraksi ja Valtiaaksi. Vapauta minut kaikesta syntielämästä ja anna Pyhä Henki, jotta voin elää Jumalan tahdon mukaista elämää ja rakastaa Jumalaa koko sydämestäni. Valmista minut tempaukseen ja ota minut ja perheeni luoksesi, kun tulet omiasi noutamaan. Auta minua valvomaan hengellisesti joka päivä rukouksessa ja Sanassa.
Herran palvelijana julistan sinulle, joka kaduit syntejäsi , että saat nyt uskoa ne kaikki anteeksi annetuiksi Jeesuksen veren tähden. Tämä anteeksiantamuksen julistan Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä. Amen.
Älä jää yksin, vaan mene elävään seurakuntaan. Varo mormoneja ja jehovalaisia, branhamilaisia sekä menetysteologeja ym. Lue Jumalan sanaa, jotta uskosi Jeesukseen kasvaa ja Herra voi puhua sinulle. Rukous on yhteyttä Herraan- pysy siinä yksin ja yhdessä muiden uskovien kanssa. Voit myös kuunnella Radiodeitä, jossa on kristillisiä ohjelmia. Jos sinulla on digi-tv tai digisovitin ja kaapelitv:n näkyvyys, voit katsoa Kristillistä Tv-ohjelmaa TV 7:ää. Nyt on mahdollista seurata TV7:n ohjelmia myös internetin kautta (www.tv7.fi).


Jeesus varoittaa
Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva, Matt. 24:37. Silloin on kaksi miestä pellolla; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään, 24:40
Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee, 24:42
Sentähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee, 24:44

Olemmeko valveilla?
Jos Herra tulisi tänään, olisiko se meille ilon vai tuskan aihe? Tuleeko hän sopivaan vai sopimattomaan aikaan? Onko meillä kaikki selvää Herran ja ihmisten kanssa? Onko kaikki synnit tunnustettu? Vain Karitsan veri puhdistaa ja antaa valkeat häävaatteet.
On suuri vaara, että uskova alkaa viihtyä vähän liian hyvin maailmassa. Ettei meidän kävisi niinkuin Lootin vaimon, joka jähmettyi suolapatsaaksi. Herra armahda ja suo sydämemme olla valmis kun tulet. Anna iloisen odottava mieli, jotta olisimme viisaita neitsyitä. Rakas ystävä: Herra voi tulla tänään, olkaamme siis valveilla! Se ei tarkoita, etteikö saisi nukkua normaalisti, vaan sitä, että sydämemme valvoo!
Matt. 22:11-14, Matt. 25: 1-13, Heb. 9:28, Kork. 5:1

Jäljellejääneet
Tempauksen jälkeen maan päälle jäävät ns. tyhmät neitsyet, jotka eivät olleet valmiit Jeesuksen tullessa. Jos sinä hyvä lukija olet yksi näistä, tiedä se, että vieläkin on sinulla mahdollisuus pelastua kadotuksesta.
Vain edelleen turvaamalla Herraan Jeesukseen, pääset perille. On ihmisiä, jotka väittävät tempauksen olleen ufojen työtä. Tämä on kuitenkin valhetta. Temmatut ovat taivaassa. Maan päällä on edelleen paljon uskovia. Itse asiassa tästä alkaakin valtava herätyksen aika. Toisaalta uskovia aletaan myös vainota. Sen tähden pitää olla valmis luopumaan kaikesta jopa elämästään Kristuksen tähden. Erityisesti Jeesus kehoitti:
Matt. 10:28 Älkääkä peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin.
Tulee olemaan ns. Antikristuksen aika ,joilloin vainotaan uskovia.
Matt.10:32. Sentähden, jokaisen, joka tunnustaa minut ihmisten edessä, minäkin tunnustan Isäni edessä, joka on taivaissa.
33. Mutta joka kieltää minut ihmisten edessä, sen minäkin kiellän Isäni edessä, joka on taivaissa.
Tässä tilanteessa on pysyttävä uskollisena Herralle. Joko kiellät itsesi tai Herrasi, vrt.Luuk. 9:23, 2 Tim. 2:11-13
Luuk 9:24 Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun tähteni, hän pelastaa sen.
25. Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saattaisi itsensä kadotukseen tai turmioon?
Jäljellejääneet saavat kokea myös monia ihmeitä (Elisa sai kaksinkertaisen voitelun), joita Jumala tulee tekemään siinä antikristillisessä yhteiskunnassa, joka tuolloin valtaa alaa. On tuleva pedonmerkki ym. -ÄLÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA OTA MIKROSIRUA IHON ALLE PANTAVAKSI -varo 666 , Ilm. 13:16, 14:9-10,16:2

Linkkejä:
http://www.pasuunasoi.com/tempaus
http://www.pasuunasoi.com/lopunaika
http://www.varo666siru.net
http://www.radiodei.fi
http://www.tv7.fi




TOIMITUS:
e-maili: [email protected]

29

1586

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kristitty Israelin ystävä

      Tämä "profetia" on valhetta.


      " Synnytyslaitokselta ovat kaikki vastasyntyneet hävinneet. "


      Raamattu taas sanoo; " syntisenä olen minä syntynyt "


      Synnin palkka on kuolema.


      Törkeä valhe, "uskovaiselta".

      • riippakivetys

        nuo profetoijat eivät vaivaudu lukemaan raamattua kunnolla,niin pystyisivät itsekin arvioimaan puheitansa.


      • J@C0B

        Mutta jos vauvaa kuolee niin lapsi pääsee taivaaseen koska hänelle ei ole muodostunut kuvaa synnista eikä hänellä ole vielä kehittynyttä itsetuntoa. Ja jeesus sanoi raamatussa kun opetuslapset syrjivät jeesuksen luota lapsia että: sallikaa lasten tulla minun tyköni sillä heidän kaltaistensa on jumalan valtakunta. Ei jumala ole niin kylmä että heittäisi juuri syntyneen/kuolleen lapsen helvetin tulille koska lapsi ei tiedä vielä mistään mitään. tutki sanaa ja herraa.


      • He elävät synnissä
        J@C0B kirjoitti:

        Mutta jos vauvaa kuolee niin lapsi pääsee taivaaseen koska hänelle ei ole muodostunut kuvaa synnista eikä hänellä ole vielä kehittynyttä itsetuntoa. Ja jeesus sanoi raamatussa kun opetuslapset syrjivät jeesuksen luota lapsia että: sallikaa lasten tulla minun tyköni sillä heidän kaltaistensa on jumalan valtakunta. Ei jumala ole niin kylmä että heittäisi juuri syntyneen/kuolleen lapsen helvetin tulille koska lapsi ei tiedä vielä mistään mitään. tutki sanaa ja herraa.

        Ne on niitä käteen vetäjiä, jotka luulee olevansa tuomareita ja Jumalan sijaisia, tuomitessaan vauvat kadotukseen.

        Ehkä he ovat kirkon hommissa ja palkka tiputettu, kun kastettuja vauvoja ei oo tarpeeksi.


      • Ja raamatullinen

        Kyllä tämän profetian tavalla tulee käymään, myös pienten lasten kohdalla.


      • tatatataaa
        Ja raamatullinen kirjoitti:

        Kyllä tämän profetian tavalla tulee käymään, myös pienten lasten kohdalla.

        NIIN SIINÄ EHKÄ SAATTAA KÄYDÄ,JA JOS EI ,NIIN AINAHAN VOI TEHÄ JOTAIN MUKAVAA.


      • minä vaan
        He elävät synnissä kirjoitti:

        Ne on niitä käteen vetäjiä, jotka luulee olevansa tuomareita ja Jumalan sijaisia, tuomitessaan vauvat kadotukseen.

        Ehkä he ovat kirkon hommissa ja palkka tiputettu, kun kastettuja vauvoja ei oo tarpeeksi.

        pitäisi päästä taivaaseen sillä perusteella, että he näyttävät olevan syyntakeettomia, ameeban tasolle jääneitä kasviksia joilla ei ole kykyä ymmärtää hengellisiä asioita. Minustakin kasvikset ovat niin parhaita liekitettyinä.


    • dotcom

      Aiheesta on olemassa mielenkiintoinen ja mukaansa "tempaava" 12-osainen kirjasarja: Viimeisten päivien vaellus, 1. osa Kadotettu maailma alkaa tästä srk:n tempauksesta, on mielenkiintoinen ja raamatullinen. Löytyy mm. kirjastosta www.helmet.fi tekijän nimillä Jenkins Jerry B tai LaHaye Tim, myös englannin-kielisenä sekä originaalina www.leftbehind.com
      Kolme ensimmäistä osaa on myös DVD:nä saatavilla.

      Raamatussa 1.kirje tessalonikalaisille 4.luku 13-17 sekä 1.kirje korinttilaisille 15.luku 51-52. Myös Matteus 24:30-31.

    • Rukoillaan

      Ei oo valhetta.

      Me syytämme aina toisiamme, ja syy on meissä itsessämme.

      TOISTAN.
      Useimmissa kokouksissa vallitsee suoranainen sekasorto. Eräässä paikassa mies pui nyrkkiään ja huutaa papille: "Se on sinun syysi, että meistä niin moni jäi jäljelle. Sinä et koskaan kertonut siitä, että Jeesus tulee noutamaan omansa ja vielä vähemmän sydämen puhtaudesta ja Pyhän Hengen kasteesta, etkä siitä, että kaikki pitää olla selvänä Jumalan ja ihmisten välillä. Minä tiedän, mikä minulla oli esteenä, vain pikkuasiat, pikkuasiat, mutta, mutta....Herra Jumala, auta!"

      • Uusitieto

        6.6.2007 10:59


      • 1234567---

        Ei tule ylimääräistä tempausta, ennen Jeesuksen toista tulemista. KAIKKI sodat, myöskin kolmas maailmansota on ennen tempausta. Myöskin kaikki viimeiset vitsaukset, vihat, ahistukset, vaivat, vainot ja pedon kumartamiset ovat, ennen tempausta.
        Tempaus tapahtuu Jeesuksen toisessa tulemisessa, pyhät Jeesus vie 1000-vuodeksi taivaaseen. Kaikki jumalattomat saavat surmansa Jeesuksen toisessa tulemisessa Hänen ilmestyksestään, myöskin paholainen sidotaan. Tämä maa on autio ja tyhjä sen 1000-vuotta.
        1000-vuoden jälkeen jumalattomat herätetään tuomiolle. Tuli tekee heistä lopun.

        Jumala luo uuden taivaan ja uuden maan, jossa vanhurskaus asuu.


    • TULEVAT!

      KOMMUNISTINEN NEUVOSTOLIITTO HYÖKKÄÄ! PAETKOON KEN VOI!

      • Haa!

        TIESIN TÄMÄN PÄIVÄN TULEVAN ONNEKSI ON SÄILYKEPURKKEJA SOHVAN ALLA NYT NE REPPUUN JA LAPIN VUONOIHIN JEMMAAN ENNEN KUIN IIVANA EHTII KURMUUTTAMAAN

        Siunaajeesussäilykeruokammeaamen


    • hl,m,,

      vai mikä

    • onkosalaista

      tempausta ollenkaan???

    • ennustusfoorumilta

      löydetty karhusen ennustus Karhunen, 26.12.2013

      -----------------

      Samaa tulee kuin kirjoitin 2013 olevan ja se menee vuodelle 2016 ennenkuin tulee edes minkäänlaista selvyyttä asioihin ja tämä koskee koko maailman touhua.

      Eurooppa on kysymysmerkkien edessä sillä uutta ja uutta pohdittavaa tulee Eu:n päätettäväksi, asioita jotka ovat aivan uusia maille jotka on mukana. Tulee kyllä riitoja ja hankauksia niiden selvittelyyn.

      Nyt aletaan penkoa myös menneitä juttuja jotka tulee ilmi ja monessa maassa. Etsitään syyllisiä valheisiin ja tekoihin. On aika jolloin on pakko tonkia nekin jutut esiin joita on pidetty piilossa.

      Ja meille suomalaisille koittaa kuten kirjoitin jo 2013 vuodelle, että pitäkää kukkarot kiinni ja olkaa nuukia rahankäytössä, varsinkin ne joilla ei ole liikoja panna menemään.

      Ensi vuosi ei tuo mitään herkkua eteen, vaan monelle se on vyön kiristys ja melkoinen onkin.

      Se joka luulee että puheisiin on luottaminen on kyllä harhateillä, sillä ihmisten on selvittävä yhä kiristyvästä tilanteesta. Suomessa ei ole juuri uutta rahantuloa tiedossa, siis kuten Nokian kaltaista vaan olemme melko jumissa???? Tuntuu että tyhjää luuta tarjotaan puheiden säestyksellä?

      Tulee yhtä-äkkisiä muutoksia moneen asiaan koskien rahaa, ja meillä ei juuri talous nouse, ei ollenkaan vaikka niin luvataan. Näen sen olevan samalla tasolla jos ei pahempikin minkä tunnen.

      Raha on se avain joka aukaisee ovet moneen asiaan mm. palveluihin, jne.

      Amerikassa menee pienin askelin talous eteenpäin, mutta yllätys?? Siellä tuleekin suuria muutoksia talouteen vuoden varrella. En näe oikeastaan mitään hyvää talouspuoleen kohdistaen, ketjureaktio johtaa siihen että maat ovat toisissaan kiinni ja hyväähän se ei tiedä.

      Ihmiset koettaa kuitenkin etsiä tasapainoa ja luottaa siihen että yhdessä mennään eteenpäin ja tämä tuleekin olemaan avainsana kansojen välillä, kas kun se on melkein pakko luopua omista ajatuksistaan jos aiomme selvitä jollain lailla eteenpäin tätä mieltä on tavalliset kansalaiset ja pienemmät päättäjät ja yhdistykset.

      Etäänpänä on kuiten maita jotka pitää oman tiensä ja diktatuurin onneksi olemme heistä kaukana. He ei suostu muuttumaan edes huonoina aikoinakaan.
      Tämä ei ole P-Korea joka kulkee omaa latuaan kuten jo aiemmin sanoin. En siitä puhu enempää koska se tulee niin negatiivisena eteeni.

      Näenkaiken olevan sellaista että yhdestä päästä lisätään, toisesta nypitään ja tämähän ei pidä mitään tasapainoa missään asiassa.

      Näen kiistelyä ja neuvotteluja maailman johtajien suurempien ja pienempien kesken, mutta se ei kuitenkaan tuota mitään mainittavaaa tulosta eikä tuo mitään edistystä loppupeleissä, tuntuu että pallo pyörii sattuman varaisesti sinne ja tänne asioita käsiteltäessä. Kukaan ei tiedä mitä pitäisi lopulta tehdä. Elikkä menemme eteenpäin edistymättä juuri lainkaan vuonna 2014.

      Sairauksiin löytyy aivan uusia lääkkeitä, syöpään, autoimmuuni-sairauksiin, diabetes saa uusia lääkkeitä ja parannuskeinoja. Kuten kirjoitin 2013, pakolaisongelma kasvaa ja samoin on sota-asioiden laita lähi-itä kuten onkin jo nähty. Syyriasta kirjoitin ja sama jatkuu, ihmiset yrittää pakoon ja loput jää jalkoihin.

      Ne onnettomuudet jotka oli jo 2013 ei ole hiipuneet vaan odotamme samanlaisia 2014, ja vielä pahempia.

      Maapallo on kuin kuhmurainen, joku paikka revähtää ja toinen samanlainen tasoittaa toisen osan. Eli tulivuoret ja maanjäristykset ovat vielä voimissaan ja ilmasto tekee temppujaan kaikin puolin.

      Siis kun luette 2013 ennusteen ja tämän niin niillä mennään.

      Siunatkaa itsenne, näen sen että joka uskoo siihen että Suojelus on mukana he selviää parhaiten. Apua annetaan niille jotka sen pyytää hartain mielin, sillä Ylhäällä olevat auttajat on mukana tapahtumissa jotka on pakko ottaa vastaan. Jos olette olleet tai nähneet Henkimaailman tai Heidän Enkeleitään edessänne niin tiedätte mistä apu tulee.

      Minulle se on ollut selvää jo lapsesta, nimittäin minulle ilmestyi Enkeli kun olin 10 v. Ja olikin pitkään katsottavanani.

      Kaikkien ei tarvitse tätä uskoa, mutta näin se vain kävi, ja aina on tullut apu vaikeissakin tilanteissa. Siis olkaamme avoimia myös pyytämään parempaa niin äiti maalle kuin sen kaikille asukkaille, opimme joskus vielä kulkemaan niin kuin se on tarkoitettu mutta siihen menee vuosisatoja.


      Karhunen, 26.12.2013

      • eryty

        Jumala noutaa omansa taivaan kotiin pian.


      • ennustusfoorumilta

        Niin ikävää kuin se onkin, maailman kirjat on todella sekaisin 2013, kuten ennen tavattiin sanoa.

        Niin on maapallo äitimaakin jo syöty joka puolelta että se tarvitsee tasapainottaa itseään. myrskytja maanjäristykset, tulivuorenpurkaukset ja kaikki mitä on nähty jo tänä vuonna jatkuu edelleen.

        Ihmisiä koetallaan nyt todella.

        Taloudesta on ihan tyhjä puhua, joka sentti tulee olemaan tärkeä tavallisen tallaajan elämässä. Eu-ssa tulee todella suuri raha skandaali ja sen me tulemme tietämään ja mitä siitä seuraa, se käy jokaisen kukkarolle.

        Muutenkin menemme pahemmpaan suuntaan koko maailman taloudessa.

        Sotaa ei saada loppumaan lähi-idässä, sieltä tulee huonoja uutisia jatkuvasti.

        Se on pahinta että ihmiset jää omilleen seikkailemaan, sillä nyt mennään niin että nälänhätään ei saada tarpeeksi apua Arfikkaan eikä muuallekkaan, suomen leipäjonotkin uhkaa paisua sellaisiksi että se on ennenkuulumatonta.

        Pakolaisia virtaa maihin jotka ottavat vain vastaan, tulijoita on sankoin joukon Eurooppaankin. Siis mitään hyvää en todellakaan näe, jos olette terveitä ja teillä on ruokaa ja asunto sekä läheiset kunnossa, asiat on hyvin.

        Uskontokuntiin tulee riitaa ja skandaaleja edelleen.

        Ja kaiken päälle tulee sellaistakin sanomaa, että on katsottu Yläkerrasta että oppeja ei ole yhtään noudatettu, siis Raamatun, ja tämä on otettu huomioon.

        Nyt olisi kiire pakittaa kaikki vääryys, ahneus, vallanhimo, toisten väärin kohtelu ym..

        Sillä sitä saa mitä tilaa. Näin sain. Pienet yksityiskohdat jääköön kertomatta, onnettomuudet ym. ne tulee kuitenkin esiin lehdissä ja niitä on.


        Karhunen, 05.12.2012

        ---------------------



        Niin, olemme todellakin monessa suhteessa odottamattomien tapahtumien edessä, niin maailmalla kuin täällä kotimaassakin. Lähi-itä, se on todella niin kipinöivä ja tulinen paikka kun tunteet kuohuu laidasta laitaan. Kyllä siihen puututaan muista valtioista.

        Oletan että USA:kin tulee jotain tekemään. P-Korea se on arvaamaton kortti, sieltä voi kuulua mitä tahana 2013 kun hallinnassa on sellainen kun on, anteeksi vain. Toivotaan että täältä ei laiteta poikia enää noihin etelän maihin, pahasti pelkään että jonnekkin..

        Niin kyllä se sille alkaa näyttää että Suomikin joutuu maksumiehen pallille, se aloitetaan kohta keväällä. Ja jota jo kirjoitin että pitäkää senteistänne kiinni, ei kannata laittaa osakkeisiin joskaan pankkikaan ei juuri korkoja maksa. Pörssit menee ylös ja alas eikä kukaan osaa tunnistaa lopputulosta. Kiina on niin etukenossa menossa kaikkeen, etttä ei sitä tiedä mitä sekään saa aikaan, ei ainakaan hyvää kaikille valtiolla, osa osaa pelata toiset kärsii.

        Suomessa ei ole hätää muuten kuin rahasta, mitä nyt joku myrsky tulee taas kaatamaan puuta tänä vuonna. Maanjäristyksiähän tulee Chile, Japani, Usa-rannikko, Etelä-Eurooppa, joista, Turkkia näkisin, myös Välimeren pohjoispuoli näyttää jotain, en tiedä mikä vaivaa Gibraltarin salmen seutuvilla, siellä ei näytä hyvälle.

        Elikkä vuosi on huono, aivan samaa mennään kui n 2012 mutta tuo Lähi-itä on pahempi.

        Myös muu väkivalta yleistyy ihmisten kesken, en tiedä miksi tämä virtaus tulee eteen, olemmeko taantumassa ihmisinä?? Vaikka toisin pitäisi olla. Näet sitä on jokapuolella palloa.

        Järkyttävää kun katson tätä näytelmää, kädet ristiin ja rukous matkaan.


      • ennustusfoorumilta

        Minulla on samanlaisia tuntoja. Väkivallan värähtelyt ahdistavat enemmän kuin ennen, se on kollektiivista energiaa, leviää.. Näetkö Iranin ja Israelin/ palestiinalaisten suhteen ratkaisuja ja Egyptin jne?

        Selviääkö Obama hengissä?

        Muuten, Usan sotilastukikohta tulee jonnekin Gibraltarin paikkeille, laivoja ja ohjuskilpiä..
        Luonto reagoi aggression energioihin eli järistyksiä, myrskyjä.


        aa, 07.12.2012

        ------------

        Kyllä Obama hengissä säilyy mutta kyllä hän on hirveän paineen alaisena hoitaessaan kotimaataan ja myös näitä ongelmakohtia esim. juuri Lähi-itä.

        En puutu tuohon Egyptin asiaankaan ettei tule sanottua mitään sellaista josta joku voisi ottaa kaikua. Hyvin ei se kuitenkaan selviä, hirveä sekasotku on edessä. Syyriassa ei tule olemaan helppoa ei vuosikymmeneen.

        Vai tulee Gibraltarille tuollaista, sitä kun ihmettelin että mitä? En näet niin seuraa näitä asioita vaan tieto tulee kun kysyn ja kysynkin siunauksen kanssa.

        Itse katsoin iltapäivällä uutisia että Japanissa olikin ollut järistys juuri niinä aikoina kun kirjoitin viestiä, se pomppasi jotenkin ruutuun eteeni. Ja vielä Japanista, olen muutaman kerran "nähnyt" että jossain vaiheessa taitaa koko Japani katketa kahtia, se ei saata tulla meidän elinaikana, mutta paha on enne. Paljon olisi tietoa 2013 vuodesta mutta en hirviä kaikkea ilmaista, sillä muuten diskaus ketjusta tulee..


        Karhunen, 08.12.2012

        --------------------


        Tuohan voi tapahtua pikkuyhteisöissä, tottakait jokainen haluaisi valoa, rakkautta ihanaa loistetta sympatiaa, onnea ja iloa. Mutta se on vaan niin että kun nämä minun katselmukseni valitettavasti, vaikka olen niin positiivinen kun olla saattaa. Näyttää siltä että maailmaa vääristyy ja lankeaa vaan pahempaan loukkoon, kuten kirjoitin, itsekeskeisyys, rikollisuus, ahneus ne pääsee voitolle, elämmekö pirun aikoja kun emme usko enää hyvyyteen.

        Sitä saa kantaa vaikka kuinka roppakaupalla mutta se on niin pieni annos että se ei tuo valoa kaikkialle. Sillä sotakiin lietsotaan siellä ja täällä, varsinkin lähi-itä ja siihen puututaan. Maailma on todella varpaillaan talouden ja riitojen kanssa jotka vaan näyttää yltyvän.

        En halua loitsia mitään pahaa, mutta tyhjä on sanoa liian hyvää kun suurin osa maailman ihmisistä tulee näkemään todellista kurjuutta, raakuutta, ja luonnonvoimien runtelemaa maastoa siellä ja täällä ja ne jotka uskoo hyvään niin voivat rukoilla tämän äitimaan puolesta, sillä Hän, äitimaamme on todellisessa hädässä kantaessaan kaiken sylissään mitä me ihmiset teemme. Ylhäältä tulee vastaus, siis saamme sen mitä olemme pyytäneet.

        Siis rukoilkaa ja siunatkaa kaikkia ihmisiä ja anokaa järkeä päättäjien päähän ympäri maailman.

        Vuosi 2013 on huonompi kuin 2012, monin tavoin, talouskin Eu- ym. voi voi.

        Nyt aletaan todella punnita kellä kantti kestää, sillä ruokajonoon tulee tunkua ympäri maailman.

        Se jolla on rahaa eikä ole muitakaan suuria huolia voi kantaa mitä unelmaa tahansa, mutta köyhä tavallinen ihminen näkee mihin ikeeseen joutuu, niin täällä Suomessa kuin muuallakin.

        Tämä on näkyni, ja en ole paljoa väärin nähnyt.

        Hyvää tietysti täytyy visoida, mutta kun muuta tulee, niin kerron sen.


        Karhunen, 20.12.2012


      • ennustusfoorumilta

        Sattumoisin kuin joku olisi kutsunut katsomaan tätä foorumia, niin eikös täällä ollut vuosi 2015 ennusteita.

        Kun avasin ketjua niin näin Suomen päällä mustan ristin joka kattoi koko maan.

        Me joudumme ikäänkuin kuin maksamaan kaiken nyt jälkikäteen mitä olemme aikaan saaneet noin yleiseisesti monella saralla. Väärät päätökset on vieneet maan aivan alas ja siitä nouseminen ei ole yksinkertainen faktajuttu, kirjoitin jo aiemmin että aikaa menee vähintään vielä vuosi 2016 jolloin jotain sarastusta alkaa näkyä taisin kirjoittaa 2014.

        Ahneus ja kunnianhimo päätösten tekemisessä, palkkioiden saaminen jne. korkeimmilla tahoilla on pahan alku ja juuri, sekä hulvaton rahan syöttö joka suuntaan Suomesta.

        Nyt onkin tulossa niin sekava järjestelmä, jotta siinä pitäisi olla Pelle Peloton keksimässä uusia visioita, no onhan niitä julkistettu ties mitä, mutta ne ei tule toimimaan, ei saada työpaikkoja ihmisille vaikka kuinka niitä luvataan, ei tule, eikä maahanmuuttajat pelasta tätä maata, päinvastoin, niistä tulee lisää laskua tähän maahan. Meille tulee isoja leikkauksia joka ikiselle ja se ei naurata ketään, emme ole tyytyväisiä nyt tähän eikä ensi vuoteen eikä sitä seuraavaavaankaan.' Verotus kiristyy kaikilla, vaikka toisin puhutaan, se on siirrelty niin että sitä ei heti huomaa.

        Meiltä aletaan vaatia kohtuuttomia asioita, ne joilla on töitä ajetaan melko loppuun voiton ahnehtimana ja näin ollen sairauksia tulee lisää.

        Kehoittaisin nyt ennen sote-uudistusta menemään lääkärin jos jollain on vaivaa, sillä se kun astuu voimaan niin asiat muuttuu melko paljon.

        Suomi siis maksaa ja täällä on myös se synti että ahneus on tämän tehnyt ja se on huomattu henkimaailmassa, sillä sen laki ohjaa Yläkerran kanssa kaikkea, vaikka ette ehkä siihen usko, jokaista valvotaan, tekoa-ajatusta jne.

        Eu- menee myös erimielisyyksien vuoksi melko heikkoon jamaan, kun yksi maa alkaa vaatia kaikkea, muut alkaa mennä perässä. Kreikka on nyt ovela sillä ei ole puhtaat jauhot pussissa, ja nyt sieltä on laitettu sellainen mies jonka nokka ei paljoa vastaan tuhise, hän luulee ja pistääkin uskomaan kaiken ja Eu- kyllä antaa toistaiseksi periksi, paperi jonka hän tuo saa sen aikaan..

        Saamme sekaisen vuoden viettää, luonnosta tulee tuhoja ja kalliita laskuja niiden perään maksetaan ympäri maailmaa.

        Pahinta on nouseva terrosismi ja raakuudet, nyt katsotaan tänä vuonna kellä on valta tässä pahassa asiassa, ihmisiä menehtyy tähän uskon kamppailuun Afrikassa ja näissä lähi-idän maissa. Lisäksi Ebola nostaa päätään jälleen.

        Syyria ei selviä yksin, siellä tilanne ei kohene 10 vuoteen.

        Amerikka alkaa huomata että heillä on tarpeeksi tekemistä omissa asioissaan, joten Obama vielä jonkin aikaa apua antaa, mutta se jää sitten siihen. Siis järjestys maailman rauhassa ei edisty vaan pahenee.

        Venäjä rauhoituu kun ensin on saanut ihmiset uskomaan voimansa, siis näissä pakote ja Eu-jutuissa.

        Krimin se otti ja pitää sen. Suomi menee Natoon jonkun vuoden päästä.

        Japani saa kokea jälleen järistyksiä tänä vuonna ja myös Tyynellä merellä tulee uusia, Samoin Chile ja Uusi-Seelantikin jyskää. Löytyy täysin uusi yhteisö Brasilian viidakoista, ihan sattumoisin.

        Lääkkeitä tulee uusia, varsinin immuunisairauksiin lisää, ne löytyy eläimistä ja asumattomista paikoista.
        Aivan tolkuton tulee olemaan pakolaisten virta jälleen ja ne jotka tulee kantaa tauteja jo tullessaan suurin osa tulee Afrikasta.

        Mitäkö hyvää tulisi, vain niin että ihmiset jaksaa olla positiivisia kaiken keskellä vaikka asiat ei ole ympärillä mitenkään loistavassa kunnossa . Ei ole työtä, ruokajonot kasvaa, siitä huolimatta pitäisi jaksaa iloita, sillä jaksaa huomiseen, kyllä nyt tullaan vaatimaan ihmiseltä ajattelukykyä ja sopeutumista moniin olosuhteisiin.

        Se mitä meille on politiikot ym luvanneet kauniiden lauseiden ja lupausten muodossa voi kyllä suurinpiirtein unohtaa, ja katsoa mitä tuleman pitää ja se ei ole sitä mitä on luvattu.

        Siunausta kaikille.

        Ps.P- Korea tekee jotain jota emme voineet odottaa mutta se jää sille mahtailun linjalle mutta on kuitenkin merkittävä asia.


        Karhunen, 09.04.2015


      • ennustusfoorumilta

        Viime vuonna näkemäni musta risti Suomen päällä on yhä paikoillaan, ja ei aio toistaseksi luopua paikastaan.

        Minulle on kahtena päivänä näytetty siis tai ilmoitettu että Pohjoisen taivaalla on suuri kirkas 7-sakarainen risti, jolla on viesti Pohjolan kansoille, ei ainoastaan meille vaan kaikille jotka asuu sen ulotuspiirissä. Sanoisin että ainakin noin napapiirille ja siitäkin alemmas on vahvempi vaikutus.

        Siis Pohjoisen asukkaat on vastuussa ikäänkuin terveyden ja yleisen vartioinnin suojelusta????

        Sama koskee elämää tällä alueella eläimiä myöten. Käsketään laatia järkeviä suunnitelmia elämän varalle, ja kirkastamaan ajatuksiamme sekä toimimaan viisasti. Saamme apua ajatusmaailaamme jos pyydämme, niin että ideamme tulevat selviksi ja muut ymmärtävät ja hyväksyvät ne.

        Onhan tämä jo tiedossa mitä täällä tapahtuu, ja mitä pitäisi hyväksyä. Sekä että mitä tapahtuu kuun jäät sulaa ja meret nousee. Myös tuo nykyinen tilanne turvapaikan hakijoiden osalta pitäisi osata käsitellä oikein, ei tämä tyhjää ole tänne laitettu ratkottavaksi. Minä itse en ota sen enempää siihen kantaa kun en uskalla tässä sen ihmeellisemmin tätä alkaa purkamaan, mutta se ei tule olemaan helppoa kun juuri uskallus ja neuvo ajatusten kirkastamisesta on täysin ja täysin kesken.

        Vaan tulemme näkemään ilmiömäisen sekasotkun ja tämä ei jää tähän piiriin vaan alkaa kantautua ensin Eurooppaan ja sitten edemmäs, pois koko alueelta mistä se on alkanut muut maat saa sen kannettavakseen.

        Siis niin hartaasti toivoisin että nämä selviäisivät ilman kamalampia onflikteja.

        Tähän väliin laitankin sen uneni jonka näin n. puolitoista vuotta sitten olen kait senkin tänne jonnekkin kirjoittanut ja minua pilkattiin siitäkin.

        Elikkä lensin avaruudessa täysin mustassa jonkun olennon kanssa, hän oli vähän takanani joten en nähnyt häntä, lähennyimme maapalloa ja voi miten kaunis se oli, totesin, lento meni suoraan Etelä-Amerikan päälle, siinä oli myös osa Meksikon kannasta, ääni vierelläni sanoi kuuluvasti: Täältä kaikki alkaa???

        Oltiin Brasilian päällä. Mitään muuta ei puhuttu, palasin unessa tai minut saatettiin kotiini, heräsin heti. Mietin mitä tämä tarkoittaa, kerroin aamulla ukolle, että mitähän tämä oli. Uni oli selvä ja koko pallo niin kaunis kun olla voi.

        No nyt ajattelin että oliko tuo se Zika-virus vai se että kun navat alkaa liikkua meri käyttäytyy eri tavalla, sekin on tulossa ja alkavassa käynnissä.

        Siis 2016 on vuosi jota voisi verrata puuropataan, sitä kauhotaan ja puuro ei kypsy.

        Jos joku asia saadaan päätökseen esim. Sote meillä niin kohta tulee kahta kamalampi asia eteemme. Voimme varustaua siihen että rahamenot kasvaa ja tulee kasvamaan. Tehdään suuria suunnitelmia ja ne menevät ihan hongikkoon, ihmisillä ei ole varaa käyttää niitä palveluita joihin nyt on suuntaus. Tämä työttömyys lisääntyy ja kohta Suomen velka tulee hipomaan pilviä, saamme huomata että meillä menee niin huonosti että tulee huomautuksia tälle maalle ja jos ei ihan roskapankkiin, niin kuitenkaan ei etäällä siitä. Kehutaan näitä asioita, mutta totuus on toinen.

        En laittaisi rahaa kiinni osakkeihin, jos sitä olisi.

        Euroopan uniossa tulee vaihdoksia, sillä siellä kytee riita joka vaatii puhdistuksen. Nimiä en kehtaa sanoa. Pohjoismaiden yllä on ympyrä, joten me yritetään miettiä yhdessä asioita, mutta siitäkään ei tule tolkkua, Ruotsi ei suostu kaikkeen, eikä Norjakaan.

        Etenkin korostettiin tuossa Pohjoisen sanomassa, että kaiken takana on rakkaus, siis ei sellainen kun luulette, vaan sellainen joka on ihmisessä niin syvällä henkisesti että hän pystyy syrjättämään oman egonsa ja on näin valaiseva itsensä ja osaa ottaa asiat ja oppia käsittelemään erittäin vaikeatkin asiat siis katsomatta omaa napaansa.

        Tuosta äitimaan olotilasta, ei ole tyytyväisyyttä siihen asiaan näkyvissä, nyt tuleekin muutos, sillä on sen aika jolloin äiti maa saa tarpeekseen ja puhdistaa itseään ja maan asukkaat saa tuta sen sanonko että raivon.

        Liikaa on äitimaa kärsinyt kaikkea ja on tullut aika muuttua.

        Elikkä saamme ne maanjäristykset ympäri palloa, myös eurooppa mukaan luettuna, ei taida juuri olla kuin meidän maat ja ihan pohjoisreunat lukuun ottamatta Kanadaa ja Kiinaa niin kyllä kiehuu... ja pahasti. Merien alta purkautuu valtavat voimat myös, luulen että Alaskaan tulee ihan kerralla muutoksia esim. ranta-alueillekkin. Sää tulee olemaan täysin sekaisin.

        Tuon terveyden viestin emme saa turhaa, kuten jo maitsin viime vuonna niin tauteja tulee tänne tulijoiden mukana, ja siinä ollaan onko meillä lääkkeitä laikaan kohta kaikkeen tulevaan.

        Terrorismia, sitä ei saada kyllä kuriin, se levisi jo niin joka puoleen tällä maapallolla, on hiljaisia olijoita, jotka näyttää sitten mihin pystyvät.

        Kirkko eli Paavikin toivoo hyvää, mutta sekin tulee yllättymään taas jälleen kerran.
        Lentokoneita putoaa isojakin, tänä vuonna, mutta tämä johtuu siitä kun nykyään ei huolleta niin tarkkaan, näen tämän selvästi.

        Pelottaa tuo lasten hyväksikäyttö, pedofiilit lisääntyy. Paha asia.


      • ennustusfoorumilta

        Vielä sanotaan, että Pohjoisen taivaalla on Enkeleitä laumoittain meitä suojaamassa ja seuraamassa, ken siihen uskoo voi uskoa.

        Sanotaan että jokaisella on opas joka näinä aikoina on aktivoitunut auttamaan ihan joka ihmistä, niin suurta kuin pientäkin löytämään itsestään sen puolen jossa oma ego ei kulje edellä, sillä ilman rakkautta kaikki loppuu.... tämä on sanoma. Itsekkin saan miettiä hetki kun kotioven suljen, miten minun pitäisi olla muiden silmissä ja totuus sisälläni.

        Kyllä se on vaikeaa, mutta on lohdullista että tässä kaaoksen keskellä joka vie vuoteen 2020 kaikkine muutoksineen ja menoineen sekä ihmisten tappeluineen saamme edes jotain apua.

        Tämä oli Pohjoisen sanoma, tämä tuli kahtena päivänä peräkkäin, muut asiat maailmassa mitä olen kirjoittanut jatkuu ihan samana ja vielä pahempana eri kansoille. Eli sairauksin kautta saamme kärsiä, ja ne leviää eri muotoihin, joskin joihinkin tulee yllättäviä parannuskeinoja, esim. syöpä ei kanna pian sanaa syöpä, se on vaan tavallinen sairaus, pian saamme apua näihin entisiin sairauksiin, mutta uudet????

        Tuosta sanon vielä että sotaakin melkein lietsotaan mutta onneksi se ei puhkea.

        P-korean asiolle tulee muutosta, ja siellä johtaja otta kovat keinot käyttöön, koskien taas jälleen kerraan hänen läheisiä virkamiehiä. Ja muutakin siellä tehdään joka antaa muille maille todella ajattelemisen aihetta. Venäjän kanssa emme tarvii olla niin huolisamme, kunhan osaamme vedellä oikeasta narusta, esim. pakolaisten suhteen... noh, se asia on sellainen, että muut maat ottaa nekin kontolleen, pitäisi olla jyrkkänä, mutta onko meillä varaa???

        yst. Karhunen

        Karhunen, 28.01.2016


        ----------------

        tässä kesksutelut josta nämä löytyy!

        Maailman vuosi 2013?

        http://keskustelu.anna.fi/threads/maailman-vuosi-2013.1905764/

        Maailman vuosi 2014?

        http://keskustelu.anna.fi/threads/maailman-vuosi-2014.1926327/

        Maailman vuosi 2015?

        http://keskustelu.anna.fi/threads/maailman-vuosi-2015.1942183/

        Vuoden 2016 ennustukset, näyt maailmaan?

        http://keskustelu.anna.fi/threads/vuoden-2016-ennustukset-naeyt-maailmaan.2026839/


    • henkimaailmastajuttua

      varsin mielenkiintoista! ;)

      --------------

      Kun avasin ketjua niin näin Suomen päällä mustan ristin joka kattoi koko maan.

      Viime vuonna näkemäni musta risti Suomen päällä on yhä paikoillaan, ja ei aio toistaseksi luopua paikastaan.

      Uskontokuntiin tulee riitaa ja skandaaleja edelleen.

      Ja kaiken päälle tulee sellaistakin sanomaa, että on katsottu Yläkerrasta että oppeja ei ole yhtään noudatettu, siis Raamatun, ja tämä on otettu huomioon.

      Suomi siis maksaa ja täällä on myös se synti että ahneus on tämän tehnyt ja se on huomattu henkimaailmassa, sillä sen laki ohjaa Yläkerran kanssa kaikkea, vaikka ette ehkä siihen usko, jokaista valvotaan, tekoa-ajatusta jne.

      Me joudumme ikäänkuin kuin maksamaan kaiken nyt jälkikäteen mitä olemme aikaan saaneet noin yleiseisesti monella saralla.

      Ahneus ja kunnianhimo päätösten tekemisessä, palkkioiden saaminen jne. korkeimmilla tahoilla on pahan alku ja juuri, sekä hulvaton rahan syöttö joka suuntaan Suomesta.

      Nyt olisi kiire pakittaa kaikki vääryys, ahneus, vallanhimo, toisten väärin kohtelu ym..

      Myös muu väkivalta yleistyy ihmisten kesken, en tiedä miksi tämä virtaus tulee eteen, olemmeko taantumassa ihmisinä?? Vaikka toisin pitäisi olla. Näet sitä on jokapuolella palloa.

      Näyttää siltä että maailmaa vääristyy ja lankeaa vaan pahempaan loukkoon, kuten kirjoitin, itsekeskeisyys, rikollisuus, ahneus ne pääsee voitolle, elämmekö pirun aikoja kun emme usko enää hyvyyteen.

      -------------------------

      Minulle on kahtena päivänä näytetty siis tai ilmoitettu että Pohjoisen taivaalla on suuri kirkas 7-sakarainen risti, jolla on viesti Pohjolan kansoille, ei ainoastaan meille vaan kaikille jotka asuu sen ulotuspiirissä. Sanoisin että ainakin noin napapiirille ja siitäkin alemmas on vahvempi vaikutus.

      Siis Pohjoisen asukkaat on vastuussa ikäänkuin terveyden ja yleisen vartioinnin suojelusta????

      Pohjoismaiden yllä on ympyrä, joten me yritetään miettiä yhdessä asioita, mutta siitäkään ei tule tolkkua, Ruotsi ei suostu kaikkeen, eikä Norjakaan.

      Etenkin korostettiin tuossa Pohjoisen sanomassa, että kaiken takana on rakkaus, siis ei sellainen kun luulette, vaan sellainen joka on ihmisessä niin syvällä henkisesti että hän pystyy syrjättämään oman egonsa ja on näin valaiseva itsensä ja osaa ottaa asiat ja oppia käsittelemään erittäin vaikeatkin asiat siis katsomatta omaa napaansa.

      Sanotaan että jokaisella on opas joka näinä aikoina on aktivoitunut auttamaan ihan joka ihmistä, niin suurta kuin pientäkin löytämään itsestään sen puolen jossa oma ego ei kulje edellä, sillä ilman rakkautta kaikki loppuu.... tämä on sanoma.

      Vielä sanotaan, että Pohjoisen taivaalla on Enkeleitä laumoittain meitä suojaamassa ja seuraamassa, ken siihen uskoo voi uskoa.

      • pihonsivulta

        Alpo Purasen näky v. 2005

        Kirjoitin tämän hengellisen näyn noin kymmenen vuotta sitten. En uskaltanut sitä silloin julkaista, koska pelkäsin sanoman ankaruutta. Nyt kun astumme harppauksin kohti Babyloniaa, rohkaisen mieleni ja julkaisen mitä silloin näin.

        Valkopukuinen sanoi minulle: "Nouse sielu, nouse. Avaa silmäsi ja näe. Nouse yläpuolelle Sodoman ja Gomorran torien. Sieluja myydään ja ostetaan. Elämän kultainen malja on häväisty, maahan tallataan heikkojen henki. Ihminen, ei sinulla ole arvoa - on vain henkesi ja sielusi saldo.

        Hallitusmiehet väsyvät ja nääntyvät, paha on päässyt irti eikä ole ketään, jolla olisi voima sanoa SEIS!

        Nouse sielu, nouse ja astu valoon.

        Sodomaan valmistetaan temppeli ja Gomorraan alttari. Ahneuden uhrit uhrataan ja savu nousee Jumalan tykö.

        Ensimmäinen voi-huuto on tullut. Autuas on se, joka näkee, eikä anna pimeyden vallata sieluaan. Maasta sinut luotiin ja sinulle annettiin valta hallita sitä. Hyvä ja paha asetettiin eteesi ja sinä sait valita. Pahan valitsit.

        Maa itkee ja valittaa. Sen kauniit vaatteet on turmeltu. Meri huokaa raskaasti ja sen asukkaat menehtyvät.

        Sodomaan kylvettiin turmelus. Gomorran savuista sikiää vitsaus.

        Jumala itkee lapsiaan. Paluuta ei enää ole.

        Kedon eläimet, niistä pienimmät, valmistetaan kantamaan vitsaukset, eikä pakopaikkaa ole.

        Tuskaan nääntyy autettava ja kipuun auttaja. Ahneuden alttarilla tämä valmistettiin.

        Sodomaan valmistettiin temppeli ja Gomorraan alttari, eikä pelastajaa ole.

        Näin sanoo valkopukuinen: "Kauniin maan minä annoin asuttavaksi, hyvän ja pahantiedon valittavaksi. Ihminen, sinä halusit tietää mitä paha on. Se näytti niin suloiselta. Valtaa hallita halusit. Nyt on aikasi täyttymässä. Tuomiolle asetetaan pienet ja suuret hallitsijat. Kauhunhuudot kaikuvat: "Vuoret kaatukaa päällemme, kätkekää meidät Kaikkivaltiaan vihalta.”


    • pihonsivulta

      Arkkipiispa Gustav Johanssonin ennustus vuodelta 1912

      Merkillisen ennustuksen on Savo-lehden päätoimittaja-pakinoitsijalle Paavolle kertonut eräs lehden lukijakuntaan lukeutuva henkilö.

      “Oli kesä 1912, heinäkuu. Olin kesähuvilallamme. Arkkipiispa Gustav Johansson, joka Kuopion hiippakunnan piispana ollessaan vv. 1885-1898 oli hänelle virka-asunnon puutteessa omalla kustannuksellaan rakennuttanut itselleen Vaajasalon korkeimmalle paikalle siellä vielä nykyisinkin sijaitsevan piispanlinnan, tuli käymään vanhoilla asuinpaikoillaan ja yöpyi huvilallamme.

      Olimme kolmisin eräässä huvilamme huoneessa, mainittu kirkonpriimas, äiti-vainajani ja minä. Keskustelimme maailman asioista, tai minä nuorimpana oikeastaan vain kuuntelin, mitä toiset juttelivat.

      Tällöin sanoi arkkipiispa äidilleni jotain siihen tapaan, että tuskin kuluu kahta vuotta, kun alkaa maailmansota, ja Saksa, jota vastassa on puoli maailmaa, häviää sodan. Tähän sanoi äitini, ettei hän sitä usko, kun Saksa on niin voimakas sotilasvaltio.

      Arkkipiispa sanoi tähän, että niin tähdet kuitenkin ennustavat. Hän harrasti tähtien tutkimista rakennuksen neljäntenä kerroksena olevasta kiikaritornistaan. Mutta niinhän se sitten kävikin.

      Elokuun 1. päivänä v. 1914 alkoi ensimmäinen maailmansota, ja Saksa hävisi sodan.

      G.J. jatkoi, että kuluu useampia kymmeniä vuosia, mutta n. vuoden 1940 paikkeilla alkaa toinen maailmansota, ja melkein koko maailma on taas Saksaa vastassa, ja Saksa taas kerran häviää sodan.

      Mutta Arkkipiispa jatkoi edelleen, ettei tämä sota ole vielä viimeinen kansojen kamppailu, vaan sen jälkeen tulee vielä kolmas, joka on USKONSOTA,

      mutta ei uskonsota siinä merkityksessä kuin Lutherin aikoihin, vaan ns. ideologinen sota. Samassa yhteydessä hän puhui keltaisesta vaarasta ja sanoi, että väkiluvultaan liian suuri Kiina lähtee liikkeelle etsimään suurempaa elintilaa.

      Arkkipiispa sanoi vuodenkin, milloin tämä kolmas maailmansota alkaa, mutta se oli niin kaukana vuoden 1912 jälkeen, että vuosiluku on häipynyt mielestäni.

      Korkea vieraamme ennusti myös, että tämä sota on kauheimpia, mitä koskaan on ollut (atomeista ei silloin tiedetty mitään), ja sanoi myös kuka tuossa kamppailussa lopuksi häviää. Hän sanoi vielä, että orättvisan får sist och slutligen sitt straff. (Vääryys saa lopulta rangaistuksensa). Keskustelu kävi ruotsin kielellä.

      Kaksi ensimmäistä ennustusta on jo käynyt toteen. Kuinka tämän kolmannen sitten käynee?

      Silloin v. 1912 ei tiedetty mitään nykyisistä kriiseistä eikä uskottu niitä koskaan tulevankaan.”

    • 1234567---

      Itselläni on tämä lehtinen, eikä siinä ole siteeksikään totuutta.

    • rkop

      Helena k,konttisen mukaan savuna taIvaalle katoavat ovat jumalattomia! Tuon ilmiön aiheuttaa atomivoimaloista uloskarkaavat säteilyt, jotka muuttavat alkuaineita toisiksi, ja ne sitten kemialsesti reagoivat toistensa kanssa niinkuin ns. itsesytyntätapauksissa on käynyt! Suurkaupungit ovat suuressa vaarassa tuhoutu täysin, sillä ihmisten kohdalla nuoita sätitä muuttuu puolet sellaiskis, jotka muuttaa alkuaineita toisiksi. Jotkut ovat nähneet esiimerkiksi Helsingin tuhoutuvan tuolleen ja ilmeiseasti Oulunkin on joku nähnyt palavan tuhkaksi. Kivet ovat räjähdelleet kaduilla jo vuosia! Keväällä voi tarkkkasilmäinen nähdä hiekoituksen kiven räjähdellleen niin, että sinne muodostuu kiviympiröitä n., 0.5 m, 1 m, 1.5 m jne. Vamassti on hyvä ratkaisu muuttaa maaseudulle, mutta Helsingin kohdalla lieskat lyövät Lahteen saakka.
      PAPPI JA SAIRAANHOITAJA OLIVAT YRITT'NEET SAMMUTTAA TUOLLAISTA PALAVAA HENKILÖÄa
      , MUTTA KUOKEET MYRKYLLISIIN KASUIHIN.
      HEENOKIN KIRJAN MUKAAN MERENRATOJA TUHOUTUU TUOLLEEN LÄHES 0.5 KILOMETRIÄ.
      Jumala on muuttanut säteiilyjen kulkua niin, että maailmanloppu 2017 ainakn siirtyy tulevaisuuteen.
      Pysäyttämällä atomivoimalat voi ainakun sirtää nuita tapahtumia kauemmaksi tulevaisuuteen. Samaalla helpottaa Jumalaakin. Atomivoimaloiden ympärille on mahdollista tehdä säteilynpoistorakenteeet, joilla oongelma väistyy!
      "Ajat ja aikojen rajat" ovat Jumalan hoidossa!

    • missä.tempaus.viipyy

      Eipä ole näyttöä näylle. Kolmas maailmansota kolkuttelee ovella.

      • tempauss

        tempaus


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2161
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe