VAROKAA RUSTHOLLIA!!!!

Pulassa

olemme myymässä omakotitaloa, jonne tehtiin 2003 kylpyhuone- ja saunaremontti. Silloin talon omisti isovanhempani ja heille myytiin koko remonttipaketti (ilman purkua) reilulla 10 000 eurolla. Tiloissa on laattaneliöitä yht. 24 ja lattiapintalat vajaa 7 neliötä yhteensä. Eli pienestä pesutilasta ja saunasta on kyse. Rustholli teki remontin. ostimme itse talon 2005 ja nyt sitä myymme. Luulimme pesuhuoneen osalta talon olevan kunnossa, kunnes siellä todettiin korkeita kosteusarvoja maaliskussa. Rusthollin työjohtaja totesi kosteuden olevan normaalia ja laatan ja vesieristeen välissä. Muista puutteista pesuhuoneessa kohauteltiin olkapäitä. Nyt pesuhuone avattiin ja neljä vuotta suihkun ja pesukoneen vedet on menneet kaivon vierestä seinään päin puuttellisen ja irrallisen vedeneristyksen takia. Talo on alapohjaa myöten märkä. Kosteuskartoitus tehtiin eilen. Rustholli on toistaiseksi yrittänyt etsiä syyllistä ihan muualta, esim. putkifirmasta, onneksi putkien todettiin olevan kunnossa. Ja nyt kaksi johtajaa sanoo toinen toista ja toinen toista, käsketään purkaa lattiaa ja toinen sanoo ettei mitään saa purkaa. Remontin asentajasta on jo valehdeltu, ensin oli hyvä ja luotettava työntekijä, tekee laatujälkeä ja nyt eilen sanottiin olleen muutaman kuukauden töissä ollut asentaja, eikä vastuu ole Rusthollin. Toinen pomo sanoo että on itse palkannut asentajan ja asentaja edelleen töissä Riihimäellä. Valehdellaan päin naamaa. Tänään pomot yhdessä pyysivät piikkaamaan putkea näkyviin, että mistä vuotaa, vaikka putki ei vuoda. Mutta olisihan voitu piikata putki vahingossa rikki jne. että todistusaineisto häviää. Siis alkaa olla jo rikollista toimintaa. Kosteusfirman raportti tulee huomenna ja silloin homma selviää. Muutenkin pesuhuoneen ja saunan purun yhteydessä on todettu lähes parikymmentä muuta puutetta. Sekoittajan kohdalta seinä oli märkä ja hieman homeessa, tiivisteenä oli vain silikoni (parin vuoden päästä, seinä oli tullut alas), kaivon renkaat olivat irrallaan, lastulevyt homeessa kyprokin alla, ylimääräisiä läpivientejä jätetty patteriputkille jne, saunan paneleista puuttui tuuletusraot ja alumiinipaperi kaatoi laatan väliin vedet, laattoja rikki saunan laattian kulmassa, kaato nurkkaan päin (kuulemma tämä sen takia että saa pesukoneen suoraan), lattiat tehty pikalaastilla, mikä lähes irti ja irtosi isoina levyinä lattiasta. Ja lista jatkuu...
ja toistaiseksi mikään ei ole fiman vastuulla, syyllistä etsitään. Tässä on laatutakuu ja asiakasystävällisyys kaukana, vanhoja ihmisiä huijattu ja kallis, talon pilaava remontti laskutettu. Jos nyt asiaa ei olisi havaittu, muutamassa vuodessa talo olisi ollut purkukunnossa. Älkää ikinä tilatko yritykseltä yhtään mitään ja varoittakaa kaikkia!!!!!!!!!!!!

20

5108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • edellinen myyjä

      ei joudu enää vastuuseen, eihän? Ja aunon arvothan nousee koko ajan, voitot kasvaa.

    • pelkkää paskaa

      ovat siis tehneet ja tyypilliseen tapaan vastuuta pakoillen sitä yritetään nyt siirtää kaverilta toiselle, mutta jos Rustholli laskutti teitä niin vastuussa ovat. Aikamoiseen taisteluun joudutte ja saatte varautua että tarinat muuttuvat matkan varrella kuten jo onkin käynyt. Toivottavasti se/hän joka asiaa nyt tutkii, ei kulje Rusthollin talutusnuorassa.
      Kuvatkaa kaikki, jää selvää todistusaineistoa tulevia tahinoita varten.
      ....ja voimia teille oikeuksienne puolustamisessa.

    • remonttitaKUU
    • yhdessä asiassa oikeassa

      Oli se työnjohtaja siinä asiassa oikeassa, että vesieristeen ja laatan välissä oleva kosteus on normaalia. Laatan taakse pääsee kosteutta, koska saumat eivät ole vesitiiviitä. Eikä se laattakaan ole täysin vesitiivis. Nuo muut asiat ovat jo sitten käsittämättömiä mokia. Ei voi kuin ihmetellä tällaisia 'ammattilaisia'.

    • toimintaa remppafirmalta

      Onni onnettomuudessa on, että talon myyjät on sukulaisia. Saatte kaikki tarpeelliset remonttia koskevat tiedot. Toinen onni on, että ette ilmeisesti ehtineet sairastua.

      Muutama neuvo:
      - selvittäkää vauriota tutkivien ja korjaavien firmojen ammattitaito ja maine, jotta saatte korjaukset kerralla kunnolla tehtyä. Valtakunnallisissa firmoissa on paljon eroa eri paikkakuntien välillä; laatu ja asiantuntemus riippuu ensisijaisesti kunkin toimipisteen työntekijöistä
      - kirjoittakaa _kaikki_ asiat ylös ruutuvihkoon: koska soititte, kenelle soititte, mistä keskustelitte, mitä toinen sanoi. Voipi käydä niin, että puhuvat itsensä pussiin melkoisen äkkiä. Tai sitten hoitakaa kaikki asiointi sähköpostilla ja säästäkää visususti kaikki viestit.
      - eikös toi ala olla jo kuluttajansuoja-asiakin, kun remontti on tehty noin päin helvettiä?
      - kun meno Rusthollilta on noin kieroa, niin alkakaa haeskella pätevää lakimiestä. Onhan teillä oikeusturvavakuutus kotivakuutuksessa? Lakimiehet veloittaa tähtitieteellisiä summia.

    • "laatua"

      kyseinen firma kävi myös minun ovellani kauppaamassa tuotteitaan joskus vuosia sitten. Johan haiskahti, mietin silloin. Sittemmin nähnyt työni puolesta heidän jälkeään ja todennut että oikeassa olin.

      Toivon että on kuitit ja sopimukset vielä tallessa kyseisestä remontista. Heillä on työstä kuitenkin ihan täysi vastuu, ihan sama vaikka mitä skeidaa yrittävät puhua ristiin.
      Toivottavasti joutuvat oikein suureen kustannukseen ottamaan kantaa ja menevät konkurssiin.. tuollaisia yrityksiä ei tässä hometta pursuavassa suomen maassa tarvita.

    • Ei kiitos

      Omien kokemusten mukaan kallista tuotetta kauppaavat, mutta laatu on hädin tuskin normaalia, jossain tapauksissa alle keskiverron.

      Aika huono on ja surkeat on myyntitavat. Taitaa olla iso osa firman asiakkaista tietämättömiä vanhuksia, joille puoliväkisin tuputetaan "hienoja" remontteja sikahintaan.

      • AntiTrustholli

    • homeen oma

      Rustholli on esimerkki yrityksestä jossa on kysymys enemmän liiketoiminnasta kuin perinteisestä yrittämisestä. On nähty markkinarako jollekin tuotteelle tai palvelulle ja lähdetään kokeilemaan saataisiinko kermat kuorittua. Tavoitteen voi olla viiden tai kymmenen vuoden tähtäimellä rahastaminen yrityskaupalla, tai muuten vain tavoitteet ovat jossakin muualla kuin luoda sukupolvesta toiseen toimiva perheyritys. Kun perinteinen yrittäjä, esimerkiksi putkimies, laajentaa toimintaansa, voi syntyä jotakin kestävää. Näissä "liiketoiminta"-tyyppisissä yrityksissä perustaja ja vetäjä on yleensä toimitusjohtaja, joka ei tiedä itse asiasta mitään. Työntekijät otetaan sitten jostakin mistä saadaan. Intohimo tehtävään lopputuotteeseen tai alaan puuttuu ja sen korvaa intohimo tehdä nopeasti paljon rahaa. En viitsi kirjoittaa tämän kovemmin, mutta luulen että kuvio on lukijoille tuttu. Vastaavia yrityksiä on koko ajan liikkeellä ja osa niistä onnistuu tavoitteissaan, osa ei. Samanlaisia kuvioita on varmasti liikkeellä tälläkin hetkellä. Villeinä veikkauksina jo ylikuumentuneista tai pian ylikuumentuvista aloista voisi ottaa vaikka pienpuhdistamokaupan ja ilmalämpöpumput. Ihanteena on amerikkalaiseen tapaan sarjayrittäminen. Uudelle omistajalle on sitten yllätyksenä se, millaisiin tekijöihin voiton teko ja ostaessa näytetty voitollinen tulos on perustunut. Tietenkään en tiedä millaisiin tekijöihin Rusthollin kannattavuus on perustunut, mutta pelkästään nettiä lukemalla voi todeta että yrityksen maine ei ole ollut hääppöinen jos asiakkaat on pitänyt löytää vanhuksista.

      Mitä tulee mahdollisuuksiin saada Rustholli tai ylipäänsä mikään yritys vastuuseen aloittajan tilanteen kaltaisessa tilanteessa niin kylläpä se on moro vain. Vaikkei yritys olisi edes konkurssissa, niin tilanne on varsin heikko. Yksityisen ihmisen rahat eivät riitä oikeusriitaan mitenkään. Vastapuoli on jo ensimmäiseen palaveriin mennessä kehittänyt kuluja esimerkiksi 10 tai 20 tonnia, ainakin paperilla, ja sillä aletaan uhkailla tätä yksityistä mummoa tai pappaa (tai näiden jälkikasvua). Viivyttelyn mahdollisuus on loputon ja koko ajan lakimiesten sikamaiset pallkkiot juoksevat. Tähän on tultu Suomessa.

    • TekijäksiSyntynyt

      niinpä niin olen tästä paljon saarnannu ja aina vaan löytyy sinisilmäisiä joita on helppo huijata
      laatutyöllä joka on todellisuudessa täyttä paskaa.
      Aina kannattaa kun joku tekee remppaa selvittää ensin itse kaikki mahdollinen siitä rempasta
      materiaalit, työvaiheet, hinnat, työajat.
      Se on tyypillistä että näissä kaikissa tai osassa näistä veloitetaan ylihintaa ja laatu on kuitenkin
      täyttä paskaa.
      minä itse en koskaan anna moiden koskea asuntooni vaan teen kaiken itse netistä löytyy
      hyviä ohjeita ja vinkkejä ja työ on taatusti hyvälaatuista.
      tähän päätökseen siirryin kun en saanut ko firmalta takuuajan korjausta vioista korvausta.
      Että ei tarvi kaupastella minulle enään.Teen kaiken rempan itse ja suosittelen muillekin.

    • taku takuuton

      KYLLÄ TOTUUS ON ETTÄ EI KANNATA KUVITELLAKAAN ETTÄ LUVATTU TAKUU LUPAUS PITÄÄ SE ON HUIJAUSTA
      NIINKUIN ON REMPPAFIRMOILLA MUISSAKIN ASIOISSA NIINPALJON HUIJAUSTA KUIN OSTAJAN SILMÄ VÄLTTÄÄ
      ELIIKÄ TYÖAJOISSA JA MATERIAALEISSA HUIJATAAN NIINPALJON KUIN VAIN ON MAHDOLLISTA.

    • Rustholli teki 11000 € kattoremontti mikä oli ihan susi ja työn laatu kun norsu olis kävellyt katolla.

    • kokokokok

      Älkää menkö purkamaan mitään!! Sillon ette ainakaa tule saamaan penniäkään, vastuu helppo siirtää myöhemmin teille kun ominpäin olette menneet aukomaan rakenteita. Jos asiasta nimittäin kunnon riita tulee, rakennusvalvojien kanssa sitte mahd. piikkaamaan jne. ei ominpäin..

    • omp7

      Rustholli teki 11000€ kattoremontin ja räystäys laudaudat naulatiin parilla naulalla.Että tuli laudat ja rännit alas.En ikinään luota enään rustholli vaikka omistajakin vaihtui.

    • JA.

      En nyt kyllä ymmärtänyt kaikkea. Miten suihkun ja pesukoneen vedet voi mennä seinään päin puutteellisen vedeneristyksen kautta? Pesukoneet vedet johdetaan viemäriin. Miten vedeneristys voi olla irrallinen? Mikä ihmeen rakenne pesuhuoneessa on lastulevy ja sen päällä kipsilevy? Varmasti elää nurkissa. Millä perusteella jätetään ylimääräisiä läpivientejä patteriputkille, siis mille patteriputkille? Minne se alumiinipaperi oikein sitten kuuluisi mennä? Miten voidaan todeta alapohjan olevan märkä vesieristeen alla, jos raportti tulee huomenna ja kaivon ympäriltä ei ole piikattu.

      Kukahan sinua kusettaa? Vai tiedätkö yhtään mistä kirjoitat? Saunan paneelien alla pitää olla tuuletusrako. Kirjoituksesi on niin epämääräinen, että en oikein tiedä uskoako sen puutteeseen. Naulaisiko joku saunan paneelin 13 millin kipsilevyn läpi vinoon suoraan lastulevyyn. Paljon mukavampaa olisi laittaa koolaus ja naulata siihen kiinni. Voisi käyttää 30 millin lankonauloja. Nyt 40 millin lankanaulan pitäisi läpäistä ensin noin 15 millin paneeli, 13 millin kipsilevy ja vielä viistosti naulaamalla. Just ja just riittää läpäisymatka.

      Kaivon renkaat irrallaan? Siis niinku millaiset renkaat?

    • Huijattu

      Huijareita !! Keittiöremontti luvattiin 2 viikossa,ei vieläkään valmis,kaikenlaisilla verukkeilla.Lasku-ja mittaustaito myös hukassa.Sutta tuli

    • Hyvin meni

      Kyllä tämä uusi rustholli saa ainakin meidän perheeltä ja lähipiiriltä ihan hyvät arvostelut. Pieniä ongelmia oli, mutta ammattitaitoinen asentaja sai hommat hoidettua. Aikataulut venyivät hiukan mutta ei johtunut rusthollista vaan kuivausajasta. Mukavat ja asiantuntevat asentajat.

    • masuri21

      Rahastoyhtiöden /sijoitusrahastojen omistamat yritykset ovat huonoja. Ahneille sijoittajille halutaan suuret voitot laadusta tinkien ja kiskuri hinnoilla. Ei kenenkään tule suosia tällaisia yrityksiä tai liikkeitä.Jos omistajat ovat ulkomailla vielä parempi syy kiertää kaukaa. Nykyään on netin kautta mahdollista selvittää yritysten omistus.

    • Anonyymi

      RUSTHOLLI ON LESTADIOLAISTEN FIRMA, JA HE PALKKAAVAT AMMATTITAIDOTONTA PORUKKAA DUUNIIN.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe