AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kärkkäinen

Kärkkäinen

30 Vastausta 8 627 Lukukertaa
Lehtitieto kertoo, että Ylivieskan Kärkkäinen on myyty.
Jotain tällaista todellakin osattiin odottaa!

Kiinteistö myyty

Saa siitä rahaa toimintaan.

Jokainen tietää,

lopun alkua!
Kauppa ei kannattanut siinä määrin, että olisi selvitty kiinteistökustannuksista.
Koettavat nyt sinnitellä jonkin aikaa vuokaralaisina. Millaisen luulette kannattavuuden nyt olevan, kun lisänä ovat huippuvuokrat? Eletään siis kädestä suuhun ja toivotaan parasta!

velkaa

ameriikkaan

Kuka kieltää, jos ei firma kannata niin

ehtii vielä. Onhan se huonolla mallilla, kun pitää omaisuus realisoida. Tuskin halvempaa olla vuokralla.
Eipä se hinnat on isossa niin pilvissä ettei ihme jos rahat menee muualle. Eipä onneks ole euroakaan kiinni koko puljussa. Ikea tilalle!

etsää ikeasta saa

eipä siellä ikeassa giganttia halvemmat hinnat. tai no en tiiä onko kaikissa koneissa mutta kovasti pistävät hanttiin nyt niissä laitteissa jotka löytyy molemmista liikkeistä. kuitenki tommosia liikkeitä jotka ei oo ketjuuntunu tai peräisin jostain ulkovalloista ei pahemmin suomessa ole. kärkkäinen on silti poikkeus ja se voi tehdä jotain uudellaki tavalla eikä vaan sitä halvalla lähtee meininkiä. juttele jolleki myyjälle jos se vaan ehtii sun kaa puhua niin se tietää että ei sielä turhakkeita väkisin myydä.

No oli palopuhe...

Kärkkäistä nosta milekkään korokkeelle uudella tavalla tekemiseen. Kauppa jossa huokuu rahastaminen jo ovella, niin myyjä palvelee jos ehtii palvella....uudella tavalla tekeminen???? Tai jos tavaraaa ei ole, niin kuin aiemmassa aloituksessa sai lukea. Sekin on uudella tavalla tekemistä??? Kyllä jos palvelua ja kilpailevia hintoja hakee niin kannattaa mennä sinne pien yrittäjän putiikkiin jossa SAA palvelua, ja asiallista sellaista. Hinnansta saa tinkiä jos ei ole kohdallaan. Eihän kärkkäisellä myydä, sinulle mitään, kun homma ei ole kiinni omasta pussista. Ja senkin palvelun taso ja laatu kuvastaa. Ja enpä ole kaupassa käynyt jossa olisi pakolla tavara minulle myyty. Toki olen kärkkäisellä "menettänyt" myyjän muutaman kerran, kun en ole heti sanonut että otan sen tuotteen.

harvoja kauppoja

ei voi mennä heikosti...

Totta

se myytiin kun ostaja löytyi. En tiedä yhtään isoa kauppakeskusta joka olisi kauppiaan/kauppiaiden omistama. Nämä uusienkin vasta avattujen kauppakeskusten kiinteistöt on myyty jo ennenkuin niitä on edes avattu ja vanhoja liikekiinteistöjä myydään koko ajan. Kiinteistöbisnes on kiinteistöbisnestä, harmi vain, että suomalainen liikekiinteistömassa näyttää valuvan nopeaan tahtiin ulkomaisten sijoittajien käsiin. Kärkkäisen kiinteistön kauppa tarkoittaa suomennettuna sitä, että sijoittaja uskoo saavansa sijoitetulle pääomalle asianmukaisen tuoton. Samalla se tarkoittaa myöskin sitä, että sijoittaja uskoo Ylivieskaan vähittäiskaupan keskuspaikkana.
ps. näyttävät peräkylän ekonomistit ottaneen kantaa asioihin joista eivät mitään näytä tietävän

No, eipä ole

tietomääräsi häävi!
Oletko kuullut sellaisista kauppakeskuksista kuin Stockmann tai Keskinen? Tietääkseni ovat yrittäjän omistuksessa. Limingantullin Prisma on Arinan omistuksessa.
Siis menestyvät yritykset omistavat kiinteistönsä. Kärkkäinen myi kauppansa halvalla ja maksaa hinnan lyhyessä ajassa vuokrina takaisin, jos vielä silloin harjoittaa kauppaa.
Todellista kädestä suuhun elämistä!

Puhut vähän mutta

Ei se kannattavaa ole todellakaan myydän kiintietöä alta. Vuokrakulut on yksi suurimmista menoista varmasti kaupan-alalla palkkojen lisäksi. Meinaakohan "ekonomisti", että tulee halvemmaksi maksaa vuokraa kuin yllä pitää samainen kiinteistö. Kyllä vuokranantaja ottaa hyvät siivut itselleen ja ei muuten laske pitkälle aikavälille. Hinta millä kiinteistö on mennyt tuskin on ollut markkinoiden huippu arvo.
Olisiko ollut kassa vaje firmalla oli pakko myydä kiinteistö alta. Tätähän kunnatkin jopa tekee.

Tässä

asiantuntijatietoa kiinteistösijoittamisesta.
http://www.talouselama.fi/docview.do?f_id=578732

sunko tietomääräsikö

Stockmanneja on useita, ei vain yksi. Muunmuassa Tapiolan Stockmannin kiinteistö on myyty ulkomaiselle sijoittajalle. Ja yhä useamman liikehuoneiston omistaa joku ulkopuolinen kiinteistöyritys ja tämä on ihan järkevääkin, nimittäin kauppaliikkeet pystyy täysillä keskittyy siihen omaan työhön, eli myyntiin.

Ylivieskassa useammat liikehuoneistot ovat muiden omistuksessa. Mapecca, joka ennen pyöritti King Mealia, on myös siirtynyt kiinteistöpuolelle ja se onkin ostanut kiinteistöjä ylivieskasta joita sitten yritykset vuokraavaat. Mm. Seppälä toimii Mapeccan omistamissa tiloissa.

Voisit oikeastaan lukea tämän, niin ehkä se valaisisis suakin jonkin verran
http://www.talouselama.fi/docview.do?f_id=578732

Äika näyttää mihin mennään

Tilanetta, mutta en kannata kyseistä firmaa eikä ole jeniäkään kiinni koko puljussa. Joten aivan V.tun sama meneekö koko lafka kiinni vai ei. Sen tiedä että gigantti vei paljon asiakkaita varmastio ja pääoma on vähentynyt joka tapauksessa. Ringin kiertäjät ei euroja liiemmin jätä.

aika näyttää

Gigantti myy vain kodinkoneita, Kärkkäinen myy muutakin. En ikinä usko, että Kärkkäinen laittais lapun luukulle, senhän ansiosta täällä on nyt nuo gigantit sun muut. Jos Kärkkäinen jostain syystä päättäisi lopettaa, ihan takuulla joku muu käynnistäis samanlaisen liikkeen kärkkäisen tiloihin.
Savarikeskus on sitäpaitsi vielä aika suppeahko kauppakeskus itessään kun siellä ei ole edes kahviloita eikä ruokapaikkoja. Tilanne tulee muuttumaan kunnes entinen eurosparin rakennus liitetään Savarikeskukseen kiinni.
Ite olen käynyt vain kerran Savarikeskuksessa, Kärkkäisellä tulee käytyä lähes päivittäin ihan vain hengailemassa.
Ja silloin tällöin tulee osteltuakin siinä sivussa. Olen ostanut mm. pesukoneen, tietokoneen, vaatteita, taidevälineitä, sarjakuvia, elokuvia, musiikkia, siivousvälineitä, Maaleja, mattoja ja sun muuta kärkkäiseltä.
Viimeisin ostoni oli digikamera ja siihen muistikortti.
Tuohon lisäksi vielä kaikki pieni, kuten karkit, limsat jne.

On hieman

Tapiola ja Ylivieska! Varmasti ensimmäistä kiinteistöä kohtaan sijoittaja tuntee suurempaa mielenkiintoa, kuin jälkimmäistä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jälkimmäinen on saatu sikahalvalla ja myyjällä on kova rahapula, jonka se tiedotteessaan myöntääkin. Miksei rahaa sitten otettu pankista, jos asiat on mallillaan? Miksi kaupan hyllyt ovat tyhjät?
Tietomäärästä puheenollen, et tunne yhtään suurta liikeyritystä, joka omistaisi kiinteistönsä, minä taas tunnen useita. Miten lienee Ikea, tai Biltema? Poikkeukset lienevät todella harvinaisia ainakin menestyvien joukossa!

Älä poju arvaile vaan tiedä

Kärkkäinen on LAAJENTAMASSA LIIKETOIMINTAA Iihin. Eli mistään lopettamisesta ei ole kyse, vaan sijoitetun rahan käyttöönotosta tuottavamaan toimintaan. Tämä on nykyajan liiketoimintaa. Keskinen ei ole lisäämässä liikepaikkoja joten tarvetta myymiselle ei ole, Arina ja Stocman myyvät varmasti kohta kiinteistöjään kun rahat loppuvat. Tällaista on kuule POJU nykyaikainen liiketoiminta; ostamista ja myymistä.

Miksi KUKAAN, jolla

ja homma kunnossa, laajentaisi IIHIN? Kuulostaa aivan ihmeelliseltä touhulta.

Niin taitaa olla Ii:läiset

Luulenpa, että tuo Ii juttu oli nyt ihan tuulesta temattu. Etelän hetelmiä luuilisi kärkkäisen kaltasisen yrityksen hamuavan. Tai ennemmin Raaheen kun Ii:hin. Jospa ne jenkkien oppi kuukauden on lämittäneet ajatuksen Ii:n vetovoimaisuudesta. Samahan tuo tietysti, onhan se yrityksen oma asia mihin omaisuuden ja rahansa syytää. Kauppoja piisaa tänä päivänä liiakin kanssa että valinnan varaa on jokaiselle.
Money talk, shit walk!

Lopettaako sitten

Ii valmistuu?

Olisko vahinko vaikka lopettaa...

Ylivieskan taloutta joka kuralla on hetkautta. Eikä minunkaan :-))

Sinä et siis

tiedät, että Kärkkäinen on laajentamassa ja Stockmann ja Arina ovat supistamassa toimintaansa!

Siis ainoastaan

on myyty.
Syyksi sanottiin rahantarve, joka johtuu uusista investoinneista.
Joku viikko sitten oli lehdissä tieto Kärkkäisen suunnitelmasta rakentaa Ouluun Suomen suurin kyläkauppa. Olisko tämä se rahareikä? Vai onko tarve aivan toisenlainen?
Niin tai näin, meidän kannalta ei kovin hyvä asia!

Express

Sehän on jo laajentanut ii:hin siellähän on nykyään Kärkkäinen express ja onkohan jo rakennus hommat käynnissä yritys telestäkin löytyy kärkäinen express. Siitä oli juttua lehdessäkin eikös se ala ympäri suomea tekeen noita express liikkeitä.

Lempäälässä sijaitsevan

IDEA-Parkin omistaja on aikonut rakentaa IDEA-Parkin kokoisen liikekeskuksen myös Ouluun.

Eipäs kuin Haapavedelle ja

kytökylään. Sukarilla on muuten rahat loppu ja jollei saa lempäälän ideaparkkia myytyä, niin ei varmaan ala rakentaan.

Minäkin

jutun Oulun suurkauppasuunnitelmasta. Mitenkähän se vaikuttaa Ylivieskan kauppaan, kun kilpailee jo senkin kanssa!

Kateelliset

On tätä Kärkkäisen konkurssia jo povattu monet vuodet mutta turhaan,Onkohan asialla syrjäseutujen näivettyvät kauppayrittäjät? Näin netin välityksellähän se on helppoa.Minusta siellä on myytävää ja asiakkaita paljon.Kaikkea se kateus teettää!

niinpä

Itekin oon lukenut tätä lähinnä huvittuneena. Miten ihmiset voi olla kateellisia, jos joku liike menestyy. Itekin oon vähän miettinyt, että mahtaakohan nuo olla just noita sivukylien myyjiä, jotka noita kirjoituksia tänne tehtailee. Olin yhdes nimeltä mainitsemattomassa liikkeessä töissä, joka puhui kaikkee skeidaa kärkkäisestä jotka tiesin kukuksi. Saattoi jopa asiakkaille sanoa, ettei sinne kannata mennä, ja että siellä ei käy edes paljoa porukkaa. Empä halunnut tuonne paikkaan jäädä töihin. Mua alkoi ärsyttää se myyjä. Tietysti korjailin joitain oikein paisuteltuja juttuja. Nyt tuo yritys on myymässä liiketoimintaa pois. Ei näköjään kannattanut. Kärkkäinen kun pystyy isompana liikkeenä hamstraamaan halvemmalla tavaraa sisään. Tuota pienen puljun pyörittäjää sieppas ihan selvästi se, ettei se pystynyt kilpailemaan hinnoissa ja valikoimassa kärkkäisen kanssa.

Epätoivoisena kauppias rupes laajentaa toimenkuvaa ties mille alueille ja uskottavuushan siinä kärsi, kun liikkeessä myytiin sitä, sun tätä. Myydäänhän siellä vieläkin, siis niin kauan, ku se nyt pystyssä pysyy..

Naapurikuntalaisen

E V V V K ! !
Eikös liikemies saa ostaa ja myydä mitä haluaa.Myös kiinnitettyä rahottajan kanssa yhteistyössä.Ei kai siihen työttömien huutoäänestystä tarvita..
 /   /  /  / Kärkkäinen

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta