AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / muurahaiset ongelmana

muurahaiset ongelmana

5 Vastausta 1 765 Lukukertaa
iso kokoisia mustia muurahaisia pesuhuone täynnä.eilen pesin saunan ja pesuhuoneen ja nyt se kuhisee murkkuja...millä ne saa pois?!ja mielellään pysyvästi??onkohan raskaus ongelma noiden karkoitukses??lähteä evakkoon ja jättää ukko tappeleen kusiaisten kans :) pikaista apua!

myrkkyä

Ihan isommat marketitkin myyvät karkotteita. Idea on kaiketi se että elävät tulee noutamaan kuolliet aja sitte ne kuolee itsekin...
Ei ne myrkyt oo vaarallisia ihmiselle ja vauvalle.
Jos ongelma ei poistu se voi olla niin iso pesä että tarvitset ammattilaistuhoajat

Muurahaiskarkotteet

Rivitalonkin tyypillisiä juttuja. No meillä tehokkaasti lähti yli vuodeksi muurahaiset kun irrotettiin listat ja niiden alle sirotettiin muurahaisjauhetta. Mutta niitähän tosiaan pursuaa melkein paikasta kuin paikasta, jos hommaa ei tee kerralla perusteellisesti, käyttäkää kaikki konstit mitä kaupassa on, mutta em konsti on erittäin tepsivä. Muurahaiset pelästyvät myös kun ne tappaa käsin, kaikkoavat joksikin aikaa. Minä en ainakaan kestä katsella murkkulaumaa lattiallani kajoamatta mokomaan porukkaan.

Nyt jos vauva ei vielä syntynyt, torjunta kannattaa tehdäkin hyvin. Sen jälkeen kun kaikki tuppaa olemaan monimutkaisempaa.

Muurahaisia?

Itse ostin Raidin valkoisia pömpeleitä, joissa murkut käy ja vie myrkkyä mennessään pesään. Laitoin niitä jokapuolelle mistä murkkuja tuli. Toinen tuho-houkutus on matalareunainen vati siihen vesi/hunajaseos, muurahaiset tulevat herkuttelemaan ja hups! tipsahtavat vatiin ja jäävät satimeen. tyhjennä vati päivittäin ja laita uusi liuos. Miksei näitä voisi molempia käyttää yhdessäkin! Meillä nämä on tepsinyt.

hunaja houkuttelee vaan

ja kaukaa....

rasioista ei ole mitään apua, suosittelen jauheita ja sirotteita.

vastaus muurahaisiin

Meillä on mökillä sama ongelma. Itse luin jostain, että kannattaisi laittaa sitruunaa ja lisätä siihen sokeria pienelle lautaselle lattialle ja muurahaiset menevät juomaan sitä ja hukkuvat sinne. Toimii minulla :D
 /   /  /  / muurahaiset ongelmana

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta