AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Paras ruokaravintola?

Paras ruokaravintola?

16 Vastausta 3 359 Lukukertaa
Mikä on mielestänne kokkolan paras ruokapaikka? Siis oikein ravintola, ei nyt pikaruokalat? Pitääkö Pedrinas edelleen kärkipaikkaa monilla, vai mistä saa maukkaimmat ateriat Kokkolassa?

Kokkolinna ja

Peltopyy, (vaikkakin Käläviällä), Wanhankaupungin ravintola, Lyhty, Pedrinas, Rafla,,,,,,,

melkein

nykyä parhaat ruuat Lyhdyssä. Annokset meheviä ja maukkaita.

Peltopyy

ja Shanghai myös. Lyhtyä pitäisikin kokeilla.

Pedrinas on samaa tasoa kuin Rosso nykyisin. Hitaaksi pikaruokalaksi voisi kutsua; ruoka ei ole nautinto ja ruokailupuitteet ovat meluisat ja ahtaat.

juu kyllä

Se on kyllä Peltopyy vaikka ei kokkolassa olekkaan,mut aika lähellä kuiteski

Kyllä

Kokkolinna on hyvä ja Cafe Eden uimahallilla on tosi hyvä. Pedrinas saa nyt kyllä nuhteita kalliista ruoasta ja hitaasta palvelusta.Eipä tartte enää mennä.

cafe eden????

Siis sanooko joku täällä cafe edeniä ruokaravintolaksi? Eikös sillä ole yksi ruoka viikossa, jota se pitää koko viikon luonaana?

eden

cafe edenissä on joka arkipäivä vaihtuva lounas ja lisäksi tarjolla ns. grilliruokia. mutta paikkahan ei ole ruokaravintola vaan lounas-kahvila :)

Vanhankaupungin ravintola

Mielestäni paras ravintola Kokkolassa on Vanhankaupungin ravintola.

On kyllä aivan eri tasolla Pedrinaksen kanssa...

pienet annokset

on lisäksi todella kallis paikka syödä kun jää nälkä niin pienestä annoksesta.en vieraitani sinne vie enkä kyllä itsekään niiden ovea aukaise enää.kohtuus kaikessa myös ruuan hinnassa.otamme suunnan peltopyyhyn seuraavaksi

Kullinarsismi

Menehän sinne peltopyyhyn ja muuta samalla Peltokorpeen. Kaksi kertaa siellä käynneenä voin todeta ettei ole kyllä häävi paikka. Ketään muita asiakkaita ei ollu kummallakaan kerralla ja ruuat oli mitä oli, kuin olisi huoltoasemalla käynyt syömässä. Kaikki Kokkolan ravintolat käyneenä kyllä suosittelen Wanhan kaupungin ravintolaa jos haluaa ruokaelämyksiä ja tunnelmaa. Kyllä annoksissakin kokoa on kunhan valitsee sieltä oikeanlaisen. Samaa voin sanoa Wanhasta lyhdystä, hyvä paikka. Pedrinas ei ole enää moneen vuoteen ollut hyvä paikka, hirveä meteli ja sitkeät ruuat, pienentyneet annokset ja kallistuneet hinnat.
Ennemmin maksan hyvästä pihvistä kuin jostain sitkeästä, mauttomassa kastikkeessa lilluvasta ulkofileestä. Mutta meitä on moneen.

melekonen huoltis

melkosissa huoltiksissa oot käyny jos peltopyyn ruoka on huoltamo tasoa.. kait siellä porukkaa käy ku kerran pystyssä pysyy..peltokorvessa ei mitään vikaa..vuoden kylä 2004! vanhan kaupungin ravintolassa hyvät ruuat myös! piperrys maksaa ku annokset on kunnon a la cartea. työstä saatava korvaus, ei vaan raaka-aineista..

Siellä

karttea nähtykkään?

Saamani

oli ihan suikalelihakastike riisillä.Sitä saa tehtyä kotonakin.Ja vielä monta kertaa niillä hinnoilla.

Slurps

Rossossa saa hyvää palvelua ja hyvää ruokaa. Pedrinas sen sijaan on kallis kuin mikäkin ja palvelu.....stä. Kaarlen ruokailupuoli on myös toimiva. Itse valitsen yleensä kotipizzan tai grillin.

Minä olen kyllä

Ainakin Kaarlen suhteen. Perunat oikein etsiskelevät toisiaan lautasella, kun niitä on vähän. Ja sama pätee yleisestikin annoskokoon, mitä ravintola-annoksilta voi odottaakin. Ja fakta on se, että mitä vähemmän on lautasella syötävää, sen enemmän se maksaa. Tiedä sitten, valitsevatko jotkut Kaarlen ja Rosson pelkästään bonusten vuoksi, mikä ei mielestäni ole oikea peruste hyvän ruokapaikan valintaan.

Olen meksikolaisen ystävä, mutta täytyy myös todeta muiden tapaan, että heikentynyt on Pedrinasinkin tarjonta. Silti voin yhä suositella paikkaa. Lyhdyllä ja Wanhankaupungin ravintolalla on hyvä maine.

hyvä ruoka

No jos haluaa nauttia ruuasta ja mukavasta ympäristöstä, kannattaa mennä Lyhtyyn tai Vanhankaupungin Ravintolaan. Pedrinas on sellainen köyhän miehen kulinaristipaikka, jos ei hyvästä ruuasta tiedä mitään, kannattaa mennä sinne mättämään vatsansa täyteen. Onhan se ruoka VKR:ssa vähän kallista mutta satakertaa parempaa kuin esim. Pedrinaksessa jossa on taso laskenut kuin lehmän häntä. Pedrinasin ruokien maku on saatu aikaan kastikkeilla yms, oikea lihan hyvä maku on peitetty kaikkeen moskaan. Ja yleensähän täälläpäin iso annos=hyvä ruoka. Tunnelmatkin ovat myös ihan eri luokkaa Lyhtyssä ja VKR:ssä kuin Pedrinasissa.
 /   /  /  / Paras ruokaravintola?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta