AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Puolapuut

Puolapuut

4 Vastausta 3 939 Lukukertaa
Onko kukaan askarrellut itse puolapuita? Onhan noita uusia kaupan, mutta hinnat vähän yläkanttiin siihen nähden mitä ajattelin laittaa niihin. Käytetytkin ostaisin jos jostain löytäisin.

Niin, penkkiporakone löytyy, samoin jiirisaha, mutta mistä ovaalia puolapuuta ja miten ne sivupuihin kiinni? Pyöreää tankoa en tahtoisi käyttää vaikka sitä onkin hyvin tarjolla. Sorvia en omista. Sillähän soikean pulikanpään voisi pyöräyttää pyöreäksi ja sitten kiinnittää sivupuun pyöreään reikään.

Toivottavasti joku osaa neuvoa. Pitäisi päästä jumppaamaan!

puolikset

uskoisin puolien olevan ovaalit sen vuoksi, ettei ne pyörähdä kun siinä roikkuu, joten älä sorvaa päitä pyöreäksi! Lähimmälle sahalle vaan kyselemään ovaalia puuta, siellä tietävät, vaikkei itse höyläisikään moista. Ja ovaali reikä sivupuihin? Itse varmasti poraisin reiän "päät" ns. puukkoterällä ja siitä sitten taltalla loput. Kirjoitit muuten: "hinnat vähän yläkanttiin siihen nähden mitä ajattelin laittaa niihin" ja sitten kuitenkin tahdot jumpata. Mitä oikeasti teet niillä? :-)

Heh, heh

No vanhaa nahkaa ajattelin niissä riiputtaa! Joo, totta että soikea kiinnityspää estäisi pyörähdyksen, mutta niissä aidoissa vanhoissa päät ovat kantikkaat. Puola on soikea siksi, että siitä on parempi ja tukevampi pitää kiinni. Ergonomiajuttuja. Saattaa olla että en loppujen lopuksi säästä mitään itse tehden, mutta katsotaan nyt.

vanhat

Tietäisin yhdet vanhat puolapuut. Saisit toteuttaa itseäsi ainakin vähän, sillä ylimmäinen puola on poikki. Komeat sinapin väriset, leveä puolapuut. Mistä päin olet? Ja mitä moisista maksaisit?

Puolapuut

Puolapuihin sopisi varmaan lekan varsi joita voi kysellä rautakaupoista.
Jos ei sieltä saa niin kyselepä esim,Koivuteos Saloselta joka toimii joko Voikkaalla tai Jaalassa,numerotiedustelusta saa varmaan puh,numeron.

Soikean reiän voi tehdä käsiyläjyrsimellä sapluunaa käyttäen.
 /   /  /  / Puolapuut

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta