AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / Huvipuisto...

Huvipuisto...

6 Vastausta 1 775 Lukukertaa
n. sata kilometriä Barcelonasta etelään: http://www.portaventura.es/ hieno paikka.

Kyselen

Paljon oli päivälipulla tuohon huvipuistoon hintaa?

hinta

aikuisilta lippu 37euroa kokopäivä/kaikki koneet ja showt. Ja aikaa kannattaa tosiaan varata koko päivä, jos haluaa nähdä paljon paikkoja.

portaventura

Hinnat vaihtelevat kauden mukaan. Heinäkuussa on kalliimpaa kuin nyt kesäkuussa. Oltiin Portaventurassa tämän viikon maanantaina . Hinta aikuiselta oli 37 euroa päivä ja alle 11-vuotiaalta vähän yli 20 euroa. Jonot olivat pitkät, uuteen laitteeseen kaksi tuntia, muihin suosittuihin 1-1,5 tuntia. Paikka on aivan ihana. Olimme siellä kolmatta kertaa. Olemme käyneet lokakuussa ennen, silloin oli paljon vähemmän väkeä. Katsottavaa riittää koko päiväksi ja jos menee vielä vesipuistoon (sinne eri liput, jotain 20 euron paikeilla), yksi päivä ei riitä.

Millä pääsee

Olisin myös kiinnostunut menemään kyseiseen huvipuistoon.. Milläköhän yleisillä kulkuneuvoilla sinne pääsee? ja mistä lähtevät..
Kiitos:)

juna ehkä

kulkee tuosta ohi, en ihan varma. Itse menin paikalle autolla. Ehkä helpointa olisi vuokrata auto, jos tykkää ajella espanjan liikenteessä.

sehän

vähän siitä että mistä päin olet sinne huvipuistoon menossa.. meillä oli hotelli saloussa kävelymatkan päässä joten käveltiin.. junalla ei kovinkaan lähelle pääse jos tulee vaikkapa barcelonan suunnasta ja jää pois saloun asemalla, taksillä pääsee tosi näppärästi ja maskaa n. 10 euroa...

niin, ja saloussa pyöri (ainakin sillon kun me oltiin siellä) sellanen "katujuna" jossa oli isot mainokset puistosta, joten liekö se sitten sellainen juna millä pääsisi huvipuistoon myös, niitä pysäkkejä oli kadun varsilla tosi monissa paikoissa...

kannattaa kyllä ehdottomasti käydä.. ihana paikka..
 /   /  /  /  /  / Huvipuisto...

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta