Teutonia vs Dorjan: apua kaivataan

powdersnowlady

Olemme pökerryksiin asti etsineet mieheni kanssa hyvin työnnettäviä, paljon ulkona liikkuvalle uudelle perheelle sopivia yhdistelmärattaita. Kuluttajalehden testin perusteella Teutonia Mistral Sport, Stokke xplory ja I' coo Photon 3 olivat saaneet kehuja. Olemmekin vertailleet kaupoissa Teutonian malleja, Dorjanin Novell Sport:ia, ABC:ta, Quinny 3XL, Emmaljungaa ja PantherJunioria. Enää ei jaksettais ku vaan ostaa. Laskettu aika elokuussa :)

Haluaisimme käyttökokemuksia, varsinkin Teutonian Mistral Sportista ja Dorjanin Novell Sportista. Millaisia ovat olleet liikkuvuus, ketteryys, bussissa, lenkkipoluilla, lumessa ja loskassa. Entä olisiko pehmeä vai kova kantokoppa parempi alkusyksyn vauvalle?

Kiittäen jo etukäteen,

Essi ja Eino Epätoivoinen

6

5034

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • i´coo

      Ihan alkuun pakko sanoa et tutulta kuulostaa. MEillä meni viime kesä mukavasti vaunukaupoilla, tutkittiin ja vertailtiin... ekat kerrat meni ihan sanastoa opetellessa. Onneksi ei suin päin ostettu niitä mitä meille ekas suositeltiin, metsään olis mennyt, tai oikeammin metsään ei olis ollut mitään asiaa.
      Päädyttiin I´coon kolmipyöräisiin, eikä hetkeäkään ole kaduttanut. Metsäpoluilla menee sieltä mistä vaimo antaa luvan mennä ja ukko-porukalla paljon huonompiakin polkuja pitkin. Keväisin hiveässä kunnossa oleva hiekkatiemme pelotti, vaan en olisi edes uskaltanut kuvitella sen sujuvan noin mallikkaasti.
      Etupyörä on meillä ollut kokoajan lukitsemattomana eikä mitään hakemista ole esiintynyt. Tosin tossa I´coossa on tuo kääntymis mekanismi vallan toinen kuin mihin muissa törmää.
      Mitä koppaan tulee niin meillä poika synty just sopivasti tammikuussa talven paukkupakkasiin ja kun ukoilun aika tuli oli ongelmana lähinnä kuumuus pehmeässä kopassa.
      Jos Varkaus sattuu sopivan lähelle niin suosittelen Vauvattaressa käyntiä, sieltä saimme niin hyvää palvelua ettei ikinä. Ei ollut jo tutuksi tullutta "Teutonia on PARAS ja muut tulee parivuotta perässsä" kommenttia vaan reilusti kerrottin hyvistä ominaisuuksista vaunuisat joita eivät edes myy. Helsingin Lastenturvassa taas on käytännössä kaikki mallit kokeiltavina, tosin kokeilijoitakin on eli palvelun saaminen saattaa kestää...
      Toivottavasti auttoi.
      Saattaa kuulostaa jo melkein maksetulta mainokselta, mut miks ei hehkuttais kun kerrankin tuli tehtyä kallis hankinta mikä meni nappiin.

    • supermama

      Pantherit ovat olleet meidän mieleen, vaikka mies niitä ensin vierastikin. Kun päästiin työntelemään niin ääni muuttui. Tosi näppärät ahtaissa kaupoissa ja kaupungilla. Talvella kulkivat hienosti lumessakin isojen pyörien vuoksi. Kääntyvä etupyörä on ollut ihan ehdoton juttu, enkä ikinä ottaisi enää sellaisia vanhanaikaisia vaunuja, jotka meillä oli ekalla.

      Kuomu on kanssa loistava nyt rataskäytössä. Se on riitävän iso ja suojaisa sateella ja paisteella ja varmaan isompana kanssa korkea, jotta mahtuu istumaan.

    • teutonia

      Jos saa sanoa suoraan mielipiteen niin unohtakaa Dorjan vaunut!!! Suosittelen Teutonian Prestige vaunuja,ovat monipuolisemmat kuin mistralit ja ainakin pidemmälle työntäjälle paremmat.
      Meillä prestiget pehmeällä kantokopalla. Kulkevat hyvin joka säällä ja toimivat hyvin. Pehmeä kantokoppa on monipuolinen ja lämmin talvea ajatellen sekä paljon pitkäkäyttöisempi kuin kova koppa, koska pehmeästäkantokopasta saa makuupussin ja vauvan kasvaessa se on kätevä, esim keväällä. (meillä elokuussa syntynt lapsi,joten kokemusta on)

    • Taisa86

      Ostin itse Dorjanit (Prestige malli) puoli vuotta sitten, ja en koskaan nähnyt mitään niin helppokäyttöistä vaunumallia. Olen itse ollut vauvatarvikkeiden myyjänä jo pitemmän aikaa, ja kun oma pikkunen tarvitsi vaunut. Käännyin ehdottomasti Babycenterin puoleen. Parhaillaankin pikkunen nukkuu tuossa ulkona, eikä ihme kyllä ole yhtään häiriintynyt liikenteen melusta.

    • lenu

      Dorjan on laatu merkki, useissa on kiinassa valmistettuja osia ostajan tietämättä. Varaosia ei tarvitse Dorjaneihin etsiä, ovat tosi kestävät ja upeat kuosit kankaissa.

    • Anonyymi

      Erittäin ketterät ja hyvin liikkuvat Dorjan vaunut. Hyvin varusteltu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe