AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / Hyvä hammaslääkäri?

Hyvä hammaslääkäri?

7 Vastausta 983 Lukukertaa
Missä sijaitsee, onko hintatietoja, ja kuinka saa puhelinyhteyden? Tuntuu olevan vaikeata soittaa sinnepäin, ei vastaa jne, ehkä netissä vanhoja numeroita? Kiitos etukäteen kertomuksesta.

Virolainen ystävä suositteli tätä...

www.khp.ee

Täältä löydät kaikki tarvitsemasi tiedot. Hinnasto näytti aukeavan ainoastaan vironkielisellä sivustolla. Hammaslääkäriasema sijaitsee Kaarlinkirkon vieressä, viistosti suurta kansankirjastoa vastapäätä.

En menis hammaslääkäriin sinne

Veljeni asuu perheineen Pärnussä ja keskimmäinen poika on suomen kansalainenkin. Niin, häntä on hoidettu sekä Eestissä että Suomessa ja suomalainen hammaslääkäri oli haukkunut eestiläiset paikkaukset. Ne olivat kuulema huonosti tehtyjä ja eivät pysy kauaa suussa.

HAHHAAAA

JEES NÄINHÄN TEKEE SUOMALAINEN HAMMASLÄÄKÄRI JA OPTIKKO

JA SAMOIN AUTOKAUPPIAS JOS OSTAA SAKSASTA AUTON

TÄSSÄ

KATSO WWW.NETI.EE

RAVIMED

hambaarst

http://www.neti.ee/cgi-bin/teema/TERVIS/Meditsiin/Hambaravi/ja ihka suomella http://www.estnet.info/terveys/viro.asp?ID=hammaslaakarit
- Eniten suomalasia käyttäneillä filjaaleilla ihan suomenkielinen hinnasto. Latvia, Liettua ja Viro ovat EU:n jäsenvaltioita 1.5.2004 alkaen Kelakorvaus
http://www.kela.fi/in/internet/suomi.nsf/NET/160104104919IL?OpenDocument
.6. Korvaus hammashoidosta Yksityislääkärin suorittaman suun ja hampaiden tutkimuksen ja hoidon kustannuksista saavat Kelan korvausta kaikki Suomen sairasvakuutuspiiriin kuuluvat. Kela korvaa palkkioista enintään 60 % enintään hammashoidon toimenpiteiden Kelan taksojen mukaisesta määrästä. Suun ja hampaiden tutkimuksesta ja tarkastuksesta Kela korvaa 60 % enintään 20 min. kestävän hoidon taksan mukaisesta määrästä kerran kalenterivuodessa.Korvausta saa myös laboratorio- ja röntgentutkimuksista, lääkkeistä ja matkoista, jotka liittyvät korvattavaan hammashoitoon. Korvausta ei saa oikomishoidosta eikä proteettisista toimenpiteistä.
Mikäli palvelun tuottajalla ei ole suorakorvausmenettelyä, toimitetaan Kelaan hammaslääkärin täyttämä lomake SV 126 sekä potilaan täyttämä ja allekirjoittama korvaushakemus. Mukaan liitetään maksukuitti, josta ilmenee hammaslääkärin nimi. Hakuaika on kuusi kuukautta maksun suorittamisesta.
 /   /  /  /  /  / Hyvä hammaslääkäri?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta