AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / tanssihame...?

tanssihame...?

33 Vastausta 6 944 Lukukertaa
Olisin kysellyt, että tietääkö joku jotain hyviä kauppoja joko netissä tai sitte Kuopios, Iisalmes, Poris, Helsingis, josta vois löytää erilaisia kivoja, nuorekkaita tanssihameita lattareihin? Kyllä mä netistä jotain kattelin, mut en löytäny sen tyyppisiä ku haluisin. Näin jollain joskus sellasen röpelöreunaisen trikoohameen, jossa roikkui ikäänkuin epätasaisia suikaleita:) Ja siinä oli muovinen ympyräsolki edessä.. Oon tässä keväällä alottanu tuon tanssiharrastuksen, en ihan vielä pysy mukana, mutta innoissani silti oon, rakastan sitä rytmii ja energisyyttä mikä lattareis on:) Nyt ku alkaa vähä pysyy jo peräs ni vois alkaa keskittymään siihen vaatetuspuoleen:)

lattarihame

Heh heh, näköjään miehet tietävät naisten hameenostopaikat, joten tässä myös pari paikkaa

http://www.michiko.fi/
http://www.tanssipuku.fi/

Ja jos olet tallinnaan menossa niin sataman halpahalleista löytyy myös aika kivoja

Parempi tietää kaupat..

sillä ei sitä tiedä koska joutuu hamekangasta ostamaan.

modtex, indiska

Jos haluaa jotain erikoisempaa niin Hesasta asematunnelin Intian Basaarista löytää, tai sitten Hesan aseman Kauppakujan Modtexistakin ehkä. Modtex on myös mm. Jumbossa Vantaalla. Ja Fiorellasta... Fiorella on myös Kuopiossa.

Juu

löytyy varmasti edullisesti rättejä. Laatua kannattaa ehkä hakea muualta.

Räteiltähän

nuo naisten päällä näyttävät, joissa helma on suikaleinen ja epäsymmetrinen. En on vielä kaunista tuollaista kenenkään päällä nähnyt. Rumia ovat näkemäni olleet. Eivät mielestäni ainakaan nuorenna, jos sitä haetaan. Hieman halvan vaikutelman antavat käyttäjästään nuo hamoset.

taitaa olla

vaihto edessä tais sitten sinullä on niin paksut ja karvaiset sääret ettet itse voi hametta pitää.

lattarihameet on sexyjä

Makuasiahan

tietysti on, jos pitää halvannäköistä sexynä..

Makuasioista

Se mikä tanssin kannalta on tärkeintä, ei kylläkään ole vaatteen (tai tanssijankaan) ulkonäkö, vaan toimivuus ja käytännöllisyys nimenomaan tanssimista ajatellen.

Hinta kai ei mikään kriteeri tanssivaatteessa ole, ellei sitten kilpavaatetuksesta tai ammattilaisten asuista puhuta.

Hiton seksikkäitä tanssinaisia vilisee lavoilla hyvinkin edullisesti hankituissa vaatekappaleissa (pieni on kaunista).

Tässä

varmaan tarkoitettiin ko. hameiden antamaa "halpaa" vaikutelmaa. Hameen hankintahintaa ei ymmärtääkseni arvostelu.

Halpahintainen?

Toki noiden eron ymmärrän, mutta se se vasta makuasia onkin, mitä pitää halpahintaisena.

Nuo juuri ja nimenomaan tanssitarkoitukseen suunnitellut vaatteet ovat aktiivitanssiharastajan mielestä paljonkin tyylikkäämpiä siinä omassa käytötarkoituksessaan kuin jotkut jakku- tai iltapuvut tai bilehileiden hepenet.

Kunnon urheilulliset ja kevyet (paljastavatkin) hamoset ja miksei housutkin antavat tanssille mahdollisuuden takuulla paljon paremmin kuin parhaatkaan huippumuodin mallikappaleet.

Mitä tarkoitat

bilehileiden hepeneillä?

Hilehepeneet

Olethan kai nähnyt (ainakin elokuvissa) niitä kimaltelevia makkarankuorimaisia, paljetein koristeltuja ja erittäin paljastavia rimpsuhelmamekkoja, joiden kanssa irrallaan tanssiminen huippukorkeilla piikkikoroilla keikkuen on discossa mahdollista, mutta joilla ei ole mitään käyttöä esimerkiksi tanssilavalla.

Vellit ja puurot

ovat sinulla nyt totta tosiaan hieman sekaisin. Ei kai täällä kukaan (ainakaan tähän mennessä) ole ehdottanut jakkupukua (saati iltapukua) vaihtoehdoksi kittanoille riekalehamosille. Tiedän monia aktiiviharrastajia, jotka pukeutuvat tyylikkäisiin, käyttötarkoitukseen sopiviin, laadukkaan näköisiin (edullisiin tai hintavimpiin) asuihin. Varsinkin kun ikää tulee, niin hieman peittävämpi (ei mummomainen) malli on kantajalleen paljon imartelevampi kuin hehkuttamasi hamoset.

modtex

Käskikö joku ostaa Modtexista, Indiskasta tai Pisuetista tai mistä tahansa sellaisia vaatteita, jotka ei sovi itselle joko kokonsa tai tyylinsä puolesta?

Kai se on ihan sama mistä tanssivaatteensa ostaa, jos tietää tyylinsä, osaa ostaa oikean kokoisia, tietää mikä itsen päällä näyttää hyvältä ja mikä ei, ja osaa kantaa vaatteensa?

Ei vaatteet tee ihmistä, ihminen kantaa vaatteensa. Ihan turhaan mollataan Modtexia tai Indiskaa tai Fiorellaa, kyllä Piruetin tai muitten tanssivaateliikkeitten laatuhameet ja -topitkin näyttää karmeilta ja halvoilta sellaisen päällä, jolle ne ei istu eikä sovi.

hehhee

ei paha typo :-D

Pisuetin

mutta Modtexin, Indiskan yms. basaarien valikoimista on vaikeaa löytää mitään joka ei näyttäisi "halvalta". Halpa ei välttämättä ole tyylitöntä, mutta Modtexin ja Indiskan luomukset ovat halpahintaisen lisäksi myös halvan näköisiä. Laadusta vielä sen verran, että pesua ja jo saumat ratkee...

Sepä

se, kun oma silmä ei valitettavasti sano, että em. hamonen sopii. Halvannäköisellä en tarkoittanut hintapuolta. Halvannäköinen = hutsun näköinen. Kaipa se on jonkun ko. rättiä käyttävän naikkosen mielestä sexy ja jotkut miehet tykkää..

Miehet

olette? Tykkäätkö hutsun näköisesti pukeutuvista naisista? Miehiä varten ainakin jotkut naiset ilmeisesti pukeutuvat.

Sehän riippuu...

...täysin siitä, mitä kukin pitää hutsunnnäköisyytenä.

Tanssillisesti ja tanssin kannalta mahdollisimman käytännöllisesti pukeutuva ei ole ainakaan vaatetuksensa vuoksi hutsun näköinen, kun olemus muuten istuu käytettyyn asuun.

Joku voi olla hyvinkin tyylikäs melkein alasti ollessaankin, ja joku toinen taas näyttää tyylittömältä rasvatynnyriltä, pukipa miten hyvällä maulla tahansa suunnitellun asun ylleen.

Tärkeintä siis on se, miten vaatteensa pystyy kantamaan ja täyttämään ja samalla mahdollistamaan tanssimisen parhaalla siihen soveltuvalla tavalla.

Samaa mieltä

Täysin samaa mieltä. Mauttomia ja antavat halvan vaikutelman, erityisesti lyhytjalkaisilla (eli melkein kaikilla) naisilla. Harmittaa vaan, että hyvän (vaate)maun omaavat miehet ovat lavoilla niin harvassa.

Hyvän (vaate)maun omaava mies ?

Millainen on em. mies? Miten käyttätyy/pukeutuu ?Kyselijänä toisinaantanssijamies :)

Tällainen...

Edellisessä viestissäni en tarkoittanut, että lavoilla on paljon mauttomasti pukeutuneita miehiä. Tarkoitin vaan, että miehet hakevat mielellään mauttomasti pukeutuneita naisia. "huoran punainen", kaikenlainen kimallus, liian paljastavat vaatteet ym. vetävät miehet (ei kaikki) puoleensa aika tehokkaasti.
Oikeasti kauniit ja hillitysti pukeutuneet naiset jäävät lavoilla usein vailla huomiota, olen huomannut. Mutta tämä on miesten ongelma, ei naisten. Itse katson tarkasti, millaisia naisia mies hakee ja teen johtopäätöksiä sen perusteella.
Kun luin tämän "hameketjun" kirjoituksia huomasin ilokseeni, että on lavoilla paljon toisenlaisiakin miehiä. Ei siis meidän kaikkien tarvitse huoriksi pukeutua.
Miesten vaatteiden suhteen, kun kerran kysyt, minulla on ehkä liian konservatiivinen maku: kauluspaita (ei kirkkaanpunainen eikä liian kirjaava), pitkät housut, mustat nahkakengät (ei mustavalkoiset, täysin samanlaiset saa täysmustina), lyhyet, luonnollisen väriset hiukset, ei koruja. Haen kyllä välillä myös "väärinpukeutuneita" miehiä.

Oikeassa olet

"Miesten vaatteiden suhteen, kun kerran kysyt, minulla on ehkä liian konservatiivinen maku: kauluspaita (ei kirkkaanpunainen eikä liian kirjaava), pitkät housut, mustat nahkakengät (ei mustavalkoiset, täysin samanlaiset saa täysmustina), lyhyet, luonnollisen väriset hiukset, ei koruja."

Todellakin vaikuttaa melko tavalla vanhanaikaiselta käsityksesi tanssivaatetuksesta ja nykyaikaisista ihmisistä.

Varsinkin nuo "huoranpunaisen" korostamisesi kertovat paljon. Luulenpa, että useimmat miehet ovatkin tyytyväisiä, että et heihin hakujasi kohdista.

Mistä sen tiedät?

"Harmittaa vaan, että hyvän (vaate)maun omaavat miehet ovat lavoilla niin harvassa."

Mistä tämän tiedät? Kyseletkö tanssin aikana miehiltä vai harmittaako kun ei pääse tanssimaan? Ei ne miehet pelkästään vaatteita katsele.

Makuja on monia

Jos pitää liian pieniä ja lisäksi vielä halvalta näyttäviä vaatteita seksikkäinä, niin siitä vaan. Meitä on moneen junaan. Pienellä ihmisellä pienet vaatteet vielä jotenkin menettelevät. Lavoilla näkee myös paljon vähän kookkaampia naisia, jotka ovat ahtautuneet ah niin seksikkäisiin (lue: liian pieniin ja liikaa paljastaviin) vaatteisiin. Mielestäni he näyttävät aika irvokkailta. Haluan kuitenkin korostaa, että jokainen ihminen saa pukeutua ihan niin kuin itse haluaa ja missä olonsa tuntee hyväksi.

makuja ja

Se on kaamean näköistä, kun viisikymppinen nainen luulee edelleen olevansa kaksikymppinen ja pukeutuu sen mukaan, esim. johonkin roiskeläppään.

Suosittelen paria kolmea

KOKOVARTALOPEILIN edessä sen jälkeen kun on sonnustautunut näihin "pieni on kaunista"-vetimiin. Näin saa yleiskuvan siitä, miltä näyttää (haluaa näyttää) muiden silmissä.

Sovituskopin

peili voi myös hämätä, kun joissakin olen huomannut olevan hoikentavia peilejä. Tällä tavalla jotkut voivat sortua epäsopiviin asuihin. Kotipeili ei onneksi valehtele ;))

Täältä edullisesti

Täältä löytyy:

http://www.piruetti.fi/

w-sivusto

Moikka

Olipas kiva käydä kattomassa noita vaatesivustoja.

Hyvänä vinkkinä: edullisia pukujä löytyy sitten käytettyinä myös kisapaikoilta jos sielä on avoin kirpputori tai vaatemyynti ilmoitustaulu. Yleensä opettajiltakin voi kysellä sopivaa pukua ja joillakin kouluilla on ainakin junioripuolella lainapukuja kilpailuita varten.

Tässä yksi minun käyttämä sivusto josta pääsee aika monelle muulle kivalle sivustolle, mukana myös salsa sivuja.
http://www.studiok.se/links/dancelinks.php?s=links

voe hyvänen aeka!

Nii että voi hyvänen aika mikä keskustelu yhdestä hameesta:) Emmie nyt mittää huoran vaatteita ollu ehtimässä, kuhan kysyin että mistäköhän löytäs kivoja tanssihameita.. En mie mittää liian lyhyttä ja huoranpunasta oo ehtimässä, mielellää ottasin semmosen vaikka luonnonläheisen värin kuten khaki ja pituutta saa olla ihan reilusti polviin asti.. Ja nimenomaan sellanen hame, minkä kanssa olis kuiteki sen verran hyvä tanssia ettei ihan helmat nouse korviin, ei oo tarkotus mittää villautella:)Mut jutelkee työ rauhassa, mie jatkan sitä hameen ehtimistä... :)

hei ketjun aloittaja

Vastaus ei välttämättä ole enää ihan ajankohtainen, mutta vastaan silti.
Aloittaja kuvaili epätasaisella helmalla olevaa hametta jossa on hopea ympyrä vyötäröllä.
Helsingin Intian basaarista olen sellaisen viime vuonna ostanut. (metrotunneli)
Helma on täysi kello eli pystyy hyvin tanssimaan.
 /   /  /  / tanssihame...?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta