Finmarit Oy

???

Onko minkälaisia kokemuksia?

124

13426

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Y-tunnus 2065303-3

      Päätoimiala: Yleiset talonrakennustyöt.

      Silti firma kauppaa autoja, mielenkiintoista. Nettisivuja katsomalla selviää paljon... Kaikkien myynnissä olevien autojen lisätiedot on kirjoitettu caps-lock pohjassa. Vain täydellinen idiootti voisi markkinoida tuotteitaan sillä tavalla.

      Itse pysyisin kaukana koko yrityksestä...

      • huijareita

        koko liike!! Mitään muuta kun täyttä kusetusta!! ÄLKÄÄ OSTAKO MITÄÄN SIITÄ LIIKKEESTÄ!


      • huijattu
        huijareita kirjoitti:

        koko liike!! Mitään muuta kun täyttä kusetusta!! ÄLKÄÄ OSTAKO MITÄÄN SIITÄ LIIKKEESTÄ!

        HUIJARILIIKE!!!!!Varsinkin nuoret....ostakaa autonne MUUALTA!!!TÄYS KUSETTAJA KOKO OMISTAJA!!!!


    • bratwuurst

      Ihan ykköskauppa!
      Koskaan en ole saanut niin hyvää palvelua kuin juurikin
      ko. liikkeestä!
      SUOSITTELEN!!! ET PETY!

      • Varokaaa

        Sä oot perus idiootti joka eksyy tollaseen liikeeeseen eikä edes tajua että on tullut huijatuksi, kyllä säkin joskus tajuat kun autos viet huoltoon että sua on kusettettu ja pahasti. Välttäkää liikettä, myyjä täysi huijari!


    • www.alaosta.com

      caps lockista päätellen tais edellinen kommentoija olla puljun omistaja :D

    • jj

      Kertokaa niitä kokemuksia ei huhuja..

    • DX 1

      Hinta laatu suhde kohdallaan ! Ei mitään valittamista olen saanut aina hyvää palvelua kyseisestä firmasta . . .

    • keke43

      Joo on kokemusta, kaksi autoa olen nyt sieltä ostanut ja molemmat toimii oikein hyvin. Tuo turha paskapuhe johtuu "imatra-vaikutuksesta" (karhumäellä pieraset, kulmilla oot jo paskantanut housuun), kun joku vitun pässi osti sieltä suurella asiantuntemuksella mondeon jonka hajotti samana päivänä. Ensinnäkin pitää olla vitun tyhmä jos ostaa mondeon, toisekseen pitää olla vitun tyhmä jos ei osaa ostaessa katsoa auton kuntoa.

    • Heh...

      Ostin kyseisestä liikkeestä juurikin Mondeon, en koe itseäni ****tyhmäksi ja hyvin toimi auto, minkä ajan se minulla oli. Käytettyjä autojahan nuo, uusia myyvät liikkeet on toisaalla....

    • bisero70

      minäkin olen ostanut auton kyseisestä liikkeestä. todella mukava myyjä. palveli vielä illalla,vaikka moni olisi sanonut "palaa asiaan virka-aikana". sain tosi hyvän auton.joka ainoa vika(pienet ja mitättömät)lueteltiin. kun olin kerran katsomassa huonompaa autoa,ilmoitti ettei minun tarpeeni sillä koslalla täyttyisi. äärimmäisen mukava mies.

    • TattiX

      Joo. Ei kannata ostaa kyseisestä puljusta mitään. Liike tuntuu olevan alueella yleinen vitsi. Itse menin siihen halpaan. Omasta autosta konepuolella vikaa ja hyvässä lykyssä kansi kierona, vaikka piti olla toimiva peli joka suhteessa(ei paljoa tommosia vikoja huomaa puolentunnin koeajolla). Saipahan pulju ainakin yhden vaihtoauton , joka ei ole täys pommi. Epäilen, että 90% positiivisesti kirjoittaneista on yksi ja sama henkilö ja me kaikki tiedämme kuka hän on.

      • ggggggrrrdddhhhh

        jaa et huomannu puolen tunnin koeajolla tota?? ja myyjän olis pitäny tarkastaa siis kansi ja todeta sama vika?? voi vvvvenäjä. en puhu tän kauppiaan puolesta todellakaan,mutta olet kyllä aika aasi. käytetty on aina käytetty. mikset hakenu liikkeestä autoa kun olet niiiiiin viisas?? ostin auton ko.paikasta ja ajetaan vielkin,yli 4v ollu.toimii kun unelma.. shit happends.jos auto tulee pihaan ja myyään n. 3h päästä pois niin ei siin kuule kerkee tarkastamaan joka koloa. paremmat autot ehkä vie sen ajan.


      • TattiX
        ggggggrrrdddhhhh kirjoitti:

        jaa et huomannu puolen tunnin koeajolla tota?? ja myyjän olis pitäny tarkastaa siis kansi ja todeta sama vika?? voi vvvvenäjä. en puhu tän kauppiaan puolesta todellakaan,mutta olet kyllä aika aasi. käytetty on aina käytetty. mikset hakenu liikkeestä autoa kun olet niiiiiin viisas?? ostin auton ko.paikasta ja ajetaan vielkin,yli 4v ollu.toimii kun unelma.. shit happends.jos auto tulee pihaan ja myyään n. 3h päästä pois niin ei siin kuule kerkee tarkastamaan joka koloa. paremmat autot ehkä vie sen ajan.

        Olen kai sitten niin hyväuskovainen myyjän puheisiin, kun tätäennen olenkin jokaisen auton merkkiliikkeestä takuulla hommannut, eikä ole ollut epäselvyyksiä. Kyllä myyjän pitäisi olla suht perillä kauppatavarasta. Ei siihen paljon aikaa tarvitse sijoittaa. Eri asia sitten niiden vikojen kanssa, jotka paljastuu vasta oikein etsimällä ja autolla ajamalla. Valitettavasti monet tuovat juuri tällaisiin paikkoihin autoja jotka ovat hajoamispisteessä, eikä myyjälle sanota sanaakaan. Toki käytetty auto on aina käytetty. Sitä on vaikea spekuloida oliko kyseessä huono mäihä, vaiko oliko myyjällä tietoakin asiasta. Shit happens, mutta tässä oli tämä mun kokemukseni. Kannattaa jokatapauksessa olla tarkkana.


    • Hui hai
      • djfhuid

        vaihtelee autojen rekkareita ku mustalainen hevosta...eka ei mee auto leimalle...sit pois rek.korjaus ja uudet kilvet ja vähän ehkä lisää hintaa ja taas saa paska mennä....


    • 6+8

      Ompas hieno auto halvalla???????

    • Hmmmmmm

      Onko Finmarit vielä pystyssä?

    • brumbrumb

      Ei ole ainakaan Nettiauton autoliikkeet-listalla.

    • Järvinen

      Itse en valitettavasti voi kehua. Ostin hölmöyksissäni ja hyväuskoisena puljusta yli 4000 euron suton, joka oli minulle paljon rahaa ja otin sitä varten lainan. Autosta oli kyykähtänyt abs-jarrujen ohjausboksi. Piuhat oli irroitettu boksista, mittaristo oli purettu ja abs vikavalo irroitettu. En kiinnittänyt asiaan huomiota, jarrut kuitenkin toimivat moitteettomasti. Asia selvisi vasta monen kuukauden päästä katsastuksessa kun auto meni ajokieltoon. Korjaamolla ilmoittivat että uusi osa maksaa 2100 euroa ja työt päälle. Soittelin romuttamoja läpi noin viikon ja lopulta sain edullisesti käytetyn varaosan. Soitin auton myyjälle ja vaadin korvaamaan puolet kuluista. Mies lupasi joka päivä maksaa, kunnes lakkasi vastaamasta puhelimeen. Tavoitin miehen vielä kerran autoliikkeeltä, annoin tilinumeron ja pyysin että korvaisi osan. Mies lupasi maksaa heti viikonlopun jälkeisenä maanantaina. Tuosta maanantaista on kulunut nyt 5 vuotta eikä rahoja ole näkynyt. En jaksanut enää haaskata aikaani kyseiseen asiaan, myyjän korvattavaksi olisi jäänyt muistaakseni 150 euroa ja päätin että pitäkööt, vittu, tunkkinsa.

      • Do

        Mitä sä poraat mee autokauppaan ja osta uus auto !


      • PoraaItteees
        Do kirjoitti:

        Mitä sä poraat mee autokauppaan ja osta uus auto !

        Mitä sinä tietämätön täällä pädet, myyjä kusetttaa niin se kusettaa, asia on ollut tiedossaa jo vuosia! Mielummin maksaa ylihintaa merkkiliikeeseen kun menee huijarin kusetettavaksi!


    • ny o
    • Panomies ! : )

      Raaka Arska on rautainen ammattilainen ei muuta kuin hyville autokaupoille !

    • Jubsi69

      Kävin tutustumassa liikkeen tarjontaan ja
      LAATU oli aikas kirjavaa...

      Kannattaa tarkastaa tavara ennen kuin menee sotkemaan
      vehkeensä sanoi naapurin pasi kun mummoa koitteli

      T:Teppo V:niskalla on V:aniljaa :)

    • kyläläine

      Laatu on tasasen paskaa, ei vaihtele.

      • Jussi Halmeskivi

        Ei nyt morkata pienyrittäjää.
        Näistäkin kommenteista suurimmaosan ovat kirjoittaneet työttömät luuserit
        jotka eivät maksa tv-lupia ja vikittelevät pikkupoikia!

        Kannustan kyllä asioimaan edellämainitussa liikkeesä.
        Palvelu ja autot OK!


    • kyläläine
    • Jussi Halmeskivi.

      Hyvä liike se on.
      Ei kannata uskoa kaikkia trollaajia!
      Itse ostan kaikki autoni Finmaritista. :D


      Ensi viikolla meinasin käydä taas kattelemassa laadukkaita vaihtotarjouksia ja
      Edullisia rahoitus tarjouksia kyselemässä.

      • 14+3

        Verottajakin trollaa ?


    • J

      Huijari. Ihan simppelisti täys huijari, ukolla kymmeniä tuhansia euroja ulosotossa maksamattomia autoveroja ja vakuutuksia.
      Nää kaappipedofiililandepellet ketkä puolustaa tollasta kusipää paskiaista menkööt nussimaa lehmiänsä ja pitäkööt turpansa kiinni.

      Järkevä ihminen:
      ÄLÄ IKINÄ OSTA AUTOA TÄLTÄ TYYPILTÄ!!

      Ei kanna vastuuta, ei ole tietoinen autojen kunnosta muuten kuin päälle päin ja on muutenkin täysin välinpitämätön kaikesta muusta kuin käteisestä omassa kourassa.

      • Sossu by ponsori !

        Lopettakaa toi helvetin piipitys !


    • Juulia P

      Kävin just ostamassa autoni paikalliselta
      kauppiaalta ja kyllä tämä vielä toimii..
      Myyjää piti kyllä metsästää kissojen ja koirien kanssa ennen
      kuin tavoitin.
      Ja eihän nuo verot kuulu ostajalle? Myyjä liikkeenhän nuo pitää hoitaa.

    • k-

      Kaveri just soitteli että oli joutunut kyseisen yrittäjän huijaamaksi. Autosta paljastui pari päivää oston jälkeen erittäin paha vika joka oli piillyt autossa jo ostohetkellä. Yritti perua kaupat mutta myyjä lakkasi taas kerran vastaamasta puhelimeen. Kuulemma huomenna menee poliisille rikosilmoitusta petoksesta tekemään. Toivottavasti vihdoin loppuisi äijän kaupanteko, ettei enää useampi ihminen joutuisi huijatuksi.

      • FGHT

        Pieni Pömpömahainen ketku !!


    • kopeekka.

      hei köyhät.kuka viitsii ruveta tarkistelemaan tai korjailemaan muutaman tonnin laitteita.halvalla ei hyvää saa.oma moka jos ostat romuja

    • JJ

      Erittäin hyvä autoliike, ja mukava myyjä/omistaja. Monta autoa olen ostanut ja ovat pelanneet sillein mitä nyt käytetyltä voi odottaa. Yrittäkää hyvät ihmiset ymmärtää että jos liikkeen omistajalle tulee vaihdossa autoja ja niissä on leimaa jäljellä niin ei se rupea niitä sen enempää puunaamaan. Miksi sitä pitäis tuhlata liikkeen omistajan rahoja jos auto pelaa?! Täydet 10 pistettä liikkeelle. Suosittelen!

      • auto,,,,

        no nyt tais velipoika mainostaa,mutta eiköhän ostajan pidä tutkia mitä ostaa,turha siinä kauppiasta syyttää jos ostaja potkii renkaita eikä tutki autoa


    • ?

      Nostatusta

      • Anonyymi

        Siinä osoitteessa ei ole virallisesti minkäänlaista autokauppaa, molemmat entiset firmat lakkautettu. Onkohan rekisterilaatat edes oikeat?


    • smartxx

      Itse olen ostanut sieltä 2 autoa, mersun ja volvon. Molemmat täysin toimivia vehkeitä, volvon ostin kennovikaisena, mutta vika oli tiedossa molemmilla. Tyhmä täytyy olla jos ei osaa katsoa autoa asianmukaisesti, ja silti ostaa, ja sitten tulee tänne itkemään omaa säälittävyyttään. Finmarit on luotettava kauppakumppani, jos erottaa auton pesuvadista, ja on selvillä edes auton oston perustiedoista.

      • No jos

        pitää moisia pskoja ostaa joita firman sivuilla on, niin sitä saa mitä tilaa. Turha tääl on valittaa kun oot lyöny kätes siihen ihteensä.


    • VeIjO EppEru

      Photoshoppaa ilmeisesti myyntikuviaan..

      Joskus käynyt katsomassa pariakin autoa ja olleet

      aikas heikkokuntoisia.


      Ps. myyjää ei näy ikuna paikalla :D

    • No valokuvat

      valehtelee vielä enemmän kuin myyjä konsanaan. Jos yli 10 vuotta vanha auto, päälle 200tkm mittarissa niin ei sitä kyllä kuvan perusteella pidä ostaa vaikka kuin siistiltä näyttäis.
      On sillä autolla ajettava ja tutkittava muutenkin. Harvoin saa halvalla sellasen jolla pääsee vuoden tai pari pikku kustannuksilla.

    • :)

      kyllä se on myyjän velvollisuus kertoa ne viat, ei ostajan arvata.

    • Jopa murjasit

      päivän ellei koko vuoden parhaan 24 suoli jutun. Siis jobbarimyyjä on velvollinen kertomaan auton viat. Voi elämän kevät kun en naurultani kykene enempää kommentoimaa. Pelastit launtai iltani : ))

    • pöh

      Jotkut täällä taitaa luulla että asutaan venäjällä..
      Ihan sama mitä paskaa myydään, iteppä ostit.
      Ja viel sanotaan rehelliseksi toiminnaksi.

      Myyjällä on velvollisuus myydä toimivaa tavaraa!
      Jos ei toimi, niin ostajalla on oikeus kaupanpurkuun
      tai soviteltuun korjaukseen. ISO PISTE.

      • Jeppe zzz . .

    • kusettajiiturpaa

      Voi kaiken maailma idiootit kyllä se on jokatapauksessa nii että autokauppiaan pitää olla tietoinen vioista ja tiedottaa niistä myös ostajalle. sama juttu ku kipittää kauppaa ja ostaa atria nakkie sijasta pirkka nakkeja ei siin käyä kaupassa pakettii auki repimää vaa luotetaa et kelpo tavaraa kert nii väitetää. ja kaikki kun ei autoista nii hirveesti ymmärrä ni on törkeetä käyä kusettamaa tai jättää kertomatta vioista..

    • 30v.kauppaa

      no kyllä autokaupoissa ostaja tarkastaa tavaran jajos hyväksyy sen niin ostaa tai ei osta,autoissa varmaankin on semmoisia osia ym .mitä ei autokauppiaskaan ymmärrä,
      sori välilyönnit,muutaman tonnin kotterosta ei varmaan kannata kysellä takuuta

    • joopajoo

      joo mutta onha se perkeleen kiva ku viet just ostettuu puoletoist tonni autoo öljyvaihtoo ja siin samas käppäät auto alla ja katot et pohja täys reikiä ja perä nii mätä et koht tulee öljyt vittuu sieltä ja ei pitäny olla mitää moista että hyvä kunto ja paskalatit. nii että onha se iha kiva kusettaa toisii ku ei varmaa kovimoni rupee missää vitu pihamaalla auto alla ryömiin ku menee autoo kattomaa.. sun muuta vitu hienoo paljastunu myös.. -.- pistää nimittäi vihaks

    • kuluttajansuoja

      Tiesitkö oikeinkirjoittaja et liikkeestä ostettua autoa koskee kuluttajansuoja. Eli jos autossa oli jo ostohetkellä kyseiset viat, niin myyjä on vastuussa niistä.

    • ruuksanen

      Paska liike. Myyjä kusettaa.

    • ioethrgoheng

      Täys huijari koko mulkku.

    • Autonkaipaama

      Vieläkö tämä toimii?
      Poika tarviaa auton ja pitäis löytää halpa myymälä.

    • petostuomio
    • ulkopaikka kuntalain

      Voi hyvänen aika,kun imatralla on kateellista ja katkeraa porukaa taas ollut liikeellä tässä ketjussa..

      Hankkikaa elämä ja lopetakaa paskan puhuminen!!

      Te jotka olette kyseisestä liikeestä ostaneet autot,niin mitä valitatte jos,ette osaa katsoa auton kuntoa.? Olette varmaan ihastuneet enemmänkin auton ulkonäköön,kuin auton kuntoon(!?) Uusia autoja saa liikeestä,tämä kyseinen firma myy käytettyjä sellaisia.

      • Tosi hyvä

        Ostin auton kyseisestä liikkeestä, hinta 800€. Ajoin ilman suuria huolia 1,5 vuotta yli 60000km. Korjaus kustannukset jäi alle puoleen hankinta hinnasta.
        Elämäni paras auto !


    • 1+19-10

      Siellähän niitä herkkuja hangessa makaa, ei muutako valkkaamaan. Parissa tais olla jopa rekisterikilivet paikallaan, niitähän saa varmaan lainata ns. siirtokilviksi jos kauppaa pukkaa...

    • Vasikkateleen

      Ahaa!

      Onpas taas juttuja!

    • lpr2

      Kyseinen liike on Etelä-Karjalan paras liike mistä saat edullisesti käyttöautoja. Itse ostanut monta autoa ja hyviä kauppoja olleet kaikki. Ei se liikkeen omistaja rupee sen enempää tutkimaan vaihtoautojaan, vaan suoraan myyntiin vaan jos leimaa on. Jos joku kermaperse takuita haluaa niin ostakoot sitten uuden eikä valita täällä. Sinne vaan kaupoille, kyllä Ruuskasen kanssa aina sopimukseen hinnoista pääsee :)

    • Lovetheshop

      Tykkään

    • igor shopper

      huippu

    • Ei näin

      On kyl ite pakko kommentoida asiaa.. Tässä viikolla huomasin, että onpas halpa vectra.. No soittelin ja kyselin autosta. Kehuttiin koneeltaan hyväksi jaa muutenkin siiistiksi. Kysyin suoraa viel miksi näin halpa hinta. vastaus oli "no tää tuli vaihossa ja kokeilen vaan meeneekö" Itse vähän kauenpaa sit perjantai iltana lähin käymää kattoo autoo.. Täys fiasko. Auto oli spraymaalilla paikkailtu kuskinpuolelta todella paljon, kuskin penkki puoliks irti ja mikä parasta moottori nyki ajossa.. Tämä just jätkä kehu et koneeltaan tikissä ni silti nyki.. Oli ajanut koneen lämpimäks joten en tiedä sitten miten paljo olis auto nakuttanukkii.. En siis suosittele kenenkään käymään edes kattomassa autoja. On nii huijari ku olla ja voi.. Kyllähän heti rupeski löytyy viat ku kerroin omat kokemukset autosta. Kyllä myös heti rupes löytyy varaosien hinnatkin. Eieieiei.. p#ska reissu oli.

    • Wee the bee

      Kaupat sovittiin, lyötiin kättä päälle ja palataan huomenna kun kauppias saa auton paperit. Tais tehdä paremmat kaupat siinä välissä kun ei ollut sovittuna ajankohtana paikalla eikä lopuksi viitsinyt vastata puhelimeen. Täys kusettaja koko äijä!

    • romuraudanhinta

      http://www.youtube.com/watch?v=tLigr4jxArs


      http://yritys.taloussanomat.fi/protestit/finmarit-oy/helsinki/2065303-3/

      3.7.2013
      11 397 €
      Velkojana: Verohallinto, Uudenmaan perintäyksikkö


      Vielä pystyssä :O

      • ei huhu

        Ei oo kauan...jääny jo niin paljon pystyyn kaupoissa et kohta käy "perijät" paikalla.


    • huijarit

      Ruuskanen ei huijaa.... isä oli sentään HARMONIKKA mies... samaa alaa.... VIINA...HANURI JA NAISET.....:)

    • vgbjbjl

      ei kannata interiöörinkään enää yrittää pösön takalokarista nostoa,voipi paikat rikkoutua

    • vieras8

      Finmart oy autoliike kehuu kaikkia autoja hyväksi??,mutta sitä ne ei tuu olemaan, ostin tässä taannoin vm .Oli 99 loppuvuodesta auton ja kehuttiin todella hyvä kuntoiseksi mitä se ei lainkaan ollut..???

      Kävin myöhemmin katsomassa volvoakin,jota olivat kehuneet todella siistiksi, ym,mut siinäkin oli tuuli- lasi halki koko matkalta, joten kokemuksella voin sanoa etten tuu ikinä tekeen tämän autoliikken kanssa yhteistyötä..

      • vie1

        koitin myöhemmin perua kauppoja,mutta mitään ei alettu tekeen todella ihmee9llinen firma on kyllä kyseessä..Auto menee nyt korjaamolle saas nähä mitä sieltä paljastuu?? soitin kuluttajallekkin,mutta sieltä tuli vastaus että auto sen hintainen ku se on ja siksi ei ala myyjäkään enää,mitään korvaamaan kyseisistä korjaamo laskuista...Kyllä tolle frimalle pitäisi jotain tehdä sais huijarit pois myynti alalta..

        Koitin soittaa moneen kertaa tuli viestii että olen matkoilla...(sama vieras8 vastaus jatkoa)


      • Nopokka
        vie1 kirjoitti:

        koitin myöhemmin perua kauppoja,mutta mitään ei alettu tekeen todella ihmee9llinen firma on kyllä kyseessä..Auto menee nyt korjaamolle saas nähä mitä sieltä paljastuu?? soitin kuluttajallekkin,mutta sieltä tuli vastaus että auto sen hintainen ku se on ja siksi ei ala myyjäkään enää,mitään korvaamaan kyseisistä korjaamo laskuista...Kyllä tolle frimalle pitäisi jotain tehdä sais huijarit pois myynti alalta..

        Koitin soittaa moneen kertaa tuli viestii että olen matkoilla...(sama vieras8 vastaus jatkoa)

        Olen samaa mieltä;erittäin epäluotettva tapaus. Raha ratkaisee. Sovimme puhelimessa että tulen kiatsomaan mersua jota olin jo pari viikkoa kysellyt. Sovimme että hän leimasi auton sitten tulisin katsomaan. Olin varma ostostani.. Ajoin melkein 40 km. Sitten kauppias totesi että auto on myyty kun ostaja pisti rahaa tilille. Vajaa tuntia aiemmin ei voinut puhelimessa sitä sanoa. Alkoi kaupata toista autoa. Poistuin paikalta. Tyypillinen sanansyöjä autokauppias. Vain raha on tärkeä ei sovitut asiat.


    • Risto Luukkoninen

      Olen tosi tyytyväinen minun
      Ooppeliin jonka ostin em.liikkeestä!!

      Hyvä palvelu ja asiantunteva Henkilökunta!

    • IDIOOOOOTIT!!!

      Saakelin pösilöt!
      Jos ette osaa käytettyä autoa ostaa ja viel vinetätte siitä
      täällä niin ostakaa tuliteriä kotteroita! Niis ei oo vikoja!
      Uudethan on niitä parraita! Halvat huollot ymym
      IDIOOTIT!

    • dukak olet

      no mitä tämä asia tähän kuuluu,ei siinä mainittu autoja,
      kuka haluaa ostaa auton mistä haluaa niin mitä nämä asiat tähän kuulu,
      ei kukaan osta mitään listaa vaan auton

      • Nopokka1

        Nämä teidot voi kertoa paljonkin. Omistajan luotettavuudesta ,toimintatavasta,moraalista,rehellisyydestä. Voivat olla sekä syy että seuraus rahavaikeuksiin. Oma kokemukseni oli että Raha rakaisee ei asiakas. Tarkoitus pyhitää keinot Finmarin tapauksessa. Asiakas tai millaisen auton asikas saa on ihan toisarvoinen seikka.


    • Durts

      Ostin pösön halvalla!

      OK

    • hai sie kyösti

      On se nyt vaikeaa,jos haluan ostaa auton minkä minä itse tutkinut vaikka
      omistaja kyösti,jos se on paska ei ole pakko ostaa vai pyssy otsalla
      että sinun pakko ostaa soita 112 koska sinulle myydään pakolla auto

    • Rämä

      Vanha totuus kannattaa muistaa > halvalla ei voi saada kovin hyvää. Ostajallakin pitäs olla tuntemusta autoista. Jonkun aikaisempia autojahan tuo myy. Mikset mene v........ee aikaisemmalle omistajalle auton kunnosta > sehän se on sen "pommin" sinne vaihdossa ujuttanut. Sitähän voi ostaa yksityiseltä samanlaisen raadon ja maksaa vielä enemmän. Eihän sitä isoissakaan liikkeissä paljon kerkeä vaihdossa tulevaa autoa syynäämään. Verojen ja maksujen kiertäjiähän löytyy joka paikasta. Tuossakin liikkeessä selviää terveen järjen kanssa ja kun tarkastat ennen kaupantekoa, että himoitsemasi ajokki on rekisteröity firman nimiin ( onko vielä edellisen omistajan nimissä?) > onko vakuutukset maksettu > käyttömaksut kunnossa. Noissa asioissa tuntuu olevan puutteita.

    • rtyuiopn

      Vieläkö tätä jatketaan? Finmarit jäi ainakin itselle niin pahastu kusetuksenyrityksestä aikanaan kiinni etten voi kyseistä paikkaa suositella kenellekään! Kuuleman perusteella vastaavaa on kokenut suurin osa liikkeessä asioineista! Kesken koeajon auto sammui ja ei ollut kaukana ettei jouduttu työntämään takaisin. Parkkiin jättäessä käsijarru petti ja auto lähti valumaan mäkeä alas. Kyseessä piti siis olla täysin ehjä auto. Myös auton tiedoista yritettiin valehdella (ilmeisesti olettivat etten mitään autoista tiedä) totuus paljastui onneksi kun konepelti avattiin ja ostamatta jäi.

    • mätiäPaskoja

      Kattokaas nuita "vaihtoautoja"... kaikki jotain vanhoja paskoja millei tee mitään, olen piruuttani soittanu paikkaan monta kertaa ja laittanu viestiä muttei vastata, ei meiliinkään, tuskin osaa edes kännykkää käyttää saati emailia :D

      • retyuiuytr

        Tokihan vaihtoauto on aina käytetty ja vikoja voi olla mutta yrityksen nimissä huijaus on sitten ihan toinen juttu. Autokaupoilla tai sellaisiksi itseään kutsuvilla pitäisi lain mukaan olla jonkinnäköinen takuu myymistään autoista ja johan lakikin kieltää petoksen tekemisen (petoksen määritelmän voit katsoa sanakirjasta, sitä en viitsi tähän käydä selittämään, omat kokemukseni paikasta täyttävät tämän määritelmän)


      • wertyuio
        retyuiuytr kirjoitti:

        Tokihan vaihtoauto on aina käytetty ja vikoja voi olla mutta yrityksen nimissä huijaus on sitten ihan toinen juttu. Autokaupoilla tai sellaisiksi itseään kutsuvilla pitäisi lain mukaan olla jonkinnäköinen takuu myymistään autoista ja johan lakikin kieltää petoksen tekemisen (petoksen määritelmän voit katsoa sanakirjasta, sitä en viitsi tähän käydä selittämään, omat kokemukseni paikasta täyttävät tämän määritelmän)

        Ja itseasiassa: Epärehellinen toiminta, valehtelu ja asiakkaan tietoinen harhaanjohtaminen ovat kaiken yrittämisen pohjanoteerauksia ja näistä yritys menettää maineensa ihan aiheesta! Hyvä kun tämä ketju pysyy täällä muistuttamassa huonoista kokemuksista! Eipä näy täällä vastaavia ketjuja ja kokemuksia sunista, deltasta jne. autoliikkeistä jotka myös myyvät käytettyjä autoja.


      • rtyujkmnbvfds

      • hohhoijjaa
        wertyuio kirjoitti:

        Ja itseasiassa: Epärehellinen toiminta, valehtelu ja asiakkaan tietoinen harhaanjohtaminen ovat kaiken yrittämisen pohjanoteerauksia ja näistä yritys menettää maineensa ihan aiheesta! Hyvä kun tämä ketju pysyy täällä muistuttamassa huonoista kokemuksista! Eipä näy täällä vastaavia ketjuja ja kokemuksia sunista, deltasta jne. autoliikkeistä jotka myös myyvät käytettyjä autoja.

        Muut autoliikkeet huiputtavat sinua hinnalla eli laittavat ne viat kuntoon jotka voisiva t mennä ns. takuun aikana rikki ja lisäävät ne myyntihintaan hieman lisää. Tämän takia täällä ei ole vastaavia ketjuja mutta ostaajaa ne kusettavat kuitenkin vai oletko nähnyt rehellistä automyyjää tai hevoskauppiasta.


      • höpönassu
        hohhoijjaa kirjoitti:

        Muut autoliikkeet huiputtavat sinua hinnalla eli laittavat ne viat kuntoon jotka voisiva t mennä ns. takuun aikana rikki ja lisäävät ne myyntihintaan hieman lisää. Tämän takia täällä ei ole vastaavia ketjuja mutta ostaajaa ne kusettavat kuitenkin vai oletko nähnyt rehellistä automyyjää tai hevoskauppiasta.

        Ketjun aiheena olevassa puljussa autoja ei laiteta kuntoon etu- eikä varsinkaan jälkikäteen, vaan keskitytään ainoastaan siihen kusettamiseen. Tuollaisia paskoja kauppaamalla ei vaan voi ihminen rehellisesti elää, minkä varmaan hyvin tiedätkin....


    • Verottaja1

      Protestit yrityksestä Finmarit Oy viimeisen 3kk ajalta

      4.12.201415 487 € Velkojana: Verohallinto, Uudenmaan perintäyksikkö

    • 17+5

      Finmarit Oy, Helsinki
      Tyyppi Protesti
      Talousalue Uudenmaan talousalue
      Osoite Porttikankaantie, 00660 Helsinki
      Häiriöpäivämäärä 28.11.2014
      Velkoja Verohallinto, Uudenmaan perintäyksikkö
      Saatavan määrä 15487 €

      Helsingissäkin on Porttikankaantie? :)

    • Opelman

      Hei,kannattaskohan nyt ajatella että,suurin osa autoista on alle 3000E. Joo sen luokan autossa kyll voi olla vikojakin,kannattaa tutkia auto ja jos ei älyy siitä mitään ottaa mukaan jonkun joka älyy. Itse ostin sieltä Opelin ,oli siinäkin vikoja mitä jo huomasin paikalla mutta hintakin oli 990e.Ei varmaan tuohon hintaan saakaan priima kuntoista, mutta en ollu sitä hakemassakaan vaan halpaa kulkuneuvoa.Tuskin myyjäkään lähtee konttaamaan joka tonnin tai kahden pelin alle jos leimaa on. Minusta sain hintaansanähden ok auton..Muyya en ollu uutta ostamassakaan ja on muuten velaton ja maksoin pimeellä rahalla,vitut siitä jos myyjäkään ei maksa veroja eipähän mene nekään Rahat Kreikkaan!!!!!!

    • motormarket.fi

      ".Muyya en ollu uutta ostamassakaan ja on muuten velaton ja maksoin pimeellä rahalla,vitut siitä jos myyjäkään ei maksa veroja...."

      Tässähän tämä pähkinänkuoressa, kiitos todistajanlausunnosta!

    • heijaveijo

      Esiintyy nettiautossa liikkeenä mutta y-tunnus ei ole voimassa.Autot on mitä on eli vanhoja ja paljon ajettuja kun sellaisen tarvii.

    • tssooottttttt

      olen kaksi autoa ostanut,ja viat kerrottu.jo aiemmin ihmettelin tätä älämölöä. mies myy autoja..haloo?monessako ilmoituksesa lukee "takuu huolletut ja korjatut ,kone vaihdettu ja eikun on the road!!!". se myy käytettyjä autoja. eikai kukaan hullu myis autoja halvemmalla mitä ite ostaa? ehkä nyt pikkasen ampuu jollaa mielikuvitus yli "sunit ym>". kannattaa vertailla ..kirppis ja seppälä.. onko nyt aihetta taas rauhottua ja antaa ihmisten tehdä hommiaan.

    • njetMolotov

      Antaa tehdä hommiaan, eli huijata asiakkaita?

    • älhxohxj

      Maksakoon myös veronsa jos "hommailee", mitä paskaa se sitten onkaan....
      Ei vapaamatkustajia.

    • mersunomistaja

      Ostin Mazdan jolla ajoin n2v ja hyvin toimi,myydessäni sen sain omat pois,oliha siinä pientä korjailua mut ei mitään isompaa,suosittelen kun pitää järjen mukana.

    • juudas9

      laatukamaa halvalla!

      Olen saanut vain laatuautoja kyseisetliikkeest.

    • huhhhelihuijjaaa

      Ihan varmaan, kyllä....ne on kait tiskin takaa myyty...kun ei näytä myynnissä olevan kuin paskaa....

    • USKOMUA

      HYVIN TOIMI JA KULKEE.

      JA SAIN KUITINKIN VOIN ANTAA SULLEKKIN!

    • åuvigxog

      Juu ja kirjakaupasta voi ostaa vihkoja lisää.

    • epämääräinenpulju

      Up!

    • veetutus

      ostin marraskuussa 2015 kyseisestä "liikkeestä" auton. Tuolla se nyt pihalla seisoo maksamattomien verojen takia käyttökiellossa.. hölmö olin, myönnettäköön mutta enpä olis uskonut minkälaiseen paskaan käteni lyön. Nyt odotellaan kuluttajanriitalautakunnan toimia sekä myös poliisin. Reklamaatiokirjeeseen ei reagoinut mitenkään. Älkää vaan hyvät ihmiset sinne menkö autoa ostamaan!!

    • mulkkujenaatelia

      Ja toisessa ketjussa "liikkeen" omistaja kehuu harjoittavansa rehellistä autokauppaa,vittu mikä paskapää.

    • aewrtyghujiko

      Up!

    • huijattuuuu

      Huijari on ! En suosittele ei suostu peruun kauppoja .. paskan vaihtoi hyvän sai ukko mersun

    • pimeetyyppi

      Taitaa jättä verot maksamatta.... ilmoittakaa verottajalle jotta tekee verotarkastuksen.

    • 78Jyks

      Joopa Joo. Nyt kyllä harmittaa kun ei tullut luettua aikaisemmin näitä kirjoituksia. Tuli ostettua auto puhtain paperein,tosin myyjä vaan jätti kertomatta oleellisen et kone vaihdettu.. no viikon kesti ja sit alkoi ongelmat. Tulossa kansiremontti. Kysyin ystävällisesti mitä tehdään lähdetkö osalla mukaan remonttiin mut ei. No eikait se auta ko maksaa itse 2000 tonnin remppa. Kaveri vetää hirveät kilarit ko tuumailin vaan et eihän vaan Oo ruuvailtu kilometrejä ko konevaihdettu. Mut tuskinpa auttaa paljon kysellä sieltä mitään se kävi puhelussa selväksi. Joten en suosittele Tota liikettä!

    • petosukkopaskiainen
    • eiviranomainen

      Uusi homma päällä. Tyyppi alkoi kaupan tekemisen jälkeen vaatia lisää välirahaa kuluttajalta!! Homma poliisilla. Lisäksi mitään liikettä ei edes ole, kaikki autot yksityisissä nimissä.

    • meisselsson

      Jos on tarpeeks iso muna niin saa tehä mitä haluaa.

    • Kurppalelli

      Mutta jos on large mutta löysä niin mitäpä virkaa sillä on. Lerppa mikä lerppa.

    • capslockpohjassa

      Nimi on vaihtunut, uusi nimi Ar-Auto.

      • Anonyymi

        Ar-auto on lakannut jo vuonna 2013 olemasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ar-auto on lakannut jo vuonna 2013 olemasta.

        Virallisesti liike ei ole olemassa, kukahan siellä myy niitä?


    • Huoltokirja

      Onko sama yrittäjä uudella nimellä? Onko poliisilla tutkintaa auki?

    • Anonyymi

      Minäpä ostann aina autoni romaneilta saan varamasti luotetavan auton! Näin on

    • Anonyymi

      Monelta mielipahalta välttyy kun ei asioi kyseisessä firmassa.

    • Anonyymi

      Samat rottelot seisoo

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      375
      3369
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      165
      1399
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1208
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1102
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      159
      774
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      772
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      772
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      757
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      719
    Aihe