AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / lähihoitajan työpaikat

lähihoitajan työpaikat

10 Vastausta 1 975 Lukukertaa
Mihin kaikkialle lähihoitaja voi työllistyä? Entä sit jos kävis vaikka vanhuspuolen ja haluaisi joskus myöhemmin töihin esim. lastenpuolelle tai mielenterveyspuolelle, onko se silloin mahdollista vai pitääkö kouluttautua uudelleen? Vai olisko mitään "yleispätevää" koulutusohjelmaa, jolla voisi päästä mahdollisimman monenlaiseen työympäristöön.
Minkälainen työtilanne yleensäkin on milläkin sektorilla?
Kiitti jo etukäteen vastauksista

Lähihoitajan

Hei
Lähihoitaja voi työskennellä lasten ja vanhusten parissa. Lisäksi lähihoitajia työskentelee labroissa näytteenotossa, koulunkäyntiavustajina, hammaslääkäreiden avustajina. Töitä löytyy niin paljon kun jaksaa tehdä. Ei periaatteessa väliä mihin lh-opinnoissasi suuntaudut sillä aina löytyy töitä.

töitä ei ole

Älä viitsi valehdella. Kokoaikaiset vakituiset työpaikat ovat todella kiven alla.

Esim.

http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=121&conference=4500000000000028&posting=22000000027715766

no tuossa kyllä...

henkilö halus ihan vapaaehtoisesti tehdä keikkatyötä.
Mut siis kokoaikaisia paikkoja todellakin on tarjolla. (riippuu tietysti alueesta)Mut menkää vaikka työkkärin sivuille katsomaan, töitä on tarjolla niin paljon et on vara jo valitakin. Ja lisäksi vielä piilotyöpaikat.... niistähän sitä hommia irtoaa. Ja todellakin, jos ensin teet keikkaa niin eipä aikaakaan kun huomaat saaneesi pidempiaikaisen työpaikan.
Itsellä oli reilu kuukausi sitten valittavana NELJÄSTÄ vakituisesta paikasta, piti sit vähän neuvotella palkasta yms. et tiesi minkä valita.

no ei

mitään verinäytteitä ota..?

kyllä vain ottaa

Olen tänä vuonna valmistunut lähihoitajaksi ja koulutuksessamme opiskeltiin verinäytteiden otto. Itse en ole sellaisessa työpaikassa jossa näytteitä otettais, mutta samalta kurssilta valmistuneista moni on. (Esim. kotihoidossa ja vanhainkodeissa, sekä tk:n labroissa)
Tulevaisuuden näkymät ovat sellaiset että koko ajan enenevässä määrin lääkäreiden tehtäviä siirretään sairaanhoitajille ja sairaanhoitajien tehtäviä lähihoitajille. Näin ollen myös verinäytteiden otto lähiksillä on kohta ihan tavallista. Ja miksei olisi? Lähihoitajilla on tietoa ja taitoa, miksi sitä ei käytettäisi hyväksi? Verinäytteen otto ei ole mitään ydinfysiikkaa johon tarvittais yliopistotason koulutus.

suuntautumisella on merkitystä

mielenterveys puolelle jos haluaa töihin niin vaaditaan että on mielenterveys puolelle suuntautunut. Koulutus erikseen kestää vuoden. Voit lukea vaikka kaikki suuntautumis vaihtoehdot jos niin haluat, mikään ei sitä estä!

ööö

mä oon töissä mielenterveyspuolella ja olen suuntautunut sairaanhoitoon ja huolenpitoon. Et eipä tarvikaan...

Jaa-a

olen suuntautunut vanhustyöhön ja olen töissä psykiatrisessa hoitokodissa,.,.

hyvä niin

Niin, mitä sellaiset siellä mt puolella osaavat tehdä jos ei ole koulutusta mt. ongelmiin? Pelkkiä vaippoja vaihdella, pissatella ja jakaa ruokia?

kannattaisi tutustua

Niin tietäisit että esim sairaanhoidon ja huolenpidon koulutusohjelmassa opiskellaan mielenterveyspuolen asioita todella paljon.
 /   /  /  / lähihoitajan työpaikat

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta