AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / katollinen kirkko joutuu maksamaan

katollinen kirkko joutuu maksamaan

17 Vastausta 2 048 Lukukertaa
yli 600 miljoona dollareita uhreille cnn new mukaan .
http://www.cnn.com/2007/US/07/16/church.abuse.ap/index. html

Protestantismi OK.

Etsi pelastusta sielullesi protestanttisten kirkkokuntien piiristä!

hyvä tietää

Protestanttinen on siis yhtä kuin seksuaalisesti terve? Lapset voi laittaa huoletta riparille, vaikka kirkkoherra juoksisikin munasillaan leirillä? Jos pappi vähän kännääkin leirillä, niin se kuuluu asiaan vissiin? Vaaraa ei ole vaikka syntyisikin sanaharkkaa papin osuuksista konfirmaatiossa?
Voiko laitaa riparille myös Taiwanissa tai ihan vaikka adventisteille ...?

Ihmettelyä

"Protetanttinen on siis yhtä kuin seksuaalisesti terve. Lapset voi laittaa huoletta riparille, vaikka kirkkoherra juokseekin munasillaan leirillä. Jos pappi vähän kännääkin leirillä, niin se ei kuulu asiaan vissiin."

Milloin ja missä lehdessä on kerrottu, että "kirkkoherra juoksee munasillaan leirillä" tai että "pappi vähän kännääkin leirillä"? Hesarissa ei tuommoista ole ainakaan kerrottu. Niin että kerropas lähteesi, jos sinulla on sellaiset.

"Vaaraa ei ole vaikka syntyisikin sanaharkkaa papin osuuksista konfirmaatiossa."

Mitä tuo tarkoittaa?

malka omassa silmässä?

Ihan vain otteita iltapäivälehdistä vuosien varrelta. Samaan konserniin hesarin kanssa kuuluu. Ai et usko niitä? Älä välitä, en minäkään.

"Vaaraa ei ole vaikka syntyisikin sanaharkkaa papin osuuksista konfirmaatiossa."

Viittaan tapaukseen, jossa kirkkoherra raivosi naiskanttorille niin että lapset juoksivat peloissaan metsään. Ai vähän paisuttelen? Sama onnistuu toimittajalta tehdessään "juttua" katolisista.
Tarkoitus on vain huomauttaa malkasta omassa silmässä jos sopii?

Yhä vain

"Ihan vain otteita iltapäivälehdistä vuosien varrelta. Samaan konserniin hesarin kanssa kuuluu. Ai et, usko niitä? Älä välitä, en minäkään."

Tuosta ei ole kysymys. Kyllä lehtiin yleensä ottaen voi uskoa. Mutta sinä et kertonutkaan, niin kuin lehdissä oli kerrottu, vaan pistelit omiasi. En huomannut iltapäivälehdissäkään kerrotun noin kuin sinä kirjoitat.

Ilta=Sanomissa kerrottiin mm. näin:" Pastorilta katkesi pinna täydellisesti Mäntän seurakunnan rippileirillä. Tilannetta rauhoittamaan tarvittiin poliisipartio." "Leirin levottomuudesta hermostunut pastori muun muassa hakkasi voimistelukeppejä poikki ja uhkasi heittää naispuolista kanttoria puistonpenkillä. - penkki ei liikahtanut mihinkään. Aggressiivinen käytös on kuitenkin koettu uhkavaksi, kertoo ( komisario ) Häikiö. Lopulta leirin muu väki kutsui paikalle poliisit. Leiri keskeytettiin vain hetkeä ennen päätösseremonioita."

"Hyllytetty pastori on työskennellyt aiemmin lähetystyössä ulkomailla. - Monet tuntevat hänet opiskeluajoilta. Tämä on hänelle niin outoa käyttäytymistä, aivan yllättävää, Häikiö sanoo."
"- Hän on todella mies, joka on saanut kiitosta nuorisotyön taidoistaan. Siinä suhteessa tämä on täydellinen yllätys. Täytyy katsoa virkamääräysten osalta, menivätkö eväät jatkaa. Todennäköisesti menivät, Häikiö jatkaa."

Tuosta lehtikirjoituksesta saa sen käsityksen, että aiemmin ulkomailla lähetystyössä ollut pastori, jota on kiitetty nimenomaan hänen nuorisotyön taidoistaan, sekosi täysin tuolla leirillä ja ilmeisesti menetti sen vuoksi mahdollisuutensa jatkaa työssään. Leirillä tapahtunut oli hyvin negatiivista kaikkien kannalta, niin rippikoululaisten, kanttorin kuin tuon papinkin kannalta.

Minusta meidän kristittyjen pitäisi ennemminkin pitää yhtä meitä loukkaavia vastaan kuin sen sijaan syyllistyä toistemme haukkumiseen. Synnitön ei ole meistä kukaan.

Historiasta tiedämme

että uskovaiset ovat aina pilkanneet toisiaan. Eikä se siihen ole jäänyt vaan tapana on haukun jälkeen vielä purra ts. ottaa nirri pois vääräuskoiselta.
Sama jatkuu tänäkin päivänä, vaikka Euroopassa ollaankin nykyään tämänkin suhteen kovin laiskoja ja mukavuudenhaluisia.

Jumala käskee, me seuraamme

Miksi emme tottelisi taivaan Herraa, maailman Luojaa? Häntä joka rakkaudesta meihin syntisiin antoi ainoan poikansa kuolla ja nousta ylös?

On sitten

miten hyvänsä, niin sille emme nykyisin voi mitään. Emme pysty muuttamaan menneisyyttä, vaan vain oppimaan siitä, jos suinkin mahdollista, ja voimme pyrkiä itse kukin käyttäytymään ja toimimaan paremmin.

katolinen kirkko

Opettele suomea.

jäsenet maksaa

jäsenet maksaa ja aikuistuneet uhrit jotka eivät ole kirkkoa jättäneet

70-80 miljoonaa

USA:ssa on 70-80 miljoonaa uskovaa. Raha ei siis lopu toisin kuin lutherilaisuus maailmasta. :D

Plus vielä

pedofiilivakuutukset päälle.
Kyllä katolisilla amerikkalaisilla mammonaa riittää. Kelläpä muilla olisi tuosta noin vain heittää 600 miljoonaa dollaria pappien hurvitteluihin?

Kirkko ei jätä lampaitaan pulaan

Laumassamme on epäilemättä syntisiä jäseniä, langenneita lampaita, mutta eivät meidän kirkkomme miehet sentään avoimesti ja julkisesti hyväksy sikiöiden murhaamista, naispappeutta, sodomiaa tai (kaiken huippu) sodomiittien ja lesbolaisten keskinäisiä avioliittoja. Yritämme elää Jumalan Lain mukaan. Se on ankara ja synnin houkutus suuri. Monet kutsutaan, harvat valitaan. Kilvoitelkaamme Herran kunniaksi jotta meidän olisi iänkaikkinen elämä Jumalan yhteydessä.

Mikähän synti

Mikähän synti kätkeytyy "sodomiittien ja lesbolaisten" keskinäisiin avioliittoihin? Tarkoittanet sodomiiteilla homoseksuaalisia miehiä.

Kirkko on todennut, ettei homoseksuaalisuus ole itsessään synti, vain sen aktiivinen harjoittaminen sukupuolisuhteessa. Jos nais- ja miespuolinen homoseksuaali solmivat keskenään avioliiton, seksuaalisuuden toteuttaminen on siinä avioliitossa joko molempien yhteisestä tahdosta olematonta tai sitten ns. "normaalia".
Selittäisitkö minulle ymmärtämättömälle perin pohjin tällaisen avioliiton syntisyyden (jopa sen asenteen syntisyyden, että hyväksyy tällaisen avioliiton, kuten kirjoitat). Kiitos.

Taisi sinulle tulla väärinkäsitys...

"Mikähän synti kätkeytyy "sodomiittien ja lesbolaisten" keskinäisiin avioliittoihin?"

Joko kirjoitan suomea huonosti taikka sitten käsitit väärin. Tarkoitan juuri sodomiittien ja lesbolaisten keskinäisiä enkä heidän välisiään avioliittoja. Moni luterilainen pappi hyväksyy moiset Jumalan lakia herjaavat luonnottomuudet. Miettikääpä tapauskovaiset luterilaiset mitä oma Lutherinnekin olisi asiasta sanonut!

En pidä sanasta "homoseksuaali" (enkä myöskään sanasta "heteroseksuaali" - ikäänkuin ne olisivat jotenkin verrannollisia). Sana "sodomiitti" ilmaisee kyseisen asian paheellisen luonteen ja muistuttaa Herran vihasta Sodoman sukukuntaa kohtaan, Sodoman ja Gomorran hävityksestä.

no, höh...

"En pidä sanasta "homoseksuaali" (enkä myöskään sanasta "heteroseksuaali" - ikäänkuin ne olisivat jotenkin verrannollisia). "

Nehän ovat.

Homoseksuaali, heteroseksuaali ja biseksuaali ovat kaikki samalla tavoin aivan luonnollisia seksuaalisuuden ilmentymiä.
Vain rakkauden kohde on eri.

Sinulle se

"Tarkoitan juuri sodomiittien ja lesbolaisten keskinäisiä enkä heidän välisiään avioliittoja."

Sodomia tarkoittaa eläimiin sekaantumista ja sodomiitti eläimiin sekaantujaa. Olet sinä sitten mitä mieltä hyvänsä, niin tuskin eläimiin sekaantujat solmivat mitään liittoja toisten eläimiin sekaantujien tai lesbojenkaan kanssa.

"En pidä sanasta "homoseksuaali" ( enkä myöskään "heteroseksuaali" - ikäänkuin ne olisivat jotenkin verrannollisia )."

Sama se, pidätkö noista sanoista vai ei. Ne ovat kuitenkin yleisessä käytössä. Homoseksuaali tuntee vetoa samaan sukupuoleen, kun taas heteroseksuaali vastakkaiseen sukupuoleen ja sodomiitti eläimiin.
 /   /  /  /  / katollinen kirkko joutuu maksamaan

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta