AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  / NEUPRO LAASTARI

NEUPRO LAASTARI

3 Vastausta 2 216 Lukukertaa
Niin kysyisin, onko kokemuksia laastarin käytöstä. Sehän on melko uusi juttu, eikä korvattava. Minulla olisi yhteiskäyttö levodopan kanssa. Päiväannos levodopaa on jo 1600mg.

päiväannos

Moi! Laastarista en tiedä , mutta tuo päiväannoksesi levodopaa laittoi minut kysymään kauanko on diagnoosista ja onko paljon pakkoliikkeitä. Entäs kivut ja niiden lääkitys? Kuinka tuollainen päiväannos otetaan , ja entäs muu lääkitys? Kysyjänä vasta kuus vuotta parkinsonin äijän kiusaama

NEUPRO

Moi
Sori ettei ole tullut vastattua aikaisemmin. Olen ollut tavallaan syyslomalla.
Niin olen käyttänyt levodopaa 1996 vuodesta asti. Töissä kun yritti käydä mahdollisimman pitkään, pääsi levodopa määrä karkaamaan noin suureksi. Ei mitään pakkoliikkeitä. Pystyn ajamaan autoakin ihan ok. Kesälläkin Helsingistä Rovaniemelle alle 10 tunnin. Se lääkkeen otto ja jakaminen tasaiseksi päivälle, sekä ruokailujen sovittaminen siihen on melkoista taiturointia. Minulla ei ole kipuja, jos pystyn pitämään lääkepitoisuuden tasaisena ja tarpeeksi korkeana. Jos lääkepitoisuus laskee tarpeeksi minulla lakkaa toimimasta jalat, sekä karmeat kivut jalkoihin. Minulle laitetaan se Duodopa pumppu lähiaikoina, niin sitten ei tarvi noiden nappien kanssa pelata enää. Minulla oli se pumppu keväällä käytössä ja kyllä se on hyvä näin isoissa lääkemäärissä. Onhan se tietysti hankala, kun se on vielä niin kookaskin. Muita lääkkeitä en nyt käytä. Olen kyllä kokeillut kaikki mitä suomesta löytyy. Tuollainen laastari olisi melkonen helpotus, mutta kun se ei ole korvattava, niin minulle kuukausiannos maksaisi 400 euroa.

Onnittelut Neubro

Anteeksi Neubro, mutta kirjoittamasi sairaskertomus tuntuu hyvin harvinaiselta. Ilmeisesti olet oppinut ja hyväksynyt "elämän matkakumppanin" kanssa. Iloa ja valoa elämääsi. Haluaisin tietää kuinka vanha olit kun diagnoosi selvisi kohdallasi?
 /   /  /  /  / NEUPRO LAASTARI
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta