AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Hobby 560 KMFe

Hobby 560 KMFe

9 Vastausta 1 525 Lukukertaa
Onko ko vaunu aina 250cm leveä vai löytyykö siitä myös kapeampi versio? Millaisia käyttökokemuksia lukioilla on ollut kyseisestä vaunumallista?

Löytyy

Kyllä löytyy katso esim: netticaravan sivuilta.

Ei muuten löydy

Muista merkeiltä löytyy tuon kokoluokan (550-560 cm) perhevaunua 230 cm leveänä, mutta EI Hobbyltä. Hobbyn 500 KMFe on 230 cm leveä, mutta vain 500 com pitkä.

lastenvaunuhobby

Meilä juuri tuo vaunu -06 siis 250 leveä. Muuten hyvä, mutta teinit kasvamassa matkailusta vanhempien kanssa ulos eli menee vaihtoon keväällä. Kerrossängyt perällä hyvä ratkaisu pienempien lapsien kanssa, mutta ruokailuryhmä keskellä vaunua ahtaanpuoleinen,tv:n paikka turhan ylhäällä, eikä neljälle löydy yhtäaikaa katselutilaa sohvalta. Meidän vaunussa ilmastointi, osoittautunut hyväksi ratkaisuksi, samoin nopeasti pystytettävä katos.

Meillä

ja ollaan oltu tyytyväisiä. Tilat toimivat kun on kaksi lasta ja kaikilla oma petipaikka ilman mitään petaamisia yms.
A

luettua

Olen lukenut, että joissakin malleissa ongelmia ja jopa puuttuu eristeitä.

Suurimmasta osasta vissiin puuttuu

Se puuttuva eriste näkyy kerrossängyn vieressä olevasta vaatekaapista, katossa olevan levyn takana. Sormet sopivat alareunan välistä niin pitäisi löytyä tyhjä kohta.

Pa´skapuhetta

Täyttä potaskaa koko juttu.

Juupa

Olet törkännyt sormesi johonkin muuhun tyhjään ja ehkä kostuneeseenkin...

Meillä on 560 KMFE

Moro!
Meillä on käytössä 2002 mallin 560 KMFE. Vaunussa on tilaa. Alden lämmitys pelaa hyvin ja vaunu on lämmin talvellakin. Ainoastaan talliovi-tyyppinen ulko-ovi ei oo pohjoisen oloihin tarkoitettu, siis minun mielstäni.
Vaunu painaa perusvarustuksessa noin 1450 kg, joten vetoautoksi auto, jonka omapaino on reilusti tuon yli. Meillä on nykyään Voyager diesel (omapaino 1885 kg). Meidän vaunun eristepuutos takaseinässä korjattiin takuuseen viime syksynä Ylivieskassa.
 /   /  /  / Hobby 560 KMFe

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta