AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  / Hautajaisiin miesten puku?

Hautajaisiin miesten puku?

5 Vastausta 1 848 Lukukertaa
APUA!
Pari viikkoa aikaa hommata puku hautajaisiin. Olen yx kantajista, joten sekin varmaan vaikuttaa.
Millaisen puvun siis hommaan ja mistä kannattaa kysellä kohtuuhintaista? Myös vuokraus tulee kysymykseen!!

Otan osaa

Ja asiaan: älä vuokraa, pukuja saa halvalla jos käyttöä ei muuten ole. Jos käytät pukua vain hautajaisissa tms ja haluat selvitä edukkaasti niin Dressmann/H&M/Zara -linjalla pärjännee, istuvuus on aina tärkein asia ja sitä harvoin löytyy vuokrapuvuista. Hihojen ja lahkeiden pituuksien fiksaamiseen menee muutama kymppi ylimääräistä.

Hautajaisissa musta käy, mutta tummanharmaa sopii sinnekin ja on monikäyttöisempi jos joskus tulisi käyttöä muutenkin kuin hautajaisissa.

Jos pelkästään hautajaisiin niin

Käväise punaisenristin, tai pelastusarmeijan kirpputorilla. Niistä moni on hommannut hautajaispuvun, eikä maksa paljon. moni on ostamansa hautajaispuvun vienyt kirpparille juuri siksi kun sillä ei ole hautajaisten jälkeen pahemmin käyttöä.

Myös

tummansininen puku käy mustan ja harmaan ohella. Valkoinen kauluspaita, siistit tummat kengät (ei lenkkarit!) ja tumma puvunvärinen kravatti kuuluvat myös asiaan. Liituraitapuku sen sijaan ei missään nimessä ole hautajaisasuste, vaikka joskus olen sellaisiakin nähnyt surujuhlissa... Jos olet kantaja, niin kannatan pukuun pukeutumista, vaikka joskus miehet käyvät hautajaisissa tummissa balzereissa ja irtohousuissakin. Kyllä se koko puku on aina arvokkaampi ja tyylikkäämpi.

Mikä on kohtuuhintainen?

Esimerkiksi Turo Tailorin pukuja saa varmasti alle 250 euron. Näitä ovat siis sellaiset merkit kuin Oliver, Turo, Basie ja St Jacques. Suomalaisia pukuja siis.

Mitä pukuun tulee, se voi olla halpa, mutta pyri välttämään ”halpaa tyyliä”. Jotkut polyesteripuvut nimittäin näyttävät kuin paperilta eivätkä istu ollenkaan. Huono puku näyttää jäykältä ja epämukavalta, vaikka olisi muuten kuinka OK ja hyvältä tuntuva ostos.

Osta housut ja takki aina yhdessä. Näin varmistat sen, että ne ovat samaa kangasta ja samanväriset.

Kiitos

Kiitos kaikille vinkeistä. Hautajaiset on nyt pidetty ja puku löytyi Dressmannilta ja kengät kirpparilta.
 /   /  / Hautajaisiin miesten puku?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta