AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / betonipöly

betonipöly

3 Vastausta 1 950 Lukukertaa
Kohteessani on käynnissä saneeraustyö. Tiloja valmistuu aika ajoin remontista, jolloin sinne pääsee tekemään ns. käyttöönottosiivouksen. Vaikka tilat joihin menen siivousta tekemään on välittömästi valmistumisen jälkeen imuroitu huolellisesti rakennus-imurilla, ongelma muodostuu kun rakennuspölyä ei saa kalusteista eikä oikeastaan lattioistakaan irti normaaleilla ylläpito-eikä käyttämilläni perussiivousaineilla kuten vahanpoistoaineella. Lattiat ja kalusteet näyttävät välittömästi pyyhkimisen jälkeen kuin ne olisivat puhtaat mutta kuivuttuaan ovat selvästi vaaleanharmaassa pölyssä edelleen.

Toivoisin löytää yhden selkeän aineen jolla ko. pöly irtoaa tehokkaasti niin kalusteista kuin lattioistakin.

Nyt tilanne on se, että kalusteet ja lattiat pysyvät edelleen sinnikkäästi harmaana siellä remontissa valmistuneessa tilassa vaikka niitä päivittäin yrittää puhdistaa pölystä pois.

Rakennuspölyn poistoon

Hapan puhdistusaine sitoo rakennuspölyä. Tuotteen pH arvo voi olla 2-3. Annostele n. 10 ml / 5 l vettä. Voit pyyhkiä liuoksella sekä kalusteet, että lattiapinnat.

Rakennuspöly

Rakennuspöly voi olla myös erittäin vaarallista kaikille

joten suosittelen googlettamaan `` rakennuspöly `` niin voit itse tutustua, menisi kaikkiaan liikaa tilaa kertoa kaikki

hienoin lähtee

eli monet monet kerrat olen siivonnut saman asunnon jopa 3 kertaa,ja pöly pysyy.se lähtee ajan kanssa .hienoin pölyhän nousee ilmaan ja leijuu ainakin 8 h.elä alistu samaan kuin minä,et ole siivonnut huonosti.laminaatti on pahin.
 /   /  /  / betonipöly

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta