Vain KAKSI lisäravinnetta tarvitaan

Vitamar&Mivitotal

Olen lukemattomia lisäravinteita käyttäneenä päätynyt lopulta kahteen lisäravinteeseen jotka ovat korvanneet ison pilleripurkkirivistön. Kyseessä ovat vielä nestemäiset ravintolisät, joten et saa sian roskaosista tehtyä liivatetta eli gelatiinia kuten pillereistä usein.

Nämä lisäravinteet ovat:

Mivitotal Plus (30ml/pvä)
Josta saa yli 100 ravintoainetta mm. kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet vahvojen apteekkivalmisteiden päiväannoksilla, sekä ubikinonin, mustikan-tomaatin-sitrus-bioflavonoidit ym.ym. Kerta kaikkiaan ylivoimainen määrissä ja eri ravintoaineissa.

Vitamar Omega-3 ADE kalaöljy (10mlpvä)
Markkinoiden vahvimpia EPA/DHA-rasvahappojen lähteitä.

Muuta et tarvitse ja saat kaiken tarpeellisen, no mahdolliset lihaskasvussa tarvittavat proteiinit ja palautusjuomat sekä kreatiinit kuntoilijat ehkä tarvitsevat lisäksi mutta kaikki vitaaliaineet saat noista. Omega-6 ja 9 rasvahapot saa ruuan kylmäpuristetuista öljyistä (rypsi/neitsyt oliiviöly/vehnänalkioöly/soijalesitiinirakeet)

22

11836

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vitamar&Mivitotal

      Kahdesta lisäravinteesta saat käytännössä kaikki tarvittavat (tietenkin muuten hyvän ruokavalion lisäksi).

      Eli:

      * Mivitotal Plus (tai Flex) nestemäisen
      * Vitamar Omega-3 ADE nestemäinen

      Mivitotal sisältää erinomaisen suurina annoksina nestemäisenä kaikki tarvittavat vitamiinit ja mineraalit kun taas Vitamar Omega-3 ADE sisältää suurimmat määrät EPA- ja DHA omega-3:sia.

      Vaikka Mivitotal sisältää myös A, D,ja E vitamiineja Vitamarin kanssa niitä ei tule liikaa. A-vitamiini tulee Mivitotal Plussasta beetakaroteenina, joka muuttuu A-vitamiiniksi tarpeen mukaan ja D-vitamiini on Mivitotal plussassa huonommin imeytyvänä kasviperäisenä D2-muotona. D-vitamiinia tulee näistä kahdesta valmisteesta yhteensä 10 5 mcg eli 15 mcg, joka määränä on nykyisten kansainvälisten arvojen sisällä hyvinkin (n. 25-50 mcg). Tämä määrä estää muuunmuassa syöpätauteja.
      E-vitamiineja Vitamar sisältää 10 mg ja Mivitotal Plus/Flex 120 mg, joiden yhteismäärä on turvallisen rajan sisällä hyvin. E-vitamiinia myydään 200 mg tabletteina apteekissa.


      Donsbach Mivitotal Plus

      Nykyinen ruokakulttuuri, ravintoarvoiltaan köyhine pika- ja valmisruokineen, ei aina riitä turvaamaan ravintoaineiden saantia. Myös ympäristömme ja elämäntapamme vaikuttavat terveyteemme. Elämme stressaavassa yhteiskunnassa, jossa vuorokauden 24 tuntia eivät tunnu riittävän niihin kaikkiin asioihin, joita meidän pitäisi ehtiä tekemään. Tällaiset asiat jättävät jälkensä terveyteemme. Tarvitsemme erilaisia vitamiineja pysyäksemme terveinä ja virkeinä. Elimistömme tarvitsee vitamiineja, jotta se pystyisi hyödyntämään ravinnosta saamamme hiilihydraatit, proteiinit ja rasvan.

      Mivitotal plus on monipuolinen ja tasapainoinen ravintolisä, joka sisältää yli 100 elimistölle välttämätöntä ravintoainetta. Se piristää, virkistää ja vahvistaa yleiskuntoa, imeytyy hyvin, urheilusuoritusten yhteydessä lisää jaksamista ja palautuminen on nopeampaa.


      Mivitotal Plus sisältää kaiken, minkä tarvitset kehosi hyvinvointiin.

      Tuote sisältää useita vastustuskykyyn suotuisasti vaikuttavia vitamiineja ja mineraaleja. Vastustuskykyä tukeva ominaisuus on tärkeä kaikille, mutta erityisesti urheilijoille. Mivitotal plus on ravintolisä, joka sisältää yli 100 ravintoainetta: tärkeimmät vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet, inositolia, koliinia, PABA:a, ubikinonia, sinimailasta, psylliumia ja kolloidisia mineraaleja, luonnolliset aminohapot, sekä mm. mustikan, tomaatin ja sitruunan bioflavonoideja.

      Mivitotal plus sopii kaikille ja nestemäisenä se imeytyy erittäin hyvin.

      Ananakselta ja appelsiinilta maistuva Mivitotal plus valittiin vuonna 2003 parhaaksi luontaistuotteeksi. Ruotsissa Mivitotal plus on palkittu vuoden parhaana tuotteena jo neljä kertaa. Tämä on vahva näyttö sen toimivuudesta.

      Ravintoaineet / vuorokausiannos (30 ml):

      A-vitamiini, 250 mcg (lisätty betakaroteenina 1,5 mg)
      B1-vitamiini, 8,1 mg
      B2-vitamiini, 10 mg
      B3-vitamiini, 10 mg
      B5-vitamiini, 23 mg
      B6-vitamiini, 8,2 mg
      B12-vitamiini, 10 mcg
      C-vitamiini, 750 mg
      D2-vitamiini, 10 mcg
      E-vitamiini, 120 mg
      Biotiini, 100 mcg
      Boori, 500 mcg
      Foolihappo, 400 mcg
      Inositoli, 25 mg
      Koliini, 35 mg
      PABA, 10 mg
      Jodi, 150 mcg
      Kalsium, 220 mg
      Kalium, 200 mg
      Kromi, 50 mcg
      Magnesium, 300 mg
      Mangaani, 2 mg
      Seleeni, 50 mcg
      Sinkki, 4,7 mg
      Bioflavonoideja, 50 mg
      Q10, 10 mg

      Käyttö:
      Aikuisille 30 ml (2 rkl) päivässä, alle 12 vuotiaille 1 tl kaksi kertaa päivässä ruokailun yhteydessä veteen tai mehuun sekoitettuna. Nautitaan aina nesteeseen sekoitettuna.

      Hiivaton, sokeriton, laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä keinotekoisia väri-, tai makeutusaineita. Ei sisällä dopingaineita.

      Säilytys huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa.

      Pakkauskoot:
      0,5 ja 1,0 litran muovipullo

      Todella vaikuttavat määrät varsinkin B-, E- ja C-vitamiineja. MiviTotal Plus on antanut selvästi lisää energiaa.


      Vitamar Omega-3 ADE -kalaöljy

      Ota mielummin huomattavasti edullisempaa Vitamar Omega-3 ADE nestemäistä kalaöljyä. Se sisältää eniten EPA- ja DHA-rasvahappoja ja oikeassa suhteessa. Imeytyminen on hieman huonompaa, mutta vahvempana valmisteena EPA:n ja DHA:n imeytynyt määrä on suurempi kuin 500/600 mg:n E-EPA:ssa. Lisäksi DHA:lla on erittäin tärkeitä tehtäviä elimistössä ja vaikka EPA:sta sadaankin elimistössä tuotettua DHA:ta niin ei samaa määrää kuin Vitamarissa tulee.
      EPA/DHA Omega-3 -kalaöljyistä on tieteellistä näyttöä huomattavasti enemmän kuin pelkästä E-EPA:sta ja tulokset ovat samansuuntaisia.

      Päiväannos 2 teelusikkaa (=10 ml) sisältää:

      EPA (eikosapentaeenihappo) 1300 mg
      DHA (dokosaheksaeenihappo) 1000 mg
      EPA ja DHA yhteensä 2,3 g
      muut omega-3 rasvahapot 500 mg
      Kaikki omega-3-rasvahapot yhteensä 2,8 g

      E-vitamiini 10 mg
      A-vitamiini 800 μg
      D-vitamiini 5 μg

      • dr3dg3

      • 100µg

        D-vitamiini tarvitaan lisää.

        Aikuisen annos on 100µg/vrk

        1.8.2012 Euroopan Unionin elintarviketurvallisuuselin EFSA nosti D-vitamiinin turvallisena päiväannoksena pidetyn nuorten (11–17 v) ja aikuisten rajan 100 µg:aan. Vauvojen rajana EFSA pitää nyt 25 µg ja 1–10-vuotiaiden 50 µg päivässä. Lausunnossa mainitaan, että edes 250 µg päiväannoksella ei löydetty mitään haittavaikutuksia.


    • Vitamar&Mivitotal

      Haluan vain jakaa tietoni siitä miten suuri määrä lisäravinteita ja monet, monet purkit vaihdetaan vain kahteen tuotteeseen josta käytännössä saa kaiken tarvittavan.

      Näitä tuotteita myyvät lähes kaikki luontaistuotekaupat ja Vitamar 500 ml maksaa noin 17-18 euroa ja Mivitotal Plus 1 litra edullisimmillaan 29 euroa, joten paljon enempää niistä ei kannata maksaa vaikka hintahaitari on aika suuri eri liikkeissä.

    • synteettisiä????
      • luonnollisia

        MiviTotal Plussan ja Vitamarin ravintoaineet ovat kyllä luonnollisia. Mitään kamalan halpoja tuotteet eivät ole mutta tulevat huomattavasti halvemmiksi kuin erillistabletit.

        Itse käytän noiden lisäksi vielä Valioravinnon soijalesitiinirakeita.


      • synteettisiä
        luonnollisia kirjoitti:

        MiviTotal Plussan ja Vitamarin ravintoaineet ovat kyllä luonnollisia. Mitään kamalan halpoja tuotteet eivät ole mutta tulevat huomattavasti halvemmiksi kuin erillistabletit.

        Itse käytän noiden lisäksi vielä Valioravinnon soijalesitiinirakeita.

        Väittämäsi ei pidä paikkaansa; Ainakin Mivitotalissa on useita synteettisiä vitamiineja ja useita lisäaineita, ei siis luonnollista. Paras jättää se tuote kaupan hyllylle. Vitamarista en ole varma, mutta siinäkin voi olla synteettisiä vitamiineja.


      • luonnollisia
        synteettisiä kirjoitti:

        Väittämäsi ei pidä paikkaansa; Ainakin Mivitotalissa on useita synteettisiä vitamiineja ja useita lisäaineita, ei siis luonnollista. Paras jättää se tuote kaupan hyllylle. Vitamarista en ole varma, mutta siinäkin voi olla synteettisiä vitamiineja.

        Mivitotal Plussan vitamiineista osa on synteettisiä, mutta esim. C-vitamiinista on askorbiinihappoa suurin osa mm. oikeastaan kaikki apteekin tuotteet. Vain luontaistuotekauppojen jotkut C-vitamiinivalmisteet sisältävät luonnollista c-vitamiinia ja niissä on C-vitamiinia maksimissaan 60 mg, joka ei riitä terapeuttiseksi annokseksi millään, joka on noin 200-1000 mg vuorokaudessa. Eli käytännössä jokainen joka haluaa tehoavan annoksen C-vitamiinia, joutuu ottamaan sen synteettisenä.

        Mivitotal Plussan kaikki mineraalit ovat luonnollisia, lisäksi flavonoidit, ubikinoni ja muut ravintoaineet. Luonnollisempia valmisteita saa hakea joissa vielä olisi merkittäviä määriä vitamiineja, mineraaleja ja muita vaikuttavia aineita.


      • mitä mieltä?
        synteettisiä kirjoitti:

        Väittämäsi ei pidä paikkaansa; Ainakin Mivitotalissa on useita synteettisiä vitamiineja ja useita lisäaineita, ei siis luonnollista. Paras jättää se tuote kaupan hyllylle. Vitamarista en ole varma, mutta siinäkin voi olla synteettisiä vitamiineja.

        Aioinkin ihmetellä Mivitotalin luonnollisuutta. Aiemmin luulin itsekin sen olevan ehta luonnontuote. Maahantuojalta varmistin eivätkä itsekään uskottele niin olevan. Mitä mieltä olette viherjauheista? Nehän ovat suoraan luonnosta, pitäisi varmaan syödä hervoton määrä että saisi tarpeeksi ravintoaineita. No, tietty riippuu sitten muusta mitä syö.


      • ornito
        mitä mieltä? kirjoitti:

        Aioinkin ihmetellä Mivitotalin luonnollisuutta. Aiemmin luulin itsekin sen olevan ehta luonnontuote. Maahantuojalta varmistin eivätkä itsekään uskottele niin olevan. Mitä mieltä olette viherjauheista? Nehän ovat suoraan luonnosta, pitäisi varmaan syödä hervoton määrä että saisi tarpeeksi ravintoaineita. No, tietty riippuu sitten muusta mitä syö.

        Vai ei Mivitotal Plus tarpeeksi luonnollinen vaikka kaikki muu kuin jotkut vitamiinit on luonnosta ja vielä niitä parhaita luonnon anteja.
        Kerro nyt joku merkittäviä määriä vitamiineja sisältävä yhistelmätuote, jossa vitamiinit on luonnollisia, vaikka c-vitamiinia yli 100mg, e-vitamiinia yli 100 mg? Ei taida löytyä.


      • kokeilkaa
        mitä mieltä? kirjoitti:

        Aioinkin ihmetellä Mivitotalin luonnollisuutta. Aiemmin luulin itsekin sen olevan ehta luonnontuote. Maahantuojalta varmistin eivätkä itsekään uskottele niin olevan. Mitä mieltä olette viherjauheista? Nehän ovat suoraan luonnosta, pitäisi varmaan syödä hervoton määrä että saisi tarpeeksi ravintoaineita. No, tietty riippuu sitten muusta mitä syö.

        Bio-Strath tai nykyisin pelkkä Strath -yrttihiivavalmiste on ainakin täysin luonnonmukainen ja sisältää todella paljon vitamiineja, mineraaleja ja muita tehoaineita.
        Antaa potkua elämään.


      • löytyy
        kokeilkaa kirjoitti:

        Bio-Strath tai nykyisin pelkkä Strath -yrttihiivavalmiste on ainakin täysin luonnonmukainen ja sisältää todella paljon vitamiineja, mineraaleja ja muita tehoaineita.
        Antaa potkua elämään.

        Muitakin luonnollisia tuotteita löytyy, kuten Merilevä (esim. Vihreä Helmi), Spirulina ja Schindelen mineraalijauhe ja tietysti hyvä ruoka, kotimaiset marjat, hedelmät ja kasvikset. Ei näissä ole tietenkään niin suuria määriä yksittäisiä vitamiineja kuin synteettisissä tuotteissa, mutta vitamiinit ja hivenaineet ovat luonnollisessa muodossa jolloin elimistö käyttää ne paremmin hyväksi.


      • dr3dg3
        luonnollisia kirjoitti:

        Mivitotal Plussan vitamiineista osa on synteettisiä, mutta esim. C-vitamiinista on askorbiinihappoa suurin osa mm. oikeastaan kaikki apteekin tuotteet. Vain luontaistuotekauppojen jotkut C-vitamiinivalmisteet sisältävät luonnollista c-vitamiinia ja niissä on C-vitamiinia maksimissaan 60 mg, joka ei riitä terapeuttiseksi annokseksi millään, joka on noin 200-1000 mg vuorokaudessa. Eli käytännössä jokainen joka haluaa tehoavan annoksen C-vitamiinia, joutuu ottamaan sen synteettisenä.

        Mivitotal Plussan kaikki mineraalit ovat luonnollisia, lisäksi flavonoidit, ubikinoni ja muut ravintoaineet. Luonnollisempia valmisteita saa hakea joissa vielä olisi merkittäviä määriä vitamiineja, mineraaleja ja muita vaikuttavia aineita.

        Tiettyihin tiloihin, esim. lisämunuaisen uupumukseen suositellaan maksimaalista C-vitamiinitankkausta, tyyliin 3000-5000mg, tai niin paljon kuin elimistö sietää ilman että vatsa menee kuralle.


    • mainoskampanja

      näyttää olevan käynnissä laajalti kaikilla mahdollisilla keskustelufoorumeilla. Ilmeisesti tietty firma puffaa tätä kalaöljyä joka puolella eri nimimerkeillä.

      • vertaapa

        Vitamaria myydään varmasti kaikissa lisäravinneliikkeissä joten tuskin ne sitä ainakaan lobbaavat, vaan sitä "mainostetaan" koska kyseessä on tämän hetken myynnissä olevista vahvin perinteinen omega-3-kalaöljy, jossa EPA:a on peräti 1300mg päiväannoksessa ja DHA:ta 1000mg. Myös EPA-DHA suhde on keskimääräistä parempi, eli EPA:a on enemmän.
        Sisältää huomattavsti enemmän EPA:a kuin 500/600mg:n huomattavasti kalliimmat E-EPA-valmisteet, joita T.Tolonen mainostaa lähes joka foorumissa. Lisäksi Vitamar on huomattavasti edullisempaa per päiväannos.


      • telinevoimistelija poika
        vertaapa kirjoitti:

        Vitamaria myydään varmasti kaikissa lisäravinneliikkeissä joten tuskin ne sitä ainakaan lobbaavat, vaan sitä "mainostetaan" koska kyseessä on tämän hetken myynnissä olevista vahvin perinteinen omega-3-kalaöljy, jossa EPA:a on peräti 1300mg päiväannoksessa ja DHA:ta 1000mg. Myös EPA-DHA suhde on keskimääräistä parempi, eli EPA:a on enemmän.
        Sisältää huomattavsti enemmän EPA:a kuin 500/600mg:n huomattavasti kalliimmat E-EPA-valmisteet, joita T.Tolonen mainostaa lähes joka foorumissa. Lisäksi Vitamar on huomattavasti edullisempaa per päiväannos.

        no pääasia on että me kaikki syötäs kalaöljyä ainakin 2 g vrk on se sitten tolosen tai sinun mainitsemaasi kummatkin on hyviä tosin tolosen on puhtaanpaa!kalaöljyn lisäksi syön itse monivitamiinia 1 kpl vrk c-vitaa 2000mg vrk e-vitaa 1000mg vrk 1 rkl kalanmaksaöljyä joka päivä ympäri vuoden jo yli 20 vuoden ajan ja kunnossa olen pysynyt ja hyvännäköisenä!!!


    • kaunis telinevoimistelija p...

      mivitotal on ok.mutta sinkki lisää kannattaa ottaa kuureitain sen kanssa

      • vitskui...

        ei taida olla tarpeeksi D-tä näissä kahdessa. nykysuositus 10mcg on muutenkin liian pieni, pitäisi ottaa kaikkien vähintään 20mcg päivässä, tiedän ihmisiä jotka ottaa 50mcg ja flunssat on pysyneet poissa. D-vit estää kaikenlaisia tulehduksia elimistössä ja tarvitaan tukena luustolle kalkin imeytymiseen jne. erittäin tärkeä vitamiini.

        Strath on hyvä mutta siinä vähän hämää tuo kun ei tiedä mitä ja miten paljon, mutta meillä otetaan kuureittain talven ajan.


    • NatuMan

      Unohtakaa toi Mivitotal! Sisältää synteettistä E-vitamiinia joka on jopa vaarallista. Suomesta on todella vaikea löytää laadukasta multivitamiinia jossa E olisi luonnollisessa muodossa.

      Kaikki voi tuon omasta purkista tarkistaa:

      D-ALPHA TOCOPHEROL

    • 10+19

      Tilailkaa vaan näitä D-vitamiineja, mutta muistakaa ostaa sitten apteekista unilääkkeitä vastapainoksi; Se nimittäin ei uni tule sitten illalla, kun otatte yli sousitusten D:tä. Voipa tulla rytmihäiriöitäkin. Normaali ihminen ei tarvitse mitään näistä edellä mainostetuista tuotteista, kun syö terveellistä ruokaa.

      • terveellinen ruoka?

        D-vitamiinin lähde ihmiselle on aurinko. Suomessa auringonvaloa on riittävästi D-vitamiinin valmistukseen vain toukokuun alusta elokuun loppuun eli kun UVB-indeksi on vähintään 3, kello 10-16 välisenä aikana vähintään kädet ja jalat paljaina 30 minuuttia päivittäin. Joskus lähes koko kesä on niin pilvinen, kylmä tai sateinen, että pelkästään auringosta on vaikea saada riittävästi D-vitamiinia. Talvella UVB-indeksi on nolla.

        Ruuan merkitys D-vitamiinin lähteenä on vähäinen. Suomalainen saa hyvästäkin ruokavaliosta (runsaasti kalaa ja suositusten määrän vitaminoituja maitotaloustuotteita) alle 10 µg D-vitamiinia päivää kohti. Suomessa syödään pääosin kasvatettua kalaa, jossa ei juurikaan ole D-vitamiinia, johtuen kalan rehusta, joka ei sisällä D-vitamiinia. Muiden kalojen D-vitamiinipitoisuudet vaihtelevat suuresti, joissakin kaloissa se on nolla.

        Albanyn yliopiston terveyden ja ympäristön tutkimuslaitoksen johtaja tutki kasvatettuja lohia. Miehen mukaan verkkoaltaissa kasvatettu soijalla syötetty lohi sisältää paljon luonnossa kasvanutta vähemmän D-vitamiina. Luonnon lohessa D-vitamiinia on keskimäärin 9µg/100g (fineli).

        D-vitamiinia pitää syödä niin paljon, jotta veren D-vitamiinipitoisuus nousee luonnolliselle (kesäauringon nostamalle) tasolle, joka on keskimäärin 125 nmol/l. Lukuisten tutkimusten valossa tämä tarkoittaa vähintään 50µg D-vitamiinia päivässä. Yleensä 100µg ja jopa enemmänkin, jos on isokokoinen ihminen. Pienille lapsille hiukan vähemmän.

        Meillä asiantuntijat Ursula Schwab, Christel Lamberg-Allardt ja Suvi M. Virtanen jatkuvasti mediassa toistavat iänikuista mantraansa 10 µg/vrk annoksesta, jota ei saa ylittää. Se on epäeettistä ja väärää. Sama jos hoitaisi päänsärkyä jalkarasvalla. Ainoastaan osa pienistä lapsista saavuttavat tällä annoksella veren D-vitamiinipitoisuuden 50 nmol/l, jonka he väittävät riittävän kokonaisterveydelle, vaikka se estää ainoastaan riisitaudin. Muilla ihmisillä veren D-vitamiinipitoisuus on selvästi alle 50 nmol/l.

        Mistä tämä 50 nmol/l lukema on peräisin?

        Lisäksi he pelottelevat syövällä ja kuolemalla, jos annostuksen ylittää, vaikka D-vitamiinin puutos on linkitetty yli 70:een syöpätyyppiin ja lukuisiin eri sairauksiin (mm. I-tyypin diabetes, luuston- ja lihasten heikkous, MS-tauti, reumataudit jne...), jotka Suomessa ovat erittäin yleisiä verrattuna päiväntasaajalla asuviin ihmisiin.

        Pelkästään luuston ja lihasten hyvinvoinnin kannalta suositeltava veren D-vitamiinipitoisuus on yli 80 nmol/l ja kokonaisterveyden kannalta 100-150 nmol/l.

        Nykypäivän lääkärin pitäisi ymmärtää, että veren D-vitamiinipitoisuuden määritys kuuluu tärkeänä osana potilaan hoitoon ja sairauksien diagnosointiin siinä missä perusverenkuva, kilpirauhasarvot sekä kolesteroli- ja verensokeritutkimuksetkin.

        Eli jos ette syö D-vitamiinilisää, aloittakaa nyt!

        D-vitamiinin syönti purkista läpi vuoden pitäisi olla itsestään selvä asia, mutta yllättävän harva edelleen ymmärtää D-vitamiinilisän tärkeyden. Ja jos ymmärtää, niin valitettavan harva nauttii sitä riittävästi. Tutkimusten mukaan virallinen suositus ei riitä edes vastasyntyneelle. Viralliset suositukset eivät edes nouse.

        Kannattaa seurata D-vitamiiniasioita Lääkäri Matti Tolosen sivuilta, jonka sivut päivittyvät säännöllisesti uusimmista tutkimustiedoista.

        http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=247


    • vie yö-unet

      olen yrittänyt käyttää mivitotalia useaan otteeseen ja aina aiheuttaa mulle unettomuutta.ehkä on liiankin piristävä tuote,tai sitten tosi synteettinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      310
      3513
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1659
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1415
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1280
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1240
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      49
      1202
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1137
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      177
      1129
    Aihe