AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Reiden sisäsivun kipu

Reiden sisäsivun kipu

12 Vastausta 6 784 Lukukertaa
Mistähän mahtaa johtua reiden sisäsivun kipuilu? polvesta ja nivusen välillä sisäsivu kipeytynyt ja kun painaa,niin tuntuu kipeitä kohtia. Liikuntaa olen kyllä lisännyt. Onkohan tulehdusta ?

Voiko olla...

Eikös Penikkatauti ole sääressä? Mulla on reiden sisäsivu kokonaisuudessaan kipeä. Voiko Penikkatauti siis olla ylempänä jalassakin? olen kyllä tietoa etsinyt,mutten ole löytänyt.

Täytyy ainakin noita venytyksiä nyt tehdä...

joo

Penikkatauti on sääressä,joka vaikuttaa myös ylempiin jalan lihaksiin(lähentäjiin).Voi jos noi lähentäjät on jumissa, niin johtaa yleensä siihen, että jalat eivät mene kävellessä tarpeeksi taakse(eli on liian etupainotteinen kävely, joten venyttele myös lonkankoukistajia.
myös pohkeita siten, että toinen jalka takana ja jalkaterä hiukan sivulle käännettynä.

kaiken alku

Ja kaikkien noiden oireiden alku on lantion toimintahäiriössä. Jos lantio ei toimi oikein, niin jalkojen nivelet ja lihakset rasittuvat sekä tulee hermopinteitä, jotka heijastavat kipuja raajoihin.

joo,

mutta voi olla toisinpäinkin, että jaloista(eripituiset jalat,jalkaterä laskeutunut, toispuoleinen kävely,askelpituus liian lyhyt,lähentäjät jumissa,kantapäkävely yms.) alkavat ne lantion kivut, jolloin ollaan oravanpyörässä.

niin voi

Mutta mieti sitä syytä!

Huippuasiantuntijoiden mukaan eripituiset jalat ovat paljon harvinaisempia mitä ortopedit ja vastaavat antavat ymmärtää, koska eivät osaa asiaa tutkia oikein. Eli 99% lääkäreistä on väärässä.

Miksi se jalkaterä on laskeutunut? Kai siihen jokin syy on? En lähde spekuloimaan vaikka selitys tähän löytyy.

Miksi kävely on toispuoleista? Kai siihen jokin syy on? En lähde spekuloimaan vaikka selitys tähän löytyy.

Miksi askelpituus on liian lyhyt? Kai siihen jokin syy on? En lähde spekuloimaan vaikka selitys tähän löytyy.

Kyllä suurin osa potilaita parhaiten auttavista asiantuntijoista on sitä mieltä, että ongelmat alkavat lantiosta. Ei tietenkään aina, mutta usein. Ja erittäin harva on oikeassa! Ja he ovat niitä asiantuntijoita jotka hoitavat potilaansa 1-2 kertaa ja ongelmat on poissa.

samaa mieltä,

noiden "vikojen" kautta itse päädyin samaan tulokseen kuin sinä eli kivun syyhyn. Mulla itselläni oli toisesta jalasta jalkapöytä laskeutunut(töissä etureisi rasittui paljon,enkä tajunnut venytellä, joten se jalka oli lopulta kävelyssä hiukan koukusssa j johti jalkaholvin laskeumaan) ja siksi kävely toispuoleista, joka johti alaselän kipuun.

Alkup. SYY lantion toimimattomuuteen+alaselän kipuun oli siis toisen jalan jalkahovin laskeuma.
Ja sen korjaamisella kivut lakkasivat; jalkapöydän+pohkeiden vahvistaminen+ tukipohjallinen.

ihan oikeasti

ihmiskeho on toiminnallinen kokonaisuus ja yleensä vika jonkin kehonosan toiminnassa johtaa taas seuraavaan toiminnalliseen häiriöön.

Perussyy voi olla muukin kuin s-i.nivelen häiriö.
Sinulla oikea diagnosointi varmasti pelasti elämäsi, mutta älä ihmeessä tuputa sitä kaikille ja kaikkiin vaivoihin.

Jos sisäreiden kireys ainoa oire, niin subluksaatio s-i-nivelessä varsin epätodennäköinen perussyy...
Kuten tiedät, niin se yleisesti saa aikaa hyvin monimuotoiset oireet !

kiitän

Kiitän kommenteista. Koska olen nyt verrytellyt ,niin jomotus on hellittänyt sisäreidessä, mutta kipupisteet ovat siellä edelleen., edelleen jatkan venytyksiä.

Minulla on ollut tätä aiemminkin, kipuilua enemmän tai vähemmän sisäreidessä, ja iskias vaivasi muutaman vuosi sitten sitkeästikin, silloin oli myös varpaissa tunnottomuutta,mutta hyvillä venytyksillä ja fysiolla iskias on pysynyt poissa.

tämä ongelma

, kumma, kun lääkärit ei tajua: NOTKOSELKÄ, näin toimitaan; LONKANKOUKISTAJA/SUOLILUULIHAS VENYTTELYÄ, taaksepäin.

Jos SELKÄ taas VETÄYTYY ETENEÄIN/kumara, NIIN SILOIN pitää tehä jalkojen nostoja eteenpäin.

hmm..

Paitsi että "subluxaatio s-i-nivelessä" On hyvin yleinen vaiva joka voidaan todeta lähes kaikilta... Sellainenhan voi olla eikä ole mitään oireita. Tai on vaikka vain kantapää kipeä. Kivut kun tulevat vasta vuosien päästä...

otatko huomioon

Eli itsesi !
Jos sinua On usein linkittämäsi Turunen auttanut ensin tehtyään oikean diagnoosin, niin hyvä sinulle !!! Ihmiseen mahtuu muitakin vikoja, kun häiriö s-i-nivelen toiminnassa.

Olen "vain" hieroja ja takana on vain kymmenisen vuotta töitä yrittäjänä ja 6000 - 7000 kuunneltua tarinaa ihmiskehon vaivoista asiakkaiden kertomana ja usko tai älä, niin vaivoja ja niiden syitä on enemmän kuin yksi !

Joka keskustelupalstalla tuntuu olevan näitä yhden asian ihmisiä...

Jollekin ainoa pelastus on maitohappobakteerit (kaikkiin mahdollisiin vaivoihin) ja toiselle vhh-dieetit vievät syövän ja kaiken mennessään...
 /   /  / Reiden sisäsivun kipu
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta