AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / Oulu-Riika

Oulu-Riika

5 Vastausta 6 633 Lukukertaa
Baltic Air aloittaa lokakuun lopussa suorat lennot Oulusta Riiaan. Aikataulutkin tosi hyvät. Voi pistäytyä shoppailemassa la-su eikä tarvitse edes uhrata lomapäiviä. Hyvä Baltic Air!

AirBaltic

AirBaltic, EI Baltic Air!

Air Baltic

Joo,se on Air Baltic eikä Baltic Air. Tosi ikävää jos tosiaan alkaa lennot Oulusta,eihän siellä Oulussa asu kuin asennevammaisia ihmisiä,sama juttu koko Pohjanmaa....samoin Karjala ja Savo......ym syrjäseudut.Pysykööt kotonansa,ei niitä saa ulkomaille tai HELSINKIIN päästää,kaikki HELSINGISSÄ asuvat muualta tulleet voisivat myös palata takaisin omille syrjäkylilleen.

kuka urpo stadista tekstailee

kohta saat urpo kauhavalaista...

Air Baltic OULUSTA

airBaltic lentää Ouluun
Tuesday, 18 September 2007
Latvialainen lentoyhtiö airBaltic aloittaa talvikaudella suorat lennot Ouluun. Yhtiö lentää Latvian pääkaupungista Riiasta Ouluun kolmesti viikossa.

Suorat lennot Oulusta Latviaan käynnistyvät airBalticin aikataulukauden vaihtuessa 28. lokakuuta ja jatkuvat maaliskuun lopulle 2008. Reittiä lennetään Fokker 50- potkuriturbiinikalustolla.

Kone lähtee Riiasta sunnuntaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 20.35 ja saapuu Ouluun klo 22.55. Paluulennolle kone lähtee seuraavana aamuna, eli Oulusta pääsee Riikaan maanantaisin, torstaisin ja lauantaisin klo 7.50. Kone on perillä Riiassa klo 10.00.

- Etsiessään uusia reittikohteita airBaltic keskittyy markkinoihin, joilla niin liikematkailun kun vapaa-ajankin matkustamisen mahdollisuudet ovat hyvät, sanoo airBalticin toimitusjohtaja Bertolt Flick. Oulu on airBalticin toinen reittikohde Suomessa. Odotamme reitille paljon Riiasta kiinnostuneita matkustajia. Riiasta onkin tullut erittäin suosittu pohjoismaisten turistien matkakohde.

Oulun lennot sopivat erityisesti viikonloppulomailuun Latviassa. Lisäksi Oulusta lähtevillä matkustajilla on kätevät vaihtoyhteydet vaikkapa Pietariin, Kaliningradiin, Odessaan, Müncheniin, Milanoon ja Minskiin.

Tällä hetkellä airBaltic liikennöi kolmesti päivässä Helsingistä Riikaan ja kaksi kertaa Helsingistä Vilnaan.

Riian keskeinen sijainti Baltiassa tekee siitä alueen helmen. Riika tarjoaa vilkasta yöelämää ja laajan skaalan kulttuurielämyksiä niille, joita viehättää kiihkeästi sykkivä kaupunki. Rauhaa ja rentoutumista etsiville Riialla on tarjota rentouttavia ja rauhallisia puistoja, joenrantoja ja pittoreskeja mukulakivikatuja. Maan vuosittainen talouskasvu on yli 10 % joten Riiasta on tulossa yhä tärkeämpi liike-elämän keskus ja sijoituskohde.

Talvikauden alkaessa airBaltic lisää lentojaan Müncheniin, Gomeliin, Göteborgiin, Istanbuliin, Osloon, Berliiniin, Wieniin, Vilnaan ja Zurichiin. Lisäksi talvikauden ajan yhtiö lentää latvialaisten suosimaan lomakohteeseen Hurghadaan.

airBaltic on lisännyt matkustajamääräänsä voimakkaasti uusien reittien myötä. Tammi-elokuun 2007 välisenä aikana yhtiö 1,2 miljoonaa matkustajaa, vuoden takaisesta kasvua oli 39%.

Lennot Oulu - Riika:
Area: Varaa lento Oulu-Riika
Wegolo: Varaa halpalento Oulu - Riika

Hotellit Latviassa:
Booking.com: Latvia: Jurmala
Booking.com: Latvia: Liepaja
Booking.com: Latvia: Riika
Hotels.com: Riika

Hostellit Latviassa:
Hostelworld.com: Jurmala
Hostelworld.com: Liepaja
Hostelworld.com: Riga
Hostelworld.com: Sigulda
Hostelworld.com: Tukums

Lue lisää:
Muita airBaltic -yhtiöitä koskevia artikkeleita lennalomalle.com:sta
 /   /  /  /  /  / Oulu-Riika

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta