Hyvä remonttifirma? Kerro kokemuksistasi!

Sniffe

Meille olisi keittiön ja kylpyhuoneen remontti tulossa. Olen lueskellut netistä kokemuksia eri remonttifirmoista ja tuntuu, että kukaan ei ole hyvä! Onko sinulla kokemusta ihan oikeasti ajallaan onnistuneesta remontista? Kuka teki? Ja kerrotko missä päin Suomea.

Vaikeaksi menee tämä palveluntarjoajan etsiminen...

94

22671

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suositella

      Tuusulassa on sellainen pieni firma joka toimi ainakin meillä. ymmärtääkseni he toimivat koko uudellamaalla ja sovitusti kertoivat keikkoja tehneen muuallakin.

      meille he tekivät talomme viimeistely työt täällä espoossa. aikataulussa pysyivät ja ei budjettikaan ylittynyt.

      voit katsoa poikien internetsivut ja kysyä lisä tietoja.

      T: kari

      www.benerakennus.com

    • kylpyhuoneesta

      Systeri kehui heillä kylpyhuoneen laittanutta firmaa, ja tein jo sopimuksen remontista meillekin. Webbiosoite sinne on http://remonttiapu.fi
      Niin, kehä III:n lähettyvillä asustellaan.

    • Rrkki R

      Meille teki kylppäri remontin oulussa HTJ Tähtirakennus oy. He laskivat tarjousen avaimetkäteen periaatteella ja homma toimi sovitusti ja työnjälki hyvää. Mielestäni hinta oli kohdallaan. Kilpailutin rempan 3 eri firmalla.
      http://www.tahtirakennus.fi/

      • suosittelen...

        Meille remppa hommia on käyny tekee varkaudesta oleva firma. työn jälki on ollut miellyttävä ja ei ole "ison firman" ongelmia. Sopivan hintainen ja aikataulut on pitäneet.

        Firman nimi on seven service team, en löytänyt netti sivuja mut tietoja näytti sieltä täältä löytyvän.


    • remppaaja123

      Kunnostimme vanhan kerrostalokolmion Helsingissä v. 2008.

      Voin erittäin lämpimästi suositella seuraavia firmoja:
      Rakmaster Oy, remonttifirma: hyvää jälkeä ja sujuvaa yhteistyötä asiakkaan kanssa sekä fiksuja ideoita remontin toteutukseen.
      Daniel's Oy (Huopalahdentie, Munkkiniemi), kylpyhuonekalusteet: erittäin hyvää palvelua ja edulliset hinnat.
      Keittiömaailma (Helsinki), laadukkaat ja edulliset keittiöt sekä erinomainen palvelu, käyvät paikan päällä ottamassa keittiön mitat.
      Kirena Art (Caloniuksenkatu, Töölö) tulevat mittaamaan paikan päälle liukuovien koon, tulee varmasti oikea koko.

      Näitä firmoja en voi suositella meidän kokemustemme pohjalta:
      K-Rauta Lanterna: Tyly palvelu, korkeat hinnat.
      Rustholli: Luulin olevani piilokamerrassa kun kävimme Töölön toimistolla neuvottelemassa remontista...
      Keittiönet: Erittäin tympeää palvelua. Myöskään liukuovia ei kannata kyseisestä firmasta ostaa vaan esim. Kirena Art ei tullut yhtään kalliimmaksi vaikka kävivät paikan päällä ottamassa mitat.

    • lpi

      Kotikolmoset on todella surkea firma. Aikataulut ei pidä, kaapistot rikkinäisiä ja työn jälki ala-arvoista

      • ..pitää olla

      • Anonyymi

        Ja sama meno jatkuu tänäkin päivänä. Uusia kusetettavia syntyy joka päivä...ilmeisesti.


    • Voihan nenä

      Tuossa ylempänä oli suositeltu Rakmasteria ja täytyy sanoa että meillä valitettavasti on vastakkaisia kokemuksia kyseisestä puljusta.

      Kylpyhuoneemme uusittiin putkiremontin yhteydessä ja kaikki ei sujunut aivan toivotulla tavalla:

      Kaikki alkoi sillä, että kävimme Rakmasterin yhteistyökumppanin Laattapisteen luona valitsemassa kylppärimme kalusteet. Rakmasterilta oli kehotettu käyttämään Laattapistettä, koska he saisivat alennusta sieltä. Kun olimme valinneet haluamamme kalusteet ja toimittaneet Laattapisteeltä saadun listan urakoitsijalle, he totesivat ettei alennusta saisi, koska toimituskulut nousevat sen verran korkeiksi...hmmm, selvä. Emme jaksaneet ruveta kinaamaan asiasta ja otimme haluamamme kalusteet Laattapisteeltä.

      No, urakka pääsi pikkuhiljaa vauhtiin ja hommat eteni. Kaikki näytti sujuvan ihan hyvin, kunnes pääsimme näkemään pinta-asennetut putket, jotka oli asennettu eri kohtiin mihin oli sovittu.

      Yhtenä päivänä sitten sähköasentaja soitteli ja kyseli että pitikö meille tulla lattialämmitys, kun lattia on jo laatoitettu... No pitihän sen, mutta eipä tuota varmaan kehtaa enää ottaa, kun urakka vain viivästyisi entisestään. Selityksenä tapahtumalle oli se, että olimme ilmoittaneet lattialämmityksestä liian myöhään, mikä oli siinä mielessä outo selitys, että siitä ilmoitettiin samalla kun muistakin kohteen tiedoista ja tämä tieto oli myös huoneistomme seinällä olevassa huoneistokortissa selkeästi merkittynä...

      Kävimme eräänä toisena päivänä kurkkaamassa miten urakka edistyy ja ovella heti ensimmäisenä huomasin, että allaskaapin yläosa näyttää todella oudolta. Allas oli kymmenen senttiä liian suuri syvyyssuunnassa. Kun rupesin selvittelemään asiaa, kävi ilmi että Laattapisteeltä saamaamme listaan oli tullut väärän kokoinen allas. Sinänsä siis Laattapisteen moka, mutta eniten ihmetystä herätti kuitenkin altaan asentaneen remonttimiehen toiminta. Miten allas oli asennettu paikalleen, vaikka tällainen tavallinen tallaajakin näki välittömästi, että allas tulee kaapin reunan yli? Siinä sitten selviteltiin asiaa ja urakoitsija ei halunnut ottaa mitään vastuuta asiasta, kuten ei Laattapiste myöskään. Laattapisteen kannan ymmärrän, koska tuotteesta olisi pitänyt reklamoida ennen sen asennusta, mutta Rakmasterin vastuun pakoilu ihmetytti kovasti. No, asia selvisi sillä, että Laattapisteen edustaja soitti Rakmasterille ja homma meni heidän piikkiinsä.

      Kaiken kaikkiaan kylppäristä tuli kiva, miinuksena puuttuva lattialämmitys ja väärästä kohti vedetyt putket. Eniten jäi kaivelemaan vastuun pakoilu ja muiden syyttely. Tuntui että mikään ei ollut heidän vikansa, vaan kaikki oli meidän tai muiden syytä. Saimme mm. kuulla että virheitä tuli, koska meillä ei ollut urakassa ehdotettuja kalusteita. No, kuulostaa hieman oudolta selitykseltä ja eikö kaiken lisäksi ole ristiriitaista tarjota Laattapisteeltä muitakin kalustevaihtoehtoja kun urakassa ehdotettuja, jos asennus kerran tuottaa ongelmia. Olisi jäänyt paljon parempi mieli koko remontista jos edes kerran olisi sanottu suoraan että homma meni pieleen, pahoittelut.

      Lopuksi saatiin kinata vielä hyvityksistä. Sitä saimme lopulta hyvin vähän (noin 5%) verrattuna kaikkeen vaivaan ja harmiin mitä koimme. Tästäkin väännettiin pitkään, kun aluksi meille tarjottiin hyvitystä pyyhekoukkujen asennuskustannusten verran... Perusteluna oli se, että kaikki alennukset, hyvitykset yms. on urakoitsijalta pois. No tottahan se, mutta samalla tavalla kylpyhuoneremontti on meidän rahoistamme pois ja olisihan se kiva saada niille rahoille vastinetta...

      Ja kaiken kukkuraksi lasku sisälsi ylimääräisiä veloituksia työstä ja tuotteista mitä ei ollut tehty/olemassa. Nämä virheet korjattiin asiallisesti reklamoinnin jälkeen.

      • Työmiessss

        Samassa kohteessa rakmasterin kanssa töissä olleenani voi sanoa että hälläväliä meininki sillä porukalla on. Piikkasivat vääriä putkia katki kylppärin lattiasta.


      • remonttiapukkaa

        Samanlaisia kokemuksia Rakmasterista. En voi suositella. Maalasivat mm seinän uudestaan 7 kertaa, samalla kun rikkoivat asennetun uuden lattian. Aikatauluista lipsuttiin. Kohde revittiin auki ja sitten kadottiin pariksi kuukaudeksi jonnekin. Sähkömies piti tulla päästämään asuntoon. Ajoin toiselta puolelta suomea lomalta. Oli paikalla n 7 minuuttia ( tulin takaisin tarkistamaan tilanteen), laskutti 6 h työstä. Tarvikkeista laskutettiin pahimmillaan 4 kertainen hinta, kannattaa tarkistaa summat. Kun reklamoin loppulaskusta, SAMANA päivänä postilaatikosta tipahti kirje, että lasku on menossa ulosottoon. En todellakaan suosittele tätä Rakmaster firmaa kenellekään. Hälläväliä meininkiä heillä.


      • Landlordi

        Meille Rakmaster on tehnyt useita remontteja, kuten lämpöpatterin vuodon aiheuttama vesivahingon korjaus, kylpyhuoneen saneeraus 2 kohteessa ja muutamia muita pienempiä hommia. Kaikki on mennyt kuten sovittu ja työn jälki on hyvä.
        Ennen työn aloittamista on tehtävät työn suorittajan kanssa käyty tarkasti läpi, tieto menee silloin perille.


      • Töölöläinen

        Ihan samaa mieltä Rakmasterista- meillä putkiremppa ja kun pesukoneen poistoputkeen oli mennyt yllättäen moskaa kun ei viitsitty tukkia putkea, niin johan alkoi hirveä asukkaan syyttely itse Rakmasterin omistajan suulla
        Todella asiatonta- en suosittele isompiin remppoihin ollenkaan ...


      • Sama meininki Rakmasterilla edelleen. Putkirempan katteet tehdään lisätöillä ja niitähän Rakmasterilla näyttää riittävän. Hyvä että remppa ehtii edes alkaa niin alkaa paikat ja putket hajoamaan mikä ei ole tietenkään heidän syytään. Rakmaster asentaa väkisin haluamansa kalusteet ilmeisesti sen mukaan mitä sattuu olemaan tai mitä halvalla saa. Kommunikaatio on yksipuolista eikä viesteihin vastata. Rakmasterilla on taseessa poikkeavan suuri vaihto-omaisuus jonka avulla yrityksen omavaraisuus näyttää hyvältä. Mitä nuo "valmiit, mutta laskuttamattomat työt" oikeasti ovat ei voi tietää. Strong avoid.


    • ?

      2500 lukenut tämän kysymyksen joista 8 kirjoittanut jotain.
      Puolet vastauksista silti negatiivisia kysymyksen asettelusta huolimatta.

      Kaikki remppafirmat suomessa huonoja?

    • Hilde63

      Tietäisikö joku täällä hyvää kirvesmies/laatoittajaa Helsingin seudulta.
      Alkaisi toukokuussa 2012 remppa ja olisi hyvä saada ajoissa kunnon työmies pestattua..

      • Komika Oy

        Komika Oy Klaukkalasta hoitaa laadulla ja kohtuuhintaan. Löytyy sekä laatoittajia, kirvesmiehiä että sisustusrakentajia.

        Emailaa tai soita ihmeessä:
        [email protected]
        040 749 0982


        Terv. Mikko


      • Rahat meni,paska jäi
        Komika Oy kirjoitti:

        Komika Oy Klaukkalasta hoitaa laadulla ja kohtuuhintaan. Löytyy sekä laatoittajia, kirvesmiehiä että sisustusrakentajia.

        Emailaa tai soita ihmeessä:
        [email protected]
        040 749 0982


        Terv. Mikko

        Komika ei todellakaan ole mikään hyvä. Paskaa paketissa koko pulju, en tod suosittele!

        Remontit kestävät kauemmin kun on sovittu ja kalliit hinnat! Huono asiakaspalvelu!


      • Komika Oy
        Rahat meni,paska jäi kirjoitti:

        Komika ei todellakaan ole mikään hyvä. Paskaa paketissa koko pulju, en tod suosittele!

        Remontit kestävät kauemmin kun on sovittu ja kalliit hinnat! Huono asiakaspalvelu!

        Arvoisa "Rahat meni,paska jäi".

        Sekoitatkohan meidät johonkin toiseen firmaan tai kenties kiukkuat huvin vuoksi? :-)

        Olemme tehneet töitä alihankkijana isoille toimijoille, toiminimemme ei ole näkynyt kuluttajille tähän asti. Nyt alkaa näkyä, kun kohdennamme toiminnan suoraan myös kuluttajaportaaseen.

        Harmi, jos et ole saanut mieleistäsi kokemusta joltakulta toimijalta.
        Ota ihmeessä meihin yhteyttä, jos tarvitset apua remontin viemisessä loppuun kunnialla.

        Terv. Mikko


      • kronikkalainen

        Kts. www.remppa-timppa.fi, suosittelen! Olin erittäin tyytyväinen tehtyyn remonttiin ja yhteistyöhön, sivustolta löytyy kuvia rempastamme. Tulos oli todella siisti ja voin lämpimästi suositella.


      • pääkaupungista

        Yhdyn Rakmaster-kommentteihin v. 2012- isommassa rempassa en voi suositella esim. putkirempassa . Kun tekevät mokia, alkavat heti voimakkaasti syytellä asiakasta ja sitä ei kyllä kuka tahansa heikompihermoinen/vanhempi ihminen kestä. Eivät ota mitään vastuuta omasta työstään ja huono työmoraali ja työnjohto- kaikki asiakkaan vikaa


    • Savonmuan hilima

      Entäs onko kukaan teettänyt remppaa Kuopion seudulla? Kylppäri- ja keittiöremontti pitäis hoitaa, jos on hyviä (tai huonoja) firmoja mielessä niin kertokaa.

      • Tyytyväinen remontti

        Itse otin MestariNikkareilta vaikka olihan se hintava väliovien vaihdot ja tapetoinnit, suojauksesta tapetin poistoon ja pohjamaalaukseen. Todella osaavat kaverit ja aika taulu piti jopa niin hyvin että valmistui paria päivää aikasemmin. Suosittelen kyllä. Siivosivat joka päivä jäljet. Reipas nuorimies ja ahkera.


    • Laadusta tinkimättä

      remppa-timppa.fi tekee taatusti laadukasta jälkeä juuri kylppäri-/keittiöremontissa. Pk-seudulla tekee. Työnjälkeen voi olla 100%:sti tyytyväinen. Voin vilpittömästi suositella.

    • MaxMo

      Builder Aces Oy tekee hyvää jälkeä! Tekivät meille koko kaksion remontin: sauna, kylpyhuone, keittiö, olohuone, eteinen ja makuuhuone. Kaikkien kiinteiden kalusteiden kasaukset, myös keittiönasennus kodinkoneineen. Suosittelen lämpimästi!

    • vinksvinkssss

      tästä löytyi ainakin yksi. Katso koti/sisustus
      myös tarjouksia, alekoodeja
      nytkin on jokunen ale )
      uusi sivusto
      www.shopfi.info

    • HKI

      Voin lämpimästi suositella Viper rakennus nimistä firmaa! Toimii ainakin pk-seudulla. Meille tehtiin koko huoneisto kylpyhuone remontti ja olemme erittäin tytyväisiä työn laatuun! Aikataulut pitivät eikä tullut ylläri kustannuksia, palvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista.

    • kungsgatan

      Kilpailutin melko vaativan kerrostalohuoneistoni kylpyhuoneremontin / muutostyön Kuopiossa. Hommaan kuului viemäreiden ja vesiputkien uusiminen. Kisan voitti KoKo Remontit Ay Siilinjärveltä niin hinnan kuin aikataulunkin suhteen. Homma valmistui luvatussa aikataulussa sovittuun hintaan ja työn jälki oli erinomaista. Erikoismaininta monitaitoiselle Kaakelimiehelle ! Erityisesti huomioin, että kaverit siistivät jälkensä jokaisen työpäivän jälkeen niin kohteessa kuin porraskäytävässäkin.
      Suosittelen lämpimästi !

    • Tyytyväinen asiakas

      Hei!

      Meille teki huoneistoremontin Asunto Studio Oy. Enemmän kuin positiivinen kokemus. Tyytyväisyys perustuu palveluun mitä saimme.
      Ostimme Helsingin Töölöstä ullakkohuoneiston minkä halusimme mieleiseksemme. Studion kaveri teki pitävän suunnitelman aikatauluun ja organisoi lähes kaikki tavarantoimitukset paikanpäälle. Heidän kauttaan saimme myös suunnittelijan ja apua asioimiseen rakennusvalvonnan kanssa.
      Erityis huomiota kiinnitin heidän järjestelmällisyyteen ja siisteyteen. Rappukäytävä mopattiin joka ilta ja työkalut ei pyöriny levällään. Naapureillekin ilmoittivat aina kun oli tarvetta vesikatkolle tai isompaa tavaraa saapui tontille.
      Kavereilta löytyi myös uskomaton määrä ideoita ja vinkkejä mitä emme itse olisi ikinä keksineet, lopputulokseen olemme todella tyytyväisiä
      Vinkkinä vaan jos oikeasti haluatte luotettavan remppafirman.
      T: Hannu

    • MP-2012

      Viper Rakennus remontoi myös meillä koko asunnon ja jälki oli todella hyvää! Villen kanssa oli mukava asioida ja työstää ideoita, aikataulut pitivät ja voimme aidosti suositella Villeä ja Viper Rakennusta :)!

    • sir7

      Muista että teetätpä remontin vaikka kuinka luotettavalla firmalla,muista tehdä kirjallinen sopimus.Sovitte yhdessä hinnasta,remontin valmistusajankohdasta ja mahdollisesta viivästysmaksusta sekä mitä kaikkea työtä on sovittu.Myöskin on hyvä vaatia firman hankkimista tarvikeaineista kuitti,ettei käy kuin meillä että kellarin remontti kesti viikkoa vaille 8kk,koska mitään ei oltu kirjallisesti sovittu.Asianajan toimesta saimme remonttimieheen vähän vauhtia.Remontti tehtiin viime metreillä sellaisella kiireellä että jälki ihan hävettää ja remontti jäi silti kesken.Jouduimme palkkaamaan vielä maalarin hänen jälkeensä

    • Harjakaiselle hommia

      HYvä hyvä; että edes jossakin on hyviä kokemuksia.
      Onko TIM rakennus kenelle tuttu tampereen seudulla?, maku meni heti lähdössä koska jo nimi kertoo koko jutun juuren eli Tallinan ilmaiset miehet.

      Huonosti suomea puhuvat ja sitä vielä vähemmän ymmärtävät ja varsinkaan rakennusmenetelmistä, tavoista ja nimenomaan kosteusongelmista ja niiden välttämisestä piittaamattomat työmiehet paiskovat kyllä vauhdilla kaiken piilon homeineen ja niin edelleen ja kuka valvoo.

      Maksaja on jo selvillä; ensin se ensimmäinen asiakas ja sitten kohta taas toinen kun remontti paljastuukin epäkelvoksi mutta firma varmasti onkin jo ajettu alas

    • Tyytyväinen

      Tampereen seudulla hyvää ja osaavaa palvelua sain itse Suomen AIB kiinteistö- ja saneerauspalvelut nimisestä yritykseltä. (www.suomenaibpalvelut.fi) Tekivät remontin alusta loppuu. Suosittelen.

      • Valmiskeittiö

        Sama juttu meille tekivät keittiön kalustuksen.


    • Jarkko12

      Myös meillä oli tuo edella oleva yritys. Hienosti tekivät remontin. 10

    • Henri1

      Mestarinikkarit tekee hyvää jälkeä ja pysyy aikataulussa.

    • tiia3

      Helsingin ja Uudenmaan alueella remontteja tekee Rakennus Metsänheimo, todella hyvää palvelua ja ammattimaista jälkeä!

      www.rakennusmetsanheimo.fi

    • PerheTuusula

      www.kodinremonttitaito.fi Suosittelemme muillekin. Palvelu ja työnjälki todella hyvää. Käytämme jatkossakin!

      • Zabolus

        Kyseinen firma teki oharit odottelin aivan turhaan yli 2kk


    • Tyyytyväinen

      Oulussa Remontti-Idea on hyvä, muttei halpa. Työ valmistuu ajallaan, jälki on hienoa ja logistiikka pelaa. Hommaavat tavaran ja vievät rojut pois, vesikaton tekijät kulki nenä maassa ettimässä jopa pudonneet ruuvitkin!
      Teetetty sekä sisä- että ulkopuolisia remppoja, eri tiimit töissä, mutta homma pelittänyt aina.

    • Zabolus

      Epäluotettava remonttifirma JUH-service Finland jota odottelin yli 2 kk remontin aika tuli miehestä ei kuulu mitään ei vastaa sähköpostiin eikä puhelimeen ei voi kyllä suositella kyseistä firmaa

      • majapaikka

        Tilasimme kylpyhuonekemontin blosiukselta ja sen piti olla valmis 1.7.2016, eilen palasin kotiin , mutta ei ollut asiaa sisään koska huoneet olivat täynnä tavaraa, joiden olisi pitänyt olla jo kylpyhuoneessa! Mihin majoitus vielä viikoksi tai kahdeksi? Blosius ei ole kuulemma korvausvelvollinen !! ?
        Miten tässä toimia kun hotellit liian kalliita?


      • Hotelli

        Ihan perinteinen tapa toimia. Kun remonttiin päästään käsiksi, aikataulu ym. asiat menee miten menee. Usein melko pieleen ja lopulta lasku käteen vaikka väkisin, ilman mitään hyvitystä mistään vaikka olisi syytäkin.


    • Huonojakokemuksia

      Meillä ainakin huonoja kokemuksia Säkylän Raksapalvelu Oy:stä. Kallis, varsinkin jos vertaa työn jälkeen ja siihen miten asiallisesti hommat hoidetaan. Epäluotettava. En suosittele.

      • Anonyymi

        Mitä teillä remontoitiin?
        Meille huomenna tulossa kyseisestä firmasta tyyppi tekemään tarjousta ja katsomaan paikkoja, niin tiedän vähän varautua..
        Tietty kommentin jätöstäkin 2,5 vuotta aikaa että kehittyy se taito siinäkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä teillä remontoitiin?
        Meille huomenna tulossa kyseisestä firmasta tyyppi tekemään tarjousta ja katsomaan paikkoja, niin tiedän vähän varautua..
        Tietty kommentin jätöstäkin 2,5 vuotta aikaa että kehittyy se taito siinäkin.

        Miten meni? Mun luona kävi heiltä tyyppi ja hommat jo sovittiin mutta hinta tuntui kovalta ja rupesin miettimään pitäiskö perua koko juttu.


      • Anonyymi

        Meillä oli viime syksynä kylppäriremppa ja vähän muuta Säkylän raksapalvelulta. Hinta oli kyllä ihan kohdallaan, mutta työn jälki ei. Huono maku kyllä jäi. Sellasta hutasten tehtyä ja aika paljon sai itte vielä paikkailla jälkiä, jos enää ees pystyi...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meillä oli viime syksynä kylppäriremppa ja vähän muuta Säkylän raksapalvelulta. Hinta oli kyllä ihan kohdallaan, mutta työn jälki ei. Huono maku kyllä jäi. Sellasta hutasten tehtyä ja aika paljon sai itte vielä paikkailla jälkiä, jos enää ees pystyi...

        Hei!
        Onkohan Säkylän raksapalvelussa useita työntekijöitä.Minulla nimittäin heiltä myös
        mies kävi jättämässä tarjouksen ja vaikutti osaavalta.Voinkohan luottaa kun kerroit
        että työn jälki ei parasta ja itse sai vielä korjailla ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei!
        Onkohan Säkylän raksapalvelussa useita työntekijöitä.Minulla nimittäin heiltä myös
        mies kävi jättämässä tarjouksen ja vaikutti osaavalta.Voinkohan luottaa kun kerroit
        että työn jälki ei parasta ja itse sai vielä korjailla ?

        Ei ole kuin yksi tyyppi joka yrittää tehdä kaiken itse muttei osaa. Jos valitat työn jäljestä niin alkaa syyttämään asiakasta.


    • Marketti

      Minulla juuri valmistunut wc remontti ja Remister Jyväskylä oli sen suorittaja. Remontti valmistui 7 päivässä ja työn jälki on todella laadukas.. Ollut kauan alalla ei pelkoa että menisi konkkaan.. Ei halvin mutta ei kalleinkaan.. Seinä pinta-ala on n. 20 neliötä. Voin suositella, on suomalaista työvoimaa

    • Anut35

      Oli suuri määrä rakennusvirheitä mistä ei itse selvitty.
      Sitten kun aikamme koitimme itse tania asioita eteenpäin ja aina
      tuli seinä vastaan. Niin päätimme palkata ammattimiehet asialle.
      5 eri firmasta kyselyt päädyttiin yhteen laadun ja sen kannalta et
      itse ei tarvinnut huolehtia mistään.
      http://cotico.fi/

      Tuo oli firma ja sivut ehkä vielä löytyy samasta paikasta.
      Anyways loppu tulos oli hyvä saumat ja kaikki vimpan päälle ei voi valittaa.
      Ja ei oikeesti tarvinnut huolehtia mistään.

      Suosittelen ammattilaisten käyttämistä jopa sisä remontissa.

    • Kokemus2017

      Minulla on hyvä kokemus Valfix nimisestä yrityksestä Kuopiosta. Teetätin remonttia kerrostaloon, tuli kylppäri, tapetointi yms. remppaa. Ripeästi pojat tekivät ja jälki oli siistiä luulen, että tekevät myös matkatyönä. Oli myös edullisempi kuin muilla, joilta pyysin tarjousta.

    • Kylppäriremppa

      Helsingin kirvesmiespalvelut on firma joka kannattaa kiertää kaukaa! Aikataulut heitti ja luottamus hävisi aika pian ison laskun jälkeen joka ei näkynyt juurikaan remontin edistymisenä. Päällimmäinen tuntemus joka firmasta jäi oli syvä epäluottamus. Muutenkin kannattaa suhtautua varauksella osaan näistä kovasti tarjouksia jättävistä firmoista. Ne urakoitsijat jotka ovat oikeasti hyviä saavat kalenterin täyteen ilman nettiin rustattuja tarjouksia.

      • Huoneistoremontti1

        Vaikea uskoa, sillä meille tämä kyseinen yritys, eli Helsingin Kirvesmiespalvelut Oy teki kohtuullisen suuren huoneistoremontin sovitun aikataulun puitteissa ja työn laatu oli kiitettävää. Tilaamamme ylimääräiset tuntiyötkin tehtiin ilman normaalista työrytmistä poikkeavia taukoja jne. Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Moni tavallinen työläinen ei aina taida ymmärtää, että rehellisesti tehty ammattilaisen tekemä työ maksaa ja sillä on suomessa huokeat sivukulut. Monet yksityisten yritysten palvelut ovat tuntiveloitukseltaan suhteessa paljon kalliimpia, eikä niistä saa kotitalousvähennystä.


      • Notgood

        Kyseisen firman kanssa pahin remonttipainajainen ikinä, vaikka kyseessä vain pintaremppa. Harhaisia aikatauluja, jotka eivät tietenkään toteutuneet, suoranaista valehtelua, huonoa työnjälkeä. Liimapurkkavirityksiä jos asiakas ei vaikka huomaisikaan jne. Tekijät vaihtuivat jatkuvasti. Kiertäkää kaukaa.


      • Urakoitsiasi

        Todella kiva urakoitsijana lukea nimettömiä, toisin sanoen selkärangattomia kommentteja. Tuo viestiketjun ensimmäinen kirjoittaja kehui naamatusten palvelumme lattiasta taivaisiin ja kirvesmies sai vielä viimeisenä päivänä mukaansa arvokkaan lahjakkeen kiitoksena loistavista käden taidoista. Kaksi viivästystä alkuperäiseen aikatauluun tuli, ensimmäinen oli asiakkaan itse tilaama merkittävän suuri lisätyö, ja toinen tehtaalta viaallisena tulleesta lattialämmityskaapelista johtunut viivästys. Tämä ei ole edes sähkömiehen syy, saatikka urakoitsijan ja kirvesmiehen. Tämä kommentti ilmestyi tänne samana päivänä, kun asiakas maksoi hampaita kiristellen tilaamiensa lisätöiden laskun, eli kyseessä ilmiselvä mustamaalaus. Olisi velkarahalla rakentavalle porvaripariskunnalle pitänyt vissiin tehdä osa tunneista orjana, että sijoitutaan oikeisiin kasteihin.

        Tekemiemme remonttien referenssejä sopii käydä katsomassa ja täältä löytyy myös tuon ensimmäisen kirjoittajan saunaosasto, jossa veisteltiin mm. iso sauna metritavarasta:

        https://www.facebook.com/helsinginkirvesmiespalvelut/

        https://www.instagram.com/helsingin_kirvesmiespalvelut/

        Ja materiaalia on reilusti lisää ja pyytämällä löytyy myös suosittelijoita, jos joku jäi vielä epäilemään vilpittömyyttä ja ammattitaitoa.

        Rakentavin terveisin

        Olli Peltonen

        Helsingin Kirvesmiespalvelut Oy


    • Raikuli14

      Aivan huijarifirma, saivat eläkeläiseltä tilauksen parin kahvan kiinnittämisestä ja yhden rampin asennuksesta, järkyttävät laskutustunnit kehtasivat lähettää ja kesken työmaan lähtivät asennustarvikkeita noutelee ja näistä kaikesta tietysti laskutettiin. Firman toiminta ihan sieltä mihin ei koskaan aurinko paista. Kiertäkää kaukaa...

      • Urakoitsijasi

        Tämän viestin kirjoittaja Rainer ei edes ollut sopimssa urakan aikataulusta. Ainoastaan luovutti avaimet kohteeseen.
        Laskutus oli kaikilta osin sopimuksen mukainen, tässä kohteessa tuntihinta oli työn määrään nähden halpa, parturin tasoa isommalla alvilla.
        Tilaaja ei myöskään ollut eläkeläinen vaan palvelutalon huonosuominen edustaja, joka tuntuu pelkäävän tätä Raivo- Raineria niin kovin, että kehtasi väittää luvanneeni niin alhaisen laskutushinnan, joka hädin tuskin vastaa ammattikirvesmiehen tuntipalkkaa lisineen.
        Tarvikkeiden nouto kuuluu laskutetaviin tuntitöihin kun niin sovitaan. Vai tekeekö Rainer töissään joka toisen tunnin talkoilla? Vai lieneekö ollut työelämässä koskaan, koska näkemykset asennusurakasta kokonaisuutena ovat niin hatarat.


    • Eki2018

      Munkkiniemen Rakennuspalvelusta todella huonoja kokemuksia. Epäluotettava. Samat kokemukset myös tuttavilla.

      • Säkert

        Sama kokemus täällä. Älkää missään nimessä päästäkö näitä kotiinne. Kauttaaltaan epäluotettavaa ja epäammattimaista toimintaa, sovitusta luistetaan, aikataulut eivät pidä ja työnjälki luokattoman huonoa.


      • Säkert
        Säkert kirjoitti:

        Sama kokemus täällä. Älkää missään nimessä päästäkö näitä kotiinne. Kauttaaltaan epäluotettavaa ja epäammattimaista toimintaa, sovitusta luistetaan, aikataulut eivät pidä ja työnjälki luokattoman huonoa.

        Tässä kyse siis Munkkiniemen Remonttiavusta.


      • Amkos

        Tarkoitatko Munkkiniemen rakennuspalvelu a vai remonttiapua?


      • Anonyymi

        Hei Eki2018 ,

        mikä meni pieleen ? Mielelläni kuulisin , kuka on epäluotettava.

        Ystävällisin terveisin
        Tuija Grönholm


    • Anonyymi

      Vai onko kyseessä Munkkiniemen saneeraus?

    • Anonyymi

      Hei,

      olisi mukava tietää, mitä on tapahtunut .... Ongelmia , jos tulee remontin aikana , niin kyllä ne selvitetään ja pyritään hoitamaan molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla. Yksipuolisesti asian ilmaiseminen näin on raukkamaista.
      Vahingossa törmäsin tähän mielipiteeseen ja todella kuulisin mielelläni, mitä on tapahtunut.

      Ystävällisin terveisin
      Tuija Grönholm
      Munkkiniemen Rakennuspalvelu

      • Anonyymi

        Ovat laittaneet selittämisen ammattilaisenkin asialla, joka ei takuulla ymmärrä, mitä työmaalla tapahtuu tai oikeastaan ei tapahdu.


    • Anonyymi

      Rakmaster Oy:tä ei ainakaan voi suositella. Aikataulut eivät pidä paikkaansa ja asunnosta katosi tavaraa, sen lisäksi eivät korjaa loppuun asti rikkomaansa vaan työnjohtaja vetoaa että ollaan oltu niin reiluja aikasemmin, sanoisin että ainoastaan laskut on reiluja. Isoin ongelma on että väistävät vastuunsa vetoamalla ettei jokin asia maksa paljoa ja sen jälkeen kieltäytyvät keskustelemasta asiasta enempää. Lopulta eivät vastaa edes puhelimeen.

      Selkisi sekin miksi työnjohtaja ei koskaan vastannut sähköposteihin tai tekstareihin, niistähän jäisi todisteet. Suosittelen siis nauhoittamaan kaikki puhelut ja muut keskustelut, jotta on todisteet käydyistä keskusteluista.

    • Anonyymi

      Itse olen ollut tyytyväinen Airu Remontit -firman työn jälkeen (https://airuremontit.fi/). Toimivat täällä Tampereen seudulla, mutta myös pääkaupunkialueella tekevät remontteja.

    • Anonyymi

      Remonttifix Helsinki tilattiin hiomaan ja lakkaamaan parketit. Puhelimeen vastattiin ja aika sovittiin. Kaikki vaikutti ammattimaiselta. Remontissa 3/4 maksaja oli putkiremonttifirma. Yhden huoneen päätimme hioa samalla omaan laskuumme. Luonnollisesti tällaisissa diileissa heillä on aliurakoitsijana omat hinnat yrityksille ja yksityishenkilöille. Heidän hintansa ovat hivenen kovemmat verrattuna muihin vastaaviin toimijiin. Saimme tasattua hintaa n. 1,50 euroa neliöltä.

      Kun työ oli tehty ja lasku saapui, oli siihen lisätty kaikki mahdollinen aina matkakuluista konevuokriin. Vaikka teetimme lisätyönä ainoastaan yhden huoneen noin 15 m2, kun putkiremonttifirma maksoi lopun 70 m2, oli laskullemme laitettu korvaukset kuin olisivat tulleet ainoastaan tuota pientä huonetta varten remontoimaan.

      Siinä vaiheessa lakkasi puhelimeen vastailu, eikä firmaan saanut enää mitään yhteyttä. Jäi todella huijattu olo. Rahat pois kepulikonsteilla. Työn jäljessä ei ollut moitittavaa, mutta toimintatapa enemmän kuin arveluttava. En suosittelisi.

      • Anonyymi

        Kannattaa olla tarkkana näiden kanssa !


    • Anonyymi

      Säkylän raksapalvelua kannattaa vältellä kuin ruttoa. Alueen suurin kusettaja. Muun muassa kehuu itseään netissä kun saa huonoja arvosteluja, jokainen voi päätellä itse moraalin tuon jälkeen...

      • Anonyymi

        Juuri näin. Raksapalvelu kannattaa kiertää kaukaa. Kaverin hommista ei tule mitään. Silti esittää joka alan ammattilaista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin. Raksapalvelu kannattaa kiertää kaukaa. Kaverin hommista ei tule mitään. Silti esittää joka alan ammattilaista.

        Huonoja kokemuksia tuntuu olevan muillakin.

        Täällä Raksapalvelun Tarmo kirjoittelee itse firmastaan positiivista palautetta
        https://www.remonttipalvelu24.fi/sakylan-raksapalvelu-oy/


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Kaikki nää remonttifirmat pilaa maineensa omalla hölmöilyllään ja huonolla asiakaspalvelulla

    • Anonyymi

      Kannattaa suosiolla skipata semmonen ku Juspek oy!!!!Laatu on Paskaa,ammattitaidoton työnjohto.Jättää työvaiheita tekemättä...EN SUOSITTELE!!!!

    • Anonyymi

      Naurattaa vitusti ku lukee näitä kommentteja.Jos joku on kokenut että remontti ei vastannut odotuksia niin kai siitä pitääkin kertoa ja firman nimi tiskiin.Ihmisten pitää saada tietää paska lafkoista.Itse tehnyt useammassa firmassa Remppa hommia ja voin sanoa että kummastakaan ei ole mitään hyvää sanottavaa.Ahneus on se suurin ongelma firmoilla.Ihmettelen että firmat kohtelee ihmisiä miten sattuu,ja sit tulee tänne itkee että ette viitsisi kirjoitella firmoista tänne.Sit osa viesteistä poistetaan vielä....Vittu jos kohtelet asiakkaita/työntekijöitä alaarvoisesti ni luulevat että pitäis vielä kehua!!!!!!Osa jättää paljon vielä työvaiheita tekemättä,kun on niin vitun kiire!!!

    • Anonyymi

      ne ketkä tekee huonoa työtä ja vielä kusettaa asiakkaita niin hommat loppuu ennen pitkään. valitettavan usein näihin epämääräisiin remonttifirmoihin liittyy eräs lahkolaisuus

      • Anonyymi

        Tämä LAHKO on tehnyt itsensä tunnetuksi kaikilla huijauskonsteilla. Moraali veks ja rahat pois asiakkaalta!!


      • Anonyymi

        huonoa laatua tekevät monet firmat. hyvät menestyvät...


    • Anonyymi

      Löysin remontin kilpailutuspalvelun kautta hyvän firman joka teki kohtuu hintaan lattia/keittiöremontin sijoitus asuntoon. Tässä yksi palvelu https://www.omaurakka.fi/

      Pitää vaan nähdä vähän vaivaa ilmoituksen tekemisen suhteen, niin löytää hyvän tekijän. Sain itse 10 yhteydenottoa ja 5 tarjouksta jonka jälkeen oli helppo valita fiksu tekijä.

    • Anonyymi

      Suurin osa tekee sutta ja sekundaa eikä edes takuuasioita yritetä hoitaa

      • Anonyymi

        Tullaan kännissä töihin ja tehdään paskaa laatua. Asiakkaalta rahat poes


    • Anonyymi

      Kaikki firmat mitkä tekee puhelinmyyntiä, ottavat törkeitä hintoja. Haluavat tehdä heti kauppaa jotta asiakas ei vii vertailla hintoja

    • Anonyymi

      Välttäkää myös Finnoval Oy:tä, en missään nimessä suosittele. Ketjuttavat alihankkijoita eivätkä ota vastuuta mistään. Työnjälki luokatonta. Voin toimia referenssikohteena, jos joku haluaa tulla katsomaan tätä hutilointia.

      • Anonyymi

        Samat kokemukset Finnovalista täällä. Vältä putki- ja kylpyhuoneremppaa heidän kanssaan, mikäli haluat remonttisi pysyvän aikataulussa ja hoituvan asiallisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samat kokemukset Finnovalista täällä. Vältä putki- ja kylpyhuoneremppaa heidän kanssaan, mikäli haluat remonttisi pysyvän aikataulussa ja hoituvan asiallisesti.

        Sama täällä eli todella huonoja kokemuksia Finnovalin touhuista. Työnjohto ja toimitusjohtaja ovat aivan kuutamolla. Tiedottaminen laiminlyödään huolella ja aikataulut eivät pidä. Laadusta en vielä osaa sanoa mitään, kun työt ovat vielä käynnissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama täällä eli todella huonoja kokemuksia Finnovalin touhuista. Työnjohto ja toimitusjohtaja ovat aivan kuutamolla. Tiedottaminen laiminlyödään huolella ja aikataulut eivät pidä. Laadusta en vielä osaa sanoa mitään, kun työt ovat vielä käynnissä.

        Laatu on sutta ja sekundaa. Vesivahinkoja on jo kaksi ihan remonttivaiheessa. Työnjohtoa ei kiinnosta mikään muu, kuin raha. Finnoval ei jatkoon.


      • Anonyymi

        Mistä taloyhtiöstä on kyse?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama täällä eli todella huonoja kokemuksia Finnovalin touhuista. Työnjohto ja toimitusjohtaja ovat aivan kuutamolla. Tiedottaminen laiminlyödään huolella ja aikataulut eivät pidä. Laadusta en vielä osaa sanoa mitään, kun työt ovat vielä käynnissä.

        Mistä taloyhtiöstä on kyse? Soittaisin mielelläni sinne kysyäkseni asiasta tarkemmin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama täällä eli todella huonoja kokemuksia Finnovalin touhuista. Työnjohto ja toimitusjohtaja ovat aivan kuutamolla. Tiedottaminen laiminlyödään huolella ja aikataulut eivät pidä. Laadusta en vielä osaa sanoa mitään, kun työt ovat vielä käynnissä.

        Mistä taloyhtiöstä on kyse? Soittaisin mielelläni sinne kysyäkseni asiasta tarkemmin


    • Anonyymi

      Kylpyhuoneremontti...laastia laatoilla, pikkuvikaa siellä täällä, korjaus-ehdotuksiin saa vastauksen "työt on tehty", itse sai korjata mitä pystyi.

      Tälläistä "laatua" tarjosi Saneeraus M. Tyrisevä Oy

      En todellakaan suosittele.

    • Anonyymi

      Olen puoli vuotta hämeenlinnassa etsinyt wc remonttimiestä 4 on lupautunut tottakai tulemme. Mutta ei yhtään miestä ole näkynyt ihme touhua hämeenlinnassa kun työ ei kelpaa menee usko koko remppamiehiin. Virolaisia en palkkaa on tosi huonoja kokemuksia. Virolaisten jälkiä korjailtiin 6 kertaa. Niin ei viitsi enää palkata virolaisella ei ole työ aikoja joskus tulivat puolilta päivin outoa sakkia jatkan etsimistä jospa hitaasta hämeestä löytyy remppamies ei kait kaikki ole laiskaa sakkia

    • Anonyymi

      Mutta hitaassa hämeenlinnassa on tosi vaikee saada rehellistä remppamiestä. Taidan jättää rempan kokonaan tekemäti.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4853
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      96
      4613
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      621
      4220
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3197
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2721
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2223
    7. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      223
      2196
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      348
      2168
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      31
      1807
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1512
    Aihe